StäDa & TväTTa!

Ida har ja hållt på o Städat & Tvättat hela dan...
Fattar inte att det alltid lyckas bli sånt himla Tvätt-Berg hemma hos mig?
Tvätten tar ju aldrig slut! Suck!

Ja har även märkt att när ja äntligen börjat städa så hinner ja inte så långt...
Som te x med Disken, har gått och hällt upp varmvatten i disk-hon 2 gånger som ja sedan har fått tömma ut för att det kallnat, för när ja skulle gå o hämta disken som stod i Vardagsrummet, ja då hitta man ju några hop-vikta spännande papper som ja bara var tvungen att läsa o sen när ja skulle lägga dem på sin plats i hyllan, ja då hitta ja ju massa Nya, Fina Ljus som ja glömt att ja hade som ja direkt skulle placera på Nya ställen...
Och så har det fortsatt hela dan... Så det är fortfarande inte så städat...

Antar att ja kommer få lägga Morgondagen på att städa klart, men Då ska ja se till att bli KlaR! Haha!

Har ni bra Disciplin när ni städar?
Vore spännande o höra om ni har några bra TipS! =)

Mys-HeLG!

Har jobbat som en Galning i 2 veckor så nu är det extra skönt att ha en Riktig Mys-Helg.
Börja denna Lörda morgon me Frukost hemma hos Mamma o Pappa. Mysigt o hinna snacka lite me dem, de har nyligen kommit hem  från Thailand o ja älskar att lyssna på Folk som berättar om deras upplevelser! =)
Sen åkte vi till vårt älskade Fadderbarn o lekte. Nu ska ja snart laga en God Midda Sen blir D Mys framför Brasan till en Film...

Imorn ska vi på Musikal med ett Stort Gäng, Min Farmor fyllde 90 år 17 januari o hennes önskan var att vi alla skulle gå tillsammans.  Vi ska se Röda Nejlikan på Östgöta Teatern i Norrköping, Spännande för ja har hört att den ska va riktigt bra!

Adjos Amigos! =)

GaLeN VecKa!

Känns kul att ha kommit igång ordentligt med Tv-inspelningen o att ja kommit in i att gå upp tidigt på Morgonen, en annan är ju van att sova liiiite längre än till 07.00... =)
Klockan 09.00 startar vi varje dag vilket innebär att vi måste köra från huset 08.30, lagom Tidigt om ja får säga d själv!

Mellan 09-17.00 har det varit Tv-inspelning och sedan har vi kört direkt till Studion i stan för att spela in nya låtar som vi ska skicka med en Producent ner till Frankrike. Varje år hålls en stor Musik-mässa där, Midem. Dit kommer det intresserade Skivbolag mm... Materialet ska vara klart imorn så inatt lär d bli sent...

Men va gör det om 100 år när allting kommer kring?!
Ja Njuter av livet just nu och är gärna uppe o har Musik omkring mig!
Sen e D extra skönt att lägga huvet på kudden när man väl ska Sussa!

Kram på er!

SVT-InSpELNiNG!

Ja, nu har den dragit igång! =)
Har varit igång under 3 dagar o d har varit Superkul!
2 tjejer har gjort en Orientalisk låt o ida har vi spelat in hemma hos Oliver som gör en häftig Rock låt som handlar om Hockey!

Mamman till Tjejerna som vi var hos igår var Hög-gravid och fick åka iväg till sjukhuset medan vi spela in Musikvideo med tjejerna. När vi va klara 1 och en halv timme senare ringde det i telefonen och Tjejerna berätta att de fått en lillasyster, snacka om att d va snabba puckar! Haha!

Så mycket kul får man va me om när man spelar in!

Kram på er alla!

StyLaD!

Ikväll har ja Suttit Modell inne i Stan, Min Syrra, Kristin går en utbildning där man blir:

* Frisör
* Stil & Färg- Rådgivare
* Make Up Artist
* Nagelteknolog

En himlans Massa Roliga Grejjer i en o samma utbildning alltså! =)
Just idag skulle de Styla nån och Självklart ställer Syster Yster upp!

iNNaN:


eFTeR:
  

Ja tycker hon e Jätteduktig!
Va tycker Ni?

MoT ÖsTeRGöTLaND!

Sitter och Njuter av att Surfa runt lite medans ja väntar på att de ska ringa från Ford och berätta att vår bil e klar så vi kan komma och hämta den! =)

Sen blir D en härlig Morgonpromenad dit för att sen sitta i bilen under 4 timmar till Linköping. Där ska vi hälsa på ett par kompisar, brukar nästan alltid titta förbi nån på vägen när vi åker från Skåne till Kolmården, har blivit lite som av en Tradition, det gör att resan känns aaaaaningen kortare plus att ja älskar att umgås me Folk! =)

Just nu e Ja (för övrigt) inne i en riktig Spel-period, älskar Sällskapsspel!
Favoriterna just nu e: Värsta Språket, Vilda Gester och Med andra ord!
Kan verkligen Rekommendera er att köpa dessa Spel!

Hoppas På att ja får me Mina Vänner på nåt av Spelen ikväll, Hihi!  
Ha en Superbra DaG allesammans!

Puss o Kram!

MärKLiG DaG!

Snacka om att ja blev Paff och Chockad igår när ja gick ut på gatan och skulle hämta bilen där ja parkerat den när ja till min Mega-förvåning inser att den inte står där...
 Ja börja helt plötsligt prata me mig själv Högt o Tydligt: " Men va fan, ja ställde den ju här igår, eller?... Sen börjar ja tro att ja blivit senil... "Eller ställde ja den nån annanstans?"...
Kommer in i en skum Slomotion-Värld där ja går runt o tittar efter bilen när ja helt plötsligt blir avbruten av Johan som nyss kommit ut o frågar: "Va pysslar du med?" Ja vaknar till o upprepar: "Ja va fan pysslar ja me... Vår bil har blivit stulen!? Det går ju inte? Vi ska ju köra till Kolmården imorn och måla om bilen på Torsda till Barnprogrammet på SVT... Det här får ju inte hända nu!" 

Sen förvandlas mitt Chock-tillstånd till Ilska! "Nu j-vlar ska vi hitta bilen! Ska leta runt  i hela Landskrona! " Ringde Polisen och gjorde en Anmälan, sen ringde ja Johans Farmor o fråga om hon ville hjälpa oss och komma me sin bil för att köra runt o leta o D ville hon! Sen sprang ja runt o leta på gatorna vid oss och tillsist ner i ett Garage där det står 2 män o meckar me sin bil. De frågar mig om ja letar efter nåt o ja berättar att nån stulit min bil från Semi- nariegatan. Då säger killarna: "Vi hörde att det va några killar på Seminariegatan, vid nummer 15 (det var just där min bil stod) "Jaha!" säger ja sjukt förbannad: "Vet du nåt mer om de här "KILLARNA!" Nää, säger han och berättar att det va rätt vanligt i den här stan att killar bryter sig in i bilar för att köra en sväng, det är sånt som händer...
Vaddå sånt som händer? Enligt han var det som att ja bara skulle rycka på axlarna, le och säga: Jaja, det är ju sånt som händer... Som F-n heller!

Sen gav han mig tips på att köra ner till havet eller industriområdet, Tack sa ja och sprang iväg! När ja möter upp Johans Farmors bil och kollar bort över dammen, där vi bor, ser ja vår bil, kände igen den på våra plansher som vi hade upsatta inannför fönster-rutan, så ja Kutar, fort som F-n förbi alla som går på promenad runt dammen, kände mig som en Galen Varulv som kom springandes, det va iallfall så människor titta på mig... hehe...

Överlycklig övar att ha äntligen hittat bilen ringde ja pånytt upp Polisen, berättar D.
Sen ser ja att NÅN borrat sönder nyckel-låset på passagerarsidan, slitit bort "det där" (minns inte vad d heter) som sitter under ratten och tjuvkopplat bilen... 

Efter 1 timma kommer 2 Toppen-poliser från Helsingborg till oss och vår bil. Vi snackar och har en rätt trevlig stund medan de går runt och Tittar & Grejjar. Vi berätta för dem att d e så sjukt att såna här saker händer just när man verkligen behöver bilen!
Poliserna sa sen innan de åkte, att det är inte ofta man kommer till en Brottsplats och Människorna är så positiva!
De önska oss lycka till me Barnprogrammet o sa att de skulle titta... =)

Just i detta läget var ja verkligen så glad över att hittat bilen!
Självklart känns d surt att betala 1800 i Självrisk för nåt som man själv inte gjort men hellre det och få tillbaka sin bil! Är så tacksam över att ja hitta den! =)

Sen har vi underbara vännner som ställer upp till 100% och utan dem hade det inte löst sig så bra som d gjorde -BG som jobbar på Ford i Ängelholm som ordna så de laga bilen åt oss redan idag och Lisa o Christian som alltid har öppna dörrar för oss så vi fick sovplats! Thank U! Hade sen en rolig kväll me massa spel o djupt snack om saker och ting...

Tillsist vill ja bara skriva att ibland kan såna här sjuka saker få en att Faktiskt bli mer Tacksam över det man redan har, så väljer ja att SE på saken! Många kanske skulle bli bittra om det hände just dem eller gå och tycka synd om sig själva men ja väljer att Se framåt och lämna detta som en "Märklig & Tokig Dag" bakom mig...

FiXa BiLeN!

Ja var o besikta Bilen i början av December, blev riktigt överraskad när Mannen på Bilbesiktningen sa att det enda som behöver fixas till är Handbromsen... (Har nämligen haft rätt otur me Bilar när det gäller just denna koll och lagt Mååånga Tusenlappar på reparationer av alla möjliga sorters slag) Handbromsen funkar, som tur är, fortfarande men inte riktigt så bra som den ska!
Så ida ska ja åka till Ford i Ängelholm o Fixa det! Skönt! Är ju rätt viktigt att vår bil funkar eftersom vi flänger o far så mycket! =)

Sen ska vi hem till det Nygifta paret o käka Midda = MysPyS!

Hoppas Ni får en bra Månda!

KraaamiiS!

ViLkeN SuPeRKväLL!

Kan man minst sagt uttrycka det...

Ja har Sjungit och varit på många bröllop men gårdagens slog allt!
Vilken stämning det var i kyrkan!

Kl 16.30 vandra det vackra Brudparet fram till Braveheart-musiken som ingångsmarsch...
Har ofta nära till Tårar när det är Vackert & Känslosamt, Ni som Sjunger vet att d inte e speciellt lätt att sjunga efter man har Gråtit så ja höll igen så gott D gick!
Våra sånger blev uppskattade och vi fick många Vackra ord från Publiken efteråt.

Sen bar det av till Bröllopsfesten, hur KuuuuL som helt!
Så avslappnad stämning o Så Skönt Folk! Super go Mat & Roliga tal och Filmklipp!
Vi spela fram till 04.00, hade med oss extra Mickar så det var Många som kom upp o sjöng låtar! =)

Klockan 05:00 la ja huvet på kudden med ett Leende på läpparna och insåg att detta var en av de Roligaste Dagarna i Mitt Liv! Tack Lisa, Christian, Benjamin o Maja-Lina Cronstedt, Ni e Underbara!

DoP & BröLLoP!

Jajjamensan, det är just vad ja ska på idag!
Våra underbara Vänner, Lisa och Christian, gifter sig just ikväll och deras 2 Härliga Barn ska även Döpas.
De båda älskar Braveheart så temat kommer vara därefter.
Ja och Johan ska Sjunga och har skrivit 2 egna låtar, en till Barnen och en till Brudparet.
Ser verkligen fram emot denna dag! =)

Sen blir det Bröllopsfest HeeeeLa Natten!
YeeeeHaaa!

NyåRsAfToN!

Helt sjukt att det redan gått 1 helt år sen förra Nyårsafton, håller verkligen med om det som "Gamlingarna" babblar om... att tiden går fortare ju äldre man blir =)

Min Nyårsafton var Superlyckad!!

Låg kvar extra länge i sängen o Myste me min Älskade Pöjk!
Käka en Go Frulle och gick sen ut på en Härlig promenad i det vackra vädret, här i Skåne var det Fiiiin Sol! =)

Klockan 17 var D Förfest hemma hos Oscar, cykla sen vidare hem till Fam Kjell där den Årliga Nyårsfesten alltid hålls. Måste erkänna att D va liiite Kallt o cykla runt i kjol men ska man va Fin får man väl lida Pin...

Denna Nyårsfest brukar vara en av Höjdpunkterna här i Skåne, vi va 30 inbjudna Pers som Njöt God Mat, Roliga Tävlingar o Massa God Dricka... Hehe!

Vid 12-slaget blev det Massa Racketer sen börja ja det nya året med att käka ett äpple, då ska man tydligen hålla sig frisk, kan ju va kul o se om det funkar...

Har ni några Nyårslöften då?


För min del ska ja Skärpa mig när det gäller allt gott Fikabröd o Godis som ja mer än gärna stoppar i mig, Gottegris som ja e... Sen ska ja även bli duktigare på att laga mer mat hemma!


GoTT NyTT åR!

RSS 2.0