SjuKLiNG!

Har under veckan legat hemma i soffan och kurerat mig...
Kan inte riktigt minnas när ja åkte på Halsfluss senast men direkt när sjukdomen intog min lilla hals blev ja påmind om hur den känns... Aj, aj, aj! Den bröt ut dagen efter vår Bröllopspelning & det tackar jag för! =) Är det något som ibland kan kännas oroligt kring att vara just Sångerka så är det det här med att bli sjuk. Att ställa in en spelning känns alltid lika jobbigt och just därför känner jag mig faktiskt tacksam för att den här sjukdomen lyckades pricka in en vecka som gick att styra om.

Bröllopspelningen i Lördags var riktigt rolig iallfall och Brudparet Henrik & Marie var så vackra tillsammans! =)Vi sjöng deras önskelåtar "I got a feeling - Black Eyed Peas" och "Det är Hon - Brolle" under vigseln. Vi gjorde två egna versioner av de här låtarna och de gick hem så det kändes fint! Därefter blev det några låtar och medley´n under middan och tillsist 3 olika party-set på kvällen =)

Nu efter några dagar med Penicillin känner jag mig äntligen lite bättre! =)

Kommentarer
Postat av: Spigget

Tack för igår, skönt att ni äntligen är på bättringsvägen! Vad gäller låtarna så menade du nog "Black eyed Peas" va? Hi, hi... ;)

Skickar du kto.uppgifter till mig, eller hur ville ni ha det?

Kramen / Spigget

2011-09-22 @ 15:47:41
URL: http://www.spigget.se
Postat av: ebba :)

Hej ! Kan inte vi också ha återträff med övernattning som ni hade i Skåne ? Det skulle vara jätte roligt :)Kram Ebba

2011-09-22 @ 16:39:00
URL: http://ebbasaklart.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0