MoRS DaG!

Sov Länge idag, dvs gick upp vid 12-tiden eftersom det blev sent inatt.
Fixade sedan Frulle till Mig & Syrran som sov över här. Johan vakna tidigare än oss så han gjorde oss Sällskap med en Kaffe. =)
Sedan Låg Vi & Slappa & Snacka på Vår Altan & Njöt av det Fina Vädret.

Efter det Kände vi att Vi behövde Få Energi & Komma igång Så Vi Gick en LångPromenad på ca 1 mil.
Vi snacka om allt Möjligt & Kom in på Några Minnen från Teneriffa där vi var i Vintras, Var en Underbar Resa det =)Vi Filura även på vad vi ska hitta på för Kul till Mamma som kommer hem idag.
Hon & Pappa har haft en Helg i Stockholm och kl 18 ska ja Hämta dem vid Tåget.
Ska Bli Mysigt att Spendera Kvällen med Dem.
Jag tror, ärligt talat, att jag har en av de Finaste Mammorna i Världen.
Hon är en Fantastisk Lyssnare & Ställer alltid upp till 100%.
Att hon sedan är Rolig & lite Galen gör ju inte Saken Sämre. Är så Tacksam & Lycklig för att hon är just ♥ Min Mamma ♥!
ViLKeT STäLLe!

Idag var det Dags för oss att Kolla in Lilla Lövhälla på Lite Närmre Håll. Där kommer vi Vara under de 2 Veckor när vi bedriver vårt MusikKollo här i Kolmården. Jag har själv varit där och Firat Midsommar Några år och det är Verkligen en Idyll!FöRuToM aTT DeT FiNNs StoRa, HäRLiGa ÖPPNa YToR FiNNs DeT ÄVeN
eN LjuVLiG UToMHuS-SceN!PReCiS NeDaNFöR HuSeT LiGGeR BaDPLaTSeN!
Fick Såna Härliga "Pirr-i-Magen" Känslor när jag Gick runt där & kunde Riktigt Se Framför Mig Hur Vi & Barnen Sprang Runt & Levde Loppan! =)
Det kommer bli Kanon!

Nu ska ja Fixa en FödelsedagsPresent till Min GudSon som Fyller 18 år idag!
Egentligen är jag inte hans "Riktiga" GudMor men Han VILL att Johan & Ja ska vara hans GudFöräldrar så Visst kan vi vara det om det gör Honom Lyckligare! =)
Kl 18 är vi Inbjudna till Fest & Ja ser med Glädje Fram emot att åka Hem till Honom för att Fira Hans Stora Dag!
Senare ikväll drar vi in till Stan för att Möta upp ett Stort Gäng som Vi Ska Gå ut Med!

ÖNSKaR eR EN RoLiG LöRDaGsKväLL!

MoT PReMiäReN aV RoNJa RöVaRDoTTeR!

Började även denna Morgon med en SpringTur.
7 km Blidde det och det var Riktigt Skönt! =)

Under Dagen jag jobbat Hemifrån & Skrivit in lite Nya Spelningar i Kalendern!
Alldeles nyss var Vi iväg & köpte Premiär-Presenter & Käka Middag på Fiket i Krokek.
Nu är vi hemma en Snabbis för att Ta med oss lite extra Kläder ifall det blir Kallt ikväll, Vi ska nämligen åka ner till TrollBerget på First Camp här i Kolmården där det är Premiär av Ronja RövarDotterJag blev för några månader sedan erbjuden att Producera den här Föreställningen och att Spela Lovis men ja tackade Nej pga att det Krocka med TV-inspelningen av Boom Shakalack. Så är det ibland, att Roliga Jobb Krockar med Varann men sånt står jag gärna ut med eftersom jag får jag jobba med sånt som ja Älskar! =)

Ha en Fin Kväll Allesammans!

SPRiNGTuR!

Imorse när ja Vakna (någon timme senare än Mr) fick Johan för sig att Han ville Springa med Mig.
Ja brukar vara lite Slö på "Morgnarna" & tycker det är Skönt att Gå en Promenad innan Frukost men just idag passade det mig alldeles ypperligt!
Så vi körde lite Intervall Träning.
Först Gick vi, sen Jogga, sen Gick vi & sen Spurta vi.
Det var länge sen jag sprang sådär fort & jag har glömt hur Kul det Va!
Ni vet Känslan när man Springer sådär Snabbt så benen knappt hänger mé... Kändes som jag var tillbaka på Gympan i Skolan & Tävla mot Grabbarna, i det här fallet fick Johan vara alla Grabbar... Haha!Hemma blev det sedan en STOR Frulle ute i det Vackra Vädret.
Under Dagen har ja även hunnit Bocka av Massa HemmaFix från Dagens Lista.
Just nu Sprider sig Doften av Taccos här Hemma & Jag ser fram emot att Käka Maten som Min Underbaring har Lagat =)

HoPpaS Ni FåR eN FiN KväLL!
iNTeRVju & NyA iDéeR!

Imorse när ja Vakna Fick Jag ett StädRyck & DET tog jag Vara på så efter 1 tim var det FinFint Här Hemma igen!
Gjorde sen en FruktSallad till Frukost eftersom jag inte ville vara alltför mätt på vårt inbokade Lunchmöte kl 11.00.
På Ettans Café bjöds det på en God Wook & Efter det gjorde vi en Intervju för en Tidning från StockholmsTrakten. Därefter pratade vi om våra idéer gällande Framtiden och Förhoppningsvis kommer Vi (Johan, Ja, Reportern: Ingalill & hennes Man Lasse) göra ett Projekt på Skolor ihop Framöver. Älskar när en ny Idé tar fart & när det Bubblar sådär Härligt inom en! =)

Nu till en annan sak, min Vän hittade för ett tag sedan en Tropisk SköldPadda som Någon "slängt ut" i naturen. Det var ren tur att hon hitta honom annars hade han nog inte levt nu eftersom det är så pass kallt på Nätterna fortfarande. Då Hon tyvärr inte har plats för fler djur i sitt hem söker Hon nu en Ny (Vänlig) Människa som vill ta hand om denna lilla Krabat. Om inte jag hade Rest så mycket i Mitt Jobb hade jag mer än gärna Tagit hand om Honom... Han behöver en Yta där han både kan Simma i Vatten och Vara på land.Är det någon som är intresserad?

EN LåNG & HäRLiG DaG!

Imorse ringde klockan redan 06.00, kändes liiiiiiiite ovant att gå upp så tidigt men efter 15 min i Duschen kände jag mig Redo för en Ny Dag! =)
Kl 09.00 var vi sedan på plats inne i Norrköping på ett Möte med en Man som vi kanske kommer att ha & göra med en del framöver =)

Efter det käka Vi Lunch på en ThaiRestaurang & därefter körde vi ut till några Skolor & dela ut lite Affischer om Sommarens MusikKollo. Det har redan börjat komma in Nya anmälningar nu under eftermiddagen, Barnen skriver så Härliga mail med massa frågor om allt möjligt som de vill ha svar på, De är för söta & Jag svarar med Glädje på alla deras frågor! =)

Har även hunnit med att lägga in lite Nya Bilder på Datorn & bland dem hitta jag den här Ljuvliga Bilden med Vilma...Nu ska ja Bege mig hem till Syrran & Richard för att Tillbringa Resten av Kvällen där!

Hoppas Ni har Det Fint i VårVädret!


PLaNeRiNG & ANNaT Skoj!

Som ja hade på Känn blev det en Mycket Lyckad Tillställning Hemma Hos Familjen Samuelsson i Linköping. Det bjöds på God Grillad Mat & Det Blev en Lång Härlig Kväll med Massa Sköna Människor! =) Vi Sov över vilket var Underbart eftersom vi även fick Njuta av en Smarrig Frukost tillsammans idag.

På vägen Hem stannade Johan & Ja till vid Marmorbruket för att Gå en Liten Promenad. Det var Strålande Sol & en Skön Värme men på Himlen var det nästan bara Stora Svarta Moln. Sicken Cool Planet vi Lever På!
Snart är Sommaren här & då blir det Full Rulle igen men innan dess Hinner Ja Ha en Lugn Vecka med Planering här Hemifrån.
Just nu är det Mycket Svar via Mail på Frågor om MusikKollot i Sommar och till er som Undrar om Det Finns Platser Kvar kan ja ge er ett Glatt Besked, Svar: JA! =)

Så Ni som är Intresserade är Välkomna att Besöka:
HeJ HoPp!Idag Vakna jag vid 10-tiden & var på ett Strålande Humör! =)
Vandrade sedan ner till Mamma & Pappa där det Bjöds på Brak-Frukost. Efter det styrde ja upp lite Saker innan Ja Fixa mig iordning inför Dagens Första Kalas. Det var Hemma Hos Min Farbror i Åby som fyllde 60-år.
Smarrig SmörgåsTårta bjöds det på & det Tackar ja inte Nej till! =)

Nu har ja varit Hemma en Sväng för att Hämta Johan som ÄNTLIGEN är på BättringsVägen. Vi ska strax åka till Linköping, Hem till Våra Goa Vänner som Bor där! Lär bli en Galen & Rolig Kväll!

EN FReDaG i TroLLSKoGeN!När ja Öppnade Dörren imorse Möttes jag av en Underbar Värme! =)
Körde sedan ner till Syrran i Marmorbruket och gick en Promenad tillsammans med henne. Därefter bjöd hon på Frukost, Systra Mi är en Hejjare på att Baka & den här gången hade hon gjort Hålkakor! Både Hon & Ja är Galna i Oboy och kombinationen av Oboy & Hålkaka = MMM!

Nu har ja Jobbat Hemifrån några Timmar. Då & då tar jag Mig en Paus, sätter mig på FarstuTrappen med en Kopp Kaffe, Blickar uppåt & Stannar upp!Det här med att Stanna upp är Nåt som jag Verkligen Uppskattar & Tar mig tid att Göra! Varje dag finns det något Fint som är värt att Stanna upp & Njuta lite extra av och det ger mig även lite Ny Energi till att fortsätta Jobba! =) 

Nu ska ja snart bege mig in till Stan. Där ska ja inhandla lite Grejjer till MusikKollot i Sommar och även Ta en Lunch Med en Nära Vän!

Ikväll blir det GrillFest med La Famille!

Hoppas Ni får en Härlig Fredag!


MiTT SMuLTRoNSTäLLe!

GoKväll Allesammans!
Är nu Tillbaka i Kolmården i Vårt Underbara Lilla Hus.
När ja klev ur Bilen Här ute på Landet så Kände ja "SommarDoften" för Första Gången i år! Det är en Speciell Doft som jag Ärligt Talat bara Upplevt just på det här stället. Förr i tiden hade vi LandStälle härute och Doften för Mig Tillbaka i Tiden till Alla Somrar ja Sprungit runt här tillsammans med min Syster & Våra Kusiner.
För 13 år sedan byggde Mamsen & Papsen Hus härute och för Varje år som gått har ja Gillat det här Stället Mer & Mer... Skogen, Lugnet, Fåglarnas Kvitter, Älgarna på Gärdet, Lammen i Hagen, Katterna som Springer runt & Lever Livet, Morfar som går runt & Pysslar, Mormor som hänger Tvätt & Bakar SockerKaka m.m.
Så just nu Sitter ja i Mitt Kök, Njuter av att Vara Här & Nu och av Tanken att Få vara i den här Miljön i nästan 2 Veckor framöver...


HoMe PaRTy!

Go Kväll Mina Vänner!

Är Nyligen Hemkommen från en Mycket Mysig Tillställning!
Det var ett såkallat "Home Party" där Värdinnan inte var någon mindre än Annika, Min Goda Vän från Rydebäck =)
Det bjöds på Fika (jo ja tackar) och så var det Visning av Massa Fina Prylar i Helena-Stuk från "Perfect Home"
Jag som är väldigt Spontan, var för en gångs skull Duktig, dvs köpte inte ALLT som ja ville ha vilket ja ibland annars kan få som infall att "Unna" mig.
Så ja KAN vara ekonomisk om ja VILL! =)

Annars har ja varit på 2 Viktiga Möten idag.
Började smida lite nya Planer inför nästa år och det kan bli riktigt Coolt om det blir av vilket jag verkligen Önskar & Hoppas!

EN HäRLiG DaG!

Vaknade rätt tidigt imorse, Studsa upp & Tände Massa Ljus här i Lägenheten.
Fixa sedan Frulle till Mig & Min Sjukling... Fick Ställa in Två Gig pga Johans sjukdom och det har ALDRIG hänt förut. 
Fast Vi inte kan rå för att Han är Sjuk kändes det Jobbigt att Ta Beslutet att Ställa in. Alla blir vi ju Sjuka ibland men tidigare har vi haft "tur" och prickat in de gångerna när vi varit Lediga...

Jag Jobba Hemifrån några timmar för att sedan åka till Ängelholm & Fam Cronstedt! Där blev det Fika, Massa Bus med Barnen & Härliga Samtal =)AVSNiTT 5 - iNSPeLNiNGSDaG 1 & 2!

FöR eTT TaG SeDaN SPeLaDe Vi iN NeRe i SKåNe - HeMMa  HoS NeMa i MaLMö!HoN är eN UNDeRBaR Tjej MeD eN GRyM SåNGRöST!
LåTeN HoN SKiCKa iN TiLL oSs VaR eN VacKeR BaLLaD SoM Vi MeD GLäDJe UTGicK iFRåN!GäSTMuSiKeR DeN HäR GåNGeN VaR ANNa TöRNQUiST FRåN CALAISA!HeNNeS VaCKRa FiOLSTäMMoR GjoRDe aTT Vi FiCK GåSHuD! =)

GRaBBaRNa RiGGaDe SoM VaNLiGT UPP iNFöR ViDeo-iNSPeLNiNGeN!VaD SoM HäNDe i ViDeoN FåR Ni VeTa i HöST!


På G!

På Lördag drar vi igång vår Turné med "ALLSÅNG & LÅTSNICKERI"
Första Spelstället blir Nyhamn i Landskrona!

Kl 12.00 & 14.00 blir det Full Fart med
Många Härliga Medley´n, MusikFrågesport & Annat Kul!


Foto: Leo Erdfelt

Så om Ni inte har Något för er på
LÖRDAG DEN 15 MAJ

är Ni Varmt Välkomna Till Landskrona! =)

EN DaG i eN aNNaN STaD!

Sitter på HotellRummet Mätt & Glad efter en SuperGo Middag på "Butlers" här i Trollhättan. Har haft en Underbar Dag med Mycket Skratt, Musik & Skapande!
Staden här är så Vacker, har varit här en gång tidigare, det var under DriLL & DruLL Turnén med Folkets Hus & Parker och då gick ja en Långpromenad med Grabbarna vid det här Fina Stället:Nu ska Slänga Mig i HotellSängen & Njuta av Livet innan ja Beger Mig till Drömmens Land!

YeeeeHaaa!


Nu är Min Deklaration Klar & Äntligen Inlämnad!=)
Jag sitter med ett Leende på Mina Läppar & ser fram emot att Packa!
Om en Timme åker vi mot Trollhättan & Där vi kommer Vara & Spela in de Närmsta Dagarna!

Hoppas Ni får en Härlig Kväll!

RSS 2.0