KaFé 44!

Nu är ja tillbaka i mitt 3:e hem vid Hammarby Sjöstad. Njuter lite extra av att vara Här eftersom det är Sista veckan vi bor här.
En Rolig dag har ja haft, Kul att Träffa de Coola Grabbarna - Alton, Lowe & Fabian som vi spelar in den här veckan!De har ett Band som heter ALF Impulse & Vi har hittat ett Grymt Ställe, nämligen Kafé 44 på Söder!

Där kommer vi Hänga de kommande Dagarna. Det blir en Live-inspelning av deras Låt vilket ja tycker är extra Gött, Har alltid gillat Live-Soundet, känns mer Levande!


ÄNTLiGeN HeMMa!

Efter en Låååång BilResa är vi nu ÄNTLIGEN framme i Kolmården.
Nu blir det 5 timmars ZzzzuZzzande & sen en Ny Bilresa Mot Stockholm & Södermalm där vi kommer spela in den kommande veckan...

Gooo NaTT!

ViNjeTTiNSPeLNiNG!

Vår Grafiker/VideoFixare - GiTTe - kom på den Briljanta idén att göra en MegaStor BooM ShaKaLacK-Logga, dela upp den i närmare bestämt 49 skyltar & sedan Måla alla Skyltar för Hand. Hon är en Klippa & kommer alltid med så Roliga idéer när vi spelar in MusiVideos i Programmet.

Igår eftermiddag anlände massa Glada Kids till InspelningsPlatsen & Här är resultatet av Repetitionen...

Kidsen gör sig Redo...


OcH InTar sina Positioner!Nu väntar en Galen Helg med Massa Körande & Spelningar runt om i Landet!=)


iN TiLL NoRRPaN!

Idag vakna ja med en Känsla av Bus i Hela Kroppen!
Känner för & Hitta på Nåt Helt Galet! Ja får Mina Ryck ibland & Under Dagen lär det säkert Hända nåt oväntat...
Snart åker ja in till Norrköping för & inhandla det sista till Vinjett-Inspelningen. Till er som inte Vet vad Vinjett är kan ja Förklara att det är den Videosnutt som går innan Programmet börjar, SignaturMelodin helt enkelt.
Tv-Teamet har styrt upp så att ca 100 barn kommer Medverka på VinjettInspelningen imorn, Blir Spännande & Se Vad de Vill att Vi ska Hitta på =) Annars Leker Livet, Nya Projekt snurrar Runt i Huvet & om två Veckor finns det Tid att ta Tag i dem men fram tills dess kommer Ja Njuta av De Sista InspelningsVeckorna av Boom Shakalack & Vårt Härliga ArbetsGäng! =)


HeMMaFiXaReN!

Igår blev det en Lång Arbetsdag. Tv-inspelningen börja vid 08.30 & Kl 17 körde vi vidare mot Kontoret vid SVT-Huset för att Titta på ett av de Kommande Avsnitten, Mycket Skratt blev det! =) 21.30 körde Vi ut från Stockholm mot Kolmården.
Nu väntar Två dagar med intensivt arbete hemifrån med Studioinspelning & då gäller det att ha Diciplin!

Det som även är Bra med det är att:


1. Tvätthögen Minskat, sakta men säkert
2. Diskberget är Borta
3. Huset är Städat & Doften från Rökelsen doftar Ljuvligt!
4. Ja känner mig som en Riktig HemmaFixare!


SicKeT BröLLoP!

I Lördags Sjöng ja på ett Bröllop som verkligen skilde sig från andra jag varit på...
Prästen var så Personlig när hon Prata med BrudParet & Gav de Fina Ord om Livet istället för att Läsa upp en Massa ur Bibeln.
Åsa & Jonas har varit tillsammans i 20 år vilket också var Speciellt & deras 3 barn var med fram till Altaret.
De ville ha Min & Johans EgenSkrivna BröllopsLåt som Ingångsmarsch och Ja Bubbla av LyckoKänslor när ja såg hur De kom Strålandes fram i Gången...

Min Underbara Farmor kom & Lyssna på oss!Den här Dagen har varit Toppen och jag har Färdigställt min allra Första DansLåt!
Ikväll ska vi ut på Galej här i Stockholm, Vi fick en inbjudan till Sarah Dawn Finers RealeseParty så Vi Sticker Dit! =)

UPp Å HoPpa!

Klockan ringde 05.15 så det var bara att Gå upp! 
Nu väntar inspelningsvecka 6 av Boom Shakalack i Stockholm. Vi åker hem till en Tjej som ska få hjälp med att göra en EGEN danslåt, det ni! =) Inte varje dag ja skriver DansLåtar så det här blir Spännande!

Helgen har varit Fullsmockad med Massa Kul & en hel del Jobb!

Fredagskvällen var Underbar & vi Träffa Nya Människor som vi Klicka med! 
På Lördagen sjöng vi på Bröllop och fick så mycket värmande kommentarer som ja kan leva på i Flera Da´r! =) 

Igår var vi i Studion & Spela In nästan hela dan men en PromenadPaus blidde det. Ner till Bråviken Vandra vi & Tog ett Dopp i det Blå!

Nu blir det Frulle & sen en Bilresa mot Stockholmooo!

GRiLLKväLL!

Idag fick vi SpontanBesök av Emma & Urban från Borås. 
Vi insåg att D var över ett år sedan vi sågs... Fattar inte hur Tiden kan gå så Snabbt?!
Annars Jobbar Vi på som Tokar med allt som har med Boom Shakalack att göra, det är ju Förbövelen snart Premiär, redan i början av Oktober går Första Programmet!

Ikväll unnar vi oss att vara Lediga och då åker vi hem till några Vänner i Linköping som bjudit oss på GrillKväll!


GäNGeT i JäRFäLLa!Här är Vi hemma hos Victoria & Spelar in! =)


Hennes Kusiner kom och gjorde Sångpålägg i Låten och Självklart ställde alla upp på en GruppBild för vår Producent Mats! =) 

Nu är Vi tillbaka i Kolmården för att Jobba Hemifrån några dagar. Vi Filurar på lite nya idéer till Vinjetten & har fått till en del Coola Grejjer! Det är Underbart när man är inne i Musikens Flow! Den LyckoKänsla man får när man hittar en Ny Melodi eller en Finurlig Text är obeskrivlig!

Snart fortsätter Vi med Proddandet här på Datan så mer skrivande hinner ja inte med idag...

Ha en skön kväll allesammans! 

På VäG!

IgårKväll Regna det här i Stockholm och HöstVindarna börja Blåsa, BRRR! Blir lika Förvånad varje gång över hur Kallt det kan bli så snabbt! 

Idag har ja hört att det kommer bli en Fin Dag & Det ser ja fram emot! =) Vi kommer spela in MusikVideo utomhus så en Varm & Solig Dag vore inte Fel!
Här gäller det att Ge sig iväg i Tid, fast Vi bara har 3 mil till Victoria som vi Spelar in hos så tar det oss över en Timme att Köra dit i StockholmsTrafiken... Men VAD gör det när man har Sällskap av en Snygg Kavaljer?

Hoppas Ni får en Bra Dag!

EN KväLL i SToCKHoLM!

Klockan har Passerat Åtta & Ja sitter i vår Lägenhet i Hammarby Sjöstad.
Utanför Fönstret Trippar Rådjur i Grönskan och Solen ger ett Magiskt Sken. På Spisen står en Kastrull med Vatten som snart Förvandlas till Te. Ikväll kommer ja Låta FilosoferingsTjejen i Mig Träda fram...

För Mig är det VIKTIGT att Ta sig Tid & KÄNNA EFTER hur Saker & Ting är.
När man är inne i en Intensiv Arbetsperiod som jag varit ett Bra Tag och som ja Kommer fortsätta Vara en Tid Framöver behövs det verkligen. Att Reflektera över Saker som Hänt & Planera in Roliga/Spännande Saker som Jag VILL Göra! Jag är Bra på att Peppa Mig Själv inför Projekt som komma Skall & är aldrig för Hård mot Mig själv utan Försöker istället Se det Bästa i Mig utan att Jämföra Mig med Andra!

Ja Hoppas NI också är Snälla Mot er Själva & Ger er den Tid Ni är Värda & Njuter lite extra av VAD just den här Dagen har Gett er!

GoA KraMaR!

MycKeT BiLKöRaNDe BLiR D!

Då har ja Njutit Klart av SkåneLand för den här gången...
Snart packas Bilen för att åka till Kolmården, Vi MellanLandar där innan vi ImorgonBitti kör vidare mot Stockholm & Tv-inspelning av Vecka 4!

Idag är det Fint Väder i Landskrona, tror Vi Stannar på Vägen upp & Badar vid nåt Mysigt ställe. Ofta är vi på väg till Spelning och då det ofta är långa avstånd blir det inte så många Raster under Resans gång eftersom Hella Bella vill Komma fram nån gång =)

Mycket Körande har det blivit sen vi införskaffa Vår nya Bil i Maj. MilRäknaren står nu på 11 543, dvs 1 153 mil har körts de senaste 3,5 månaderna.
Rätt mycket men det Klår inte den Sommar vi var ute på DriLL & DruLL Turné i Sverige, då kördes det 3 000 mil Från Maj - September. Det var första Våren/Sommaren för mig med Körtkort & Gissa om Ja fick en ett Bra Kör-Flow! HeHe!

SLaPpA!

Spelningen igår gick Kanon & det kom fram Massa Goa Barn efteråt som ville Prata & Kramas!

Imorse fick ja ÄNTLIGEN SovMorron! =) Har gått upp Kl 06.00 varje dag den senaste Veckan & att få Vakna av sig Själv är bland det bästa ja vet!

Blev Bjuden på Frukost hemma hos Grannen & sen Kolla Vi på Film, har Hyrt 3 Filmer som Johan & Ja förmodligen kommer Kolla på under dagen. Så skönt att inte ha något inplanerat utan att bara Ta dagen som den kommer! Att Bläddra igenom lite Tidningar & få Inspiration, Läsa en Bok, Käka Nåt Gott & Ta det Lugnt!
Kan behövas eftersom Vi har 4 intensiva Veckor framför oss med Tv-inspelning & andra Spelningar på Helgerna...

Njuter av den här intensiva perioden samtidigt som ja LÄNGTAR efter att Träffa alla Mina Underbara Vänner, I Höst kommer ja Verkligen Ta Mig Tid för att Åka & Besöka er Allihop!

MoT MaLMöFeSTiVaLeN!

Imorn åker vi från Kolmården till Malmö för att Spela/Sjunga på MalmöFestivalen.
Mellan kl 17.00 - 18.00 blir det "Allsång med Boom Shakalack" i Folkets ParkMoriskans UtomhusScen.
Vi har Förberett ett helt Nytt Upplägg & Vi hoppas på att det går Hem! =)

Har ni inget för er så kom dit Vettja!  
 

TiLLBaKa i SToCKHoLM!

Den här Veckan spelar vi in ett litet annorlunda BarnProgram. Vi skapar nämligen Film-Musik tillsammans med en Kille som heter Adam. Det är verkligen något nytt för Mig & en Utmaning som tar Form de kommande dagarna! Igår snacka vi ihop oss och han Visa upp sina Musik-idéer, sicken Kille! =) 

Idag har ja fått i uppgift att köpa in massa Skumma Grejjer, Rekvisita till Filmen. 
De kommer inte tro att jag är riktigt Klok när de hör min inköpslista! Eller hur tycker ni det låter med Likpåse, Svart tygväska, Frysväska & Skyddsglasögon? Haha!


FoReVeR FaMiLieS!

Igår var en HändelseRik Dag.
Vi åkte in till Marieborg, en Vacker Herrgård  i Norrköping vid 9-Tiden & Rigga upp vår Studio-Utrustning.
Kl 11.00 kom Massa Härliga Ungar in för att Sjunga & Skapa Musik med oss!Johan hade som Vanligt Gitarren i Högsta Hugg & Ja satt Redo med Papper & Penna!Den här Tjejen kom med en Jättebra idé som ja Skrev upp!Vissa Klappa i Takt!Tillsist hade Vi Skrivit en Hel Låt Som vi Öva in eftersom alla Barnen skulle Sjunga in den på eftermiddan!Låten blev helt Underbar & Ja blev så Upprymd av Kärlek när Jag såg alla Dessa Barn & Den Gemenskap de Hade.
Kl 18.00 uppträdde Vi & Barnen för alla Föräldrar som Lyssna med Spänning!

Forever Families är en Förening som en gång om Året anordnar en Träff där Adopterade Barn från SydAfrika får Chansen att Träffas. Så Fint Initiativ & Så Mycket Härliga Människor på en & Samma Plats!

ÄNGeLHoLM!

Då var Tv-Inspelningen hos Emmie över & det känns som vi fått till ett Riktigt Bra Avsnitt! =)Idag börja dagen Fint! 
Strålande Sol kika in genom Fönstret & Ja gick upp i Tid för att Fixa & Maila så att Ja Sedan skulle kunna bege mig till Stranden...
Tyvärr blidde det inte så eftersom jag bor med Mr Glömsk! Ja skulle skjutsa honom till Tåget & Han tog det Lugnt fast Klockan Ticka på... När vi väl kommer till Tågstation så står Tåget mycket riktigt där & han får Springa för att Hinna med Tåget. Tyvärr fick han ju med sig min HemmaNyckel eftersom JAG gick ut till Bilen för att Starta den & Han skulle Låsa Dörra! 

Så vad händer?
Jomen Hella Bella får åka till Helsingborg och hämta Nyckeln och därmed försvann den Timman som jag önskat få vara på Stranden. Så Nu blir det Packning & Utbärning av Grejjer för min del.
Johan Giggar i Ängelholm på Ljusfesten med TintoMara (Hans nya Band) ikväll 17.15 därefter åker vi till Kolmården för ett Spännande Uppdrag som sker under Morgondagen.

Mitt Mål det här året var ju att inte behöva Stressa men hur bra går det när Ja bor med Mr Lugn som aldrig har bråttom till Nånting & som är lika mycket Tidsoptimist som jag? Inte så bra om du Frågar Mig!

Jaja, snart åker ja till Mina Underbara Vänner i Ängelholm för att Kolla in deras Nya Hus & det ska bli Riktigt Gött & Krama om dem allihop! 
 En FiN DaG!

Idag fortsätter vi med MusikVideo-Inspelning på Stranden. 
Kan tänka mig att det blir Fullsmockat där nere eftersom det är så Härligt Väder =) Det är Dagar som denna Ja Känner att det Pirrar till lite extra i Kroppen & Ja Njuter extra av Mitt Underbara Jobb! 

Hoppas Ni också får en Fin Dag! =)

MuSikViDeO!

Idag vakna jag i Tid! =)
Införskaffa mig nämligen en Väckarklocka igår & den fungerade alldeles utmärkt!
Hämta Tvätten i TorkRummet kl 06.00, sen hade ja en Lugn & Skön Morgon utan Stress!

Nu har vi precis kommit tillbaka efter att ha Käkat Lunch på en Restaurang som heter Tegel här i Rydebäck, Mmm!
Lite LunchRast återstår sen sticker Vi till Stranden för att Spela in Musik-Video!

OuPpS!

Idag hade ja ställt klockan på 06.30... Tror ni den Ringde då? NEPP!

När ja vaknar känner ja på mig att nåt är Fel, Ja går upp & Kollar på Klockan i Hallen & Ser att den står på 09.30!
Kl 08.30 skulle vi varit på plats för att börja Tv-inspelningen...
Jag har aldrig försovit mig gällande Jobb förut och det var ingen rolig upplevelse! 10 minuter senare satt vi iallfall i Bilen på väg till Inspelningsplatsen och
Film-Teamet var Förstående när vi kom fram, PHU! 

Idag har vi hunnit med att spela in en Fin bakgrund till Låten + att Emmie Sjungit in sin Sång. Just nu har ja en liten Paus medan de andra gör intervju på Stranden. När Gänget är tillbaka ska vi Sjunga in Stämmor, Skoj, Skoj!

EN LeDiG DaG!

Väckarklockan var inte ställd för första gången på 3 veckor & Ja vakna helt av mig Själv. Smög upp i vår Tysta Lägenheten & Plocka fram Frukost till Mig & Min Älskade.

Sen åkte vi ner till Havet för att Träffa Stina & Signe. Vi Låg på Filtar & Snacka om Livet & Lekte med denna underbara lilla Tjej!

Nu ikväll har vi Käkat på Restaurang & på Hemvägen Hyrde vi Film.
Det har varit en Underbar dag & imorn börjarTv-inspelning med Boom Shakalack Teamet igen.

RSS 2.0