Musik & Yoga eftermiddag på Råå!


I eftermiddag åker Johan & ja till Omegahälsan på Råå för att vi tillsammans med Barn & Ungdomsyogaläraren Lina Nilsen idag anordnar en rolig happening för barn!

Mellan kl 16.00-17.30 kommer barnen få sjunga, vara med i en spännande musikfrågesport, dansa, yoga & vara med om annat skoj.

Alla barn från 6 år är välkomna och det kostar 180 kr.
Anmälan görs till Lina på 076-886 62 81


Bröllop!Det vackra Brudparet - Stina & Max!
Deras söta töser - Signe & Majken - var "näbbar" =)Johan & jag sjöng två låtar under vigseln. När vi några dagar tidigare gick igenom det sista kring Bröllopslåtarna med Brudparet så kom vi med lite olika förslag på vilket instrument man skulle kunna använda sig av under solot på "You raise me up" Munspel & Mmm:ande i stämmor var två förslag men Brudparet fastna för det 3:e förslaget som egentligen bara kom upp som en galen idé - nämligen Melodika´n.
Eftersom deras tjejer följt Boom Shakalack och ett barn i ett avsnitt använde sig av just det instrumentet tyckte de att det var en rolig idé. De lät även rätt likt klangen i orginal-solot så jag gjorde alltså mitt PREMIÄR SOLO på Melodika´n just den här dagen =)Både Vigseln och Festen var på Pumphuset i Landskrona & det blev en härlig kväll med massa musik & roliga samtal!
En rolig överraskning under kvällen var när Bruden kom fram till oss för att gästa och sjunga "Kärleksvisan" till sin man... Johan & jag (+Toastmaster & Toastmadame) var de enda som visste om det, hihi!Det är så häftigt att vi i vårt yrke får möjlighet att vara med om så många olika typer av tillställningar!
Bröllop-spelningar känns alltid lite extra speciella & jag är så glad över att vi valt att jobba med både barnunderhållning och vuxenunderhållning! =)Livet är underbart!

Spelningen i Trollhättan gick kanon i Lördags - Drottningtorget var fullt av glada ungar som sjöng med! =)
Hotellet som vi bodde på låg precis vid vattnet & bredvid det låg det även en grym uteservering, så där satte vi oss tillsammans med våra vänner (som kom & överraska oss) och hängde några timmar!

På Söndagen drog vi till Göteborg. Innan mötet satt Johan & ja vid hamnen och skrev klart det sista på sommarens barnföreställning...
Efter ett lyckat möte, där vi lyssna på en massa spännande idéer inför framtiden, hann vi med en en tripp ute i skärgården med Ellinor, hennes härliga ungar & Christer! =)Under veckan som varit har vi kört Musik Kalabalik för en skola här i Skåne, jag har svarat på en massa Musikkollo-mail, Maja Gullstrand har varit här och sjungit in tre låtar till våran barnplatta och vi har varit på ett möte hemma hos ett par gällande en Bröllop-spelning i sommar.

Strax ska ja ner på stan och fixa lite grejer inför morgondagens spelning.
Det är en Bröllop-spelning där klädkoden är vit och med tanke på att min garderob är rätt färgglad så behövs det inhandlas lite nytt! =)

Musik Kalabalik - Trollhättan - kl 14.30 - Lördag!Imorrnbitti kör Johan och jag mot Trollhättan för att kl 14.30 köra igång vår Allsångs-show - Musik Kalabalik - på Drottningtorget.
Så om ni bor i närheten är ni varmt välkomna dit! =)

Sist vi var i Trollhättan var vi hemma hos Simon för att spela in ett avsnitt till Boom Shakalack, det var han som sjöng "Mr Rock" om ni minns det?

Efter spelningen ska vi njuta av vad staden har att erbjuda och sedan sova över på hotell. På Söndag drar vi sedan vidare till Göteborg för ett viktigt möte inför framtiden... =)

Önskar er en fin helg!

RSS 2.0