MaMseN & PaPseN På BeSöK!

Imorse Promenera ja till Tåg-Stationen för att bege mig till Elite Hotell i Helsingborg. Där inväntade Mamsen & Papsen vid Receptionen! Så Härligt att Se dem & Krama om dem, har inte Träffat dem på en Månad! Efter en Lång & God HotellFrukost gick vi runt på de Mysiga KullaGatorna i Stan för att sen Kliva vi på Båten till Helsingör.
Ja GILLAR verkligen DANMARK, Känslan att vara där! Går inte att beskriva i ord men Stämningen där är så annorlunda mot Sverige på nåt sätt! Där Strosa vi Runt i alla Möjliga affärer & Fika på ett Café som hade hur mycket Goa Bakelser som helst. Pappa & Ja har lite av samma Syndrom - Vi gillar att Dela på det vi äter, blir så mycket Roligare & Större Smakupplevelse tycker vi. Mamma håller inte me, hon köpte en Semla o vi såg på henne att hon egentligen ville ha den för sig själv men bara för att RETAS så Fråga vi om hon inte kunde dela med sig av den. Vänlig som hon är gjorde hon det men vi märkte ju att det inte va Populärt, HaHa!

Kl 17.00 var det dax för SläktKalas.
Johans Mamma hade bakat Pajjer & Massa andra Smarrigheter!
Nöjda & Glada avsluta Vi Kvällen här Hemma!

 

Kommentarer
Postat av: Ålle

Hallå =) Saknar er också! Ingen som förstår min sjuka humor här uppe ju, haha! Men nu är det bara 4 veckor kvar till jag kommer hem till Skåne igen =)

2009-03-08 @ 20:39:54
Postat av: Ålle

Håller med dig... Danmark är riktigt nice =)

2009-03-08 @ 20:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0