RoCK-FeST!

Idag vakna jag klockan 07.15 & var Pigg som en Lärka!
Efter att ha läst lite i Min spännande Bok Hoppa Ja upp för att Njuta av den Tidiga Morgonen!
Det är så Vackert att Sitta på Vår Altan och se Hur Dagen Gryr... Känns som att ja kommer Sitta där ute många Mornar framöver och Njuta av MiTT LiV!

Klockan 10.00 åt Vi Frukost hemma hos Våra Vänner - Ange, Jocke & Moa - Ute i deras Härliga Trädgård! Blidde även Massa Hoppande på Min GudDotters Nya StudsMatta & Massa Bus såklart! =) Har fått flera LyckoRus under Dagen & Ja Känner att det här är en Riktig HeLeNa Dag, dvs då jag är på mitt allra Gladaste Humör! Ni som vet hur Glad ja brukar vara skulle se mig idag - YeeHaa!

Ikväll blir det PARTY!
Det är dags för Ninnas & Jockes årliga Fest och idag är Temat ROCK-FESTIVAL!Scener är uppbyggda, Två Band kommer vara på plats, KorvGubbe & Ninna, den Rolige, har 
t om Fixat en Baja-Maja för att få den rätta Festival känslan! Haha!

FReDaGs FiX!

Ja Mailar & Grejjar & Fixar & Trixar så att ja snart, för ovanlighetens skull, får möjligheten att Njuta av en LEDIG HELG!
I eftermiddag åker Vi till Underbara MeLa för att Se om allt är som ja Minns det och även för att få lite Nya Roliga idéer till MusikKollot. Kvällen kommer spenderas hos Tok-Johan som fyller 17 idag, STORT GRATTIS GRABBEN!

FöRTräFF!

Då var ja tillbaka i Kolmården efter 2 ToppenDagar i Stockholm! =)
Jessica var Fantastisk som Fransk Primadonna!
Under gårdagen Strosa Vi runt på Söder & hade det Mysigt. Kl 18.30 hade våra Vänner Bokat bord på den omtalade Restaurangen...


Foto: www.f12.se

Där blidde det Premiär för Mig att Äta en 11-Rätters Middag!
Jag har aldrig upplevt Smaker av dess like tidigare, under 5 Timmar satt Vi & Njöt & Prata om allt mellan Himmel & Jord =)

Nu är ja mitt uppe i att Förbereda inför Kvällen. Då är det dags för FörTräff me KolloKidsen & Deras Föräldrar! Just nu har ja samlat ihop en hel Drös me KaffeKannor, TeKannor & Strax ska ja Samla ihop alla KaffeBryggare ja kan hitta, HeHe!

Hoppas Ni får en Forsatt Trevlig Torsdag!

TiLL SToCKHoLM!

Idag far vi till Stockholmooo igen!
Först blir det Möte med vår Producent för Boom Shakalack sen ska vi umgås me Våra Goa Vänner, Jessica & Richard!
Jessica jobbar som Sångerska och ikväll jobbar hon på en Restaurang som heter Le Rouge.
Ska bli Riktigt Kul & se henne uppträda där! Sen hänger vi på hem till Henne & Ric för att Sova över.

Under Onsdagen kommer Vi Strosa Runt & Ha en Ledig Dag i Stockholm! =)

MuSiK & KoNST!

Sitter på Kontoret och Filosoferar... Har tagit en Break från allt Fakturerande & Tänker på den Roliga Tiden som ligger framför Mig! Trivs så himla bra med att Jobba me Musik & Konst i alla olika sorts Former! Att få Jobba i sammanhang med olika åldrar! Varje Jobb är så olikt det andra och det är det som gör det hela så Kul & Spännande! Just nu jobbar Johan & Ja på med ett Nytt Hemligt Projekt, ikväll ska vi maila iväg våra Tankar till en ToppenTjej i Stockholm. Känner i Magen att det här kommer gå Bra! =)

ViLKeT BaK!

Idag åkte ja hem till Min Underbara Vän Anette. Hon kommer vara MatMamma på vårt MusikKollo-Mela & det är jag så Tacksam för! =) Hon lagar så himlans God Mat & Bakar som ingen annan! =) Idag lärde hon mig hur man gör Fina "Kringel-Bullar" Det var inte det Lättaste när man kände sig som Trötter i Snövit efter Gårdagens Bravader...
150 stycken blidde det iallafall & det kommer gå åt - på Torsdag anordnar vi nämligen en FörTräff me alla Barn+Föräldrar som ska vara med på MusikKollot här uppe i Östergötland & vad kan passa bättre än att Bjuda på våra Hembakta Bullar som är Bakade med både Skratt & Kärlek?!


BRöLLoP!

Idag kommer Johan & Ja va igång Hela Dagen & Hela Kvällen!
Vi ska strax packa Bilen & bege oss in till Norrköping. Där ska vi Rigga upp Ljudutrustningen inför Kvällens Spelning.
Kl 14.00 blir det Bröllop i Dagsbergs Kyrka. Där Sjunger vi 2 utvalda Låtar + en EgenSkriven BröllopLåt - "Det är Dig Ja Vill Leva Med" Sen blir det BröllopsFest! =)

ReSuLTaTeT!

FöRe:

EFTeR:
 
Ja känner mig Super-Nöjd med Resultatet av Stripandet! =)
Redan när vi körde genom Stockholm fick vi många Blickar & Vinkningar från Barn!
Ska bli så Skoj att Snart sätta igång med Inspelningen av den Nya Säsongen!

Alla Barn är ännu inte Utvalda så känner du Någon mellan 8-14 år som skulle vilja vara med i Vårt Tv-Program, Tipsa dem Vettja!

STRiPa BiLeN!

Idag beger vi oss till Stockholm.
Kommer ha Möte me Hela Björnligan som jobbar med Boom Shakalack Produktionen! =)
Vi kommer även Stripa om Vår Gröna Fina Bil! Ska bli kul & se va Gitte Hittat på för Skoj!

Får nästan Lägga ut en Före & Efter bild här sen så Ni oxå får se Hur den Blev...

 

FöRBeReDeLSeR!

Då var ja tillbaka i Kolmården igen! Alltid lika Härligt att köra upp på den Mysiga Grusvägen & Känna Lukten av Skogen som Välkomnar en! =) Idag blir det Massa Fixande för min del, ska strax köra in till stan för att inköpa det som behövs till Inspelningen av Boom Shakalack.
Lite Nya Roliga MusikPrylar som vi kommer använda vid Studio-inspelningen & lite Färg-Glada Korgar/Väskor som vi kan bära alla Prylar i...

Vad hittar ni på en Tisdag som denna?

ATT KuNNa PåVeRKa!

Jag är så Lycklig över att ja Jobbar Me det ja gör! Att få Träffa så Mycket Härliga Människor som berättar för en hur ens egna Projekt påverkar Dem & ger dem Glädje - Känslan av att höra det är Underbar! =)
Igår Träffa vi 3 Tjejer vars Föräldrar berätta att DriLL & DruLL var deras absolut Största idoler & att de Längtat efter DriLL & DruLL sen förra Sommaren. Senaste veckan hade de varit Glada, Spralliga, Förväntansfulla & Pratat om att det snart var dags. Att sen se hur dessa Barn Lyser upp när vi kommer ut på Scenen, hur de Sjunger med i Låtarna, Frågar en massa Söta Frågor & Vill Krama en hela tiden gör att man blir alldeles varm i Själen!

Jag är en riktig idésprutare när det gäller Nya Projekt vilket ibland kan vara Frustrerande eftersom ja GÄRNA vill sätta igång me allihop på en & samma gång! Det blir ju inte Lättare av att ja Lever ihop me en Människa som också tycker det är Kul & som dessutom får upp massa roliga idéer på hur man kan bygga vidare på de olika Grejerna =)
Just nu har vi så Fullbokat som det kan bli, från och med NU fram till September avlöser Jobben & Projekten varann vilket är Superkul men det innebär också att Mina Nya Projekt måste Vänta. Ja tror ja behöver Lära mig att ha Is i Magen & att inte allt behöver sättas igång just när idén Föds men det är svårt när man tycker det är så Kul & när Adrenalinet kring idén börjat Pumpa...


LycKa!

Vakna kl 08.00 imorse & Tassa upp för att Titta på en Film som ja hyrde Häromdan...Handlar om en Tjej som alltid är SuperGlad & som ser det Positiva i alla Människor.
Blev en Kanon-Start för mig denna Söndag, blev Lycklig av att se Den här Härliga Tjejens (Sally Hawkins) SkådeSpeleri & Utstrålning.
Två Kanon Citat ur Filmen är:

1. Du kan inte göra alla du Möter Lyckliga
2. Du skapar din egen Lycka

Nu ska vi strax Packa Bilen för att sedan Köra & Spela DriLL & DruLL...

Hoppas Ni får en Härlig Söndag!

KraaaM!

LaNDSKRoNa DaGeN!

Idag mina Vänner är det en sån där Härlig dag här i Landskrona, en dag när alla Möts på Torget, Tittar runt i Stan & Lyssnar på ett Fullspäckat Program från den stora Scenen, dessutom SKINER SOLEN, jamenar hur mycket bättre kan det bli?! =)

Jag vakna iallfall med ett Stort Leende på Läpparna & är SuperTaggad för att åka ner i Stan, vara Programledare för StjärnJakten (TalangTävling) & bjuda Publiken på en Helt Ny SommarLåt ja skrivit...

Så är ni i Närheten & inte har några Planer, kom till Landskrona Vettja! =)


ÅHuS!

Då var man uppe tidigt för 5:e dagen i rad och idag är första dagen som ja faktiskt känner mig Utvilad. Har bara sovit 5-6 Timmar de senaste Nätterna & då är det Tufft att komma igång men NU så! =)

Ska strax Packa bilen för & åka till Kristianstad. Där ska vi träffa Zara, Ängla & Emil för att hinna umgås lite me dem innan vi far vidare till Åhus.


Foto: Thorbjörn Lindén

Kl 17.00 blir det VÅRFEST FÖR BARN där! =)FoKuSeRaD!

Här gäller det att vara Fokuserad för att hinna me allt ja ska under Veckan! =)
Har många olika Spelningar i Skåne & däremellan jobbar ja på som Tusan med Kollot, mycket att Fixa inför 4 Kollo-Veckor ska ni veta! Att jaga Sponsorer är inte heller det lättaste i FinansKrisen men vad gör man inte för KolloKidzen? Vi vill ju att alla ska få samma möjlighet att vara med & till bästa möjliga pris såklart! Så det gäller att vara effektiv, önskar att ja hade mer Tid men det är som det är!Är iallafall Lycklig över att jag har den Energi jag har & att ja Lyckas planera Tiden så pass så att ja hinner med alla Mina HjärteProjekt!

MoT SKåNe!

Då var det dags att bege sig till den Södra Delen av vårt Vackra Land =)
Idag kommer vi ha Möte med vår Ideella Förening gällande Sommarens MusikKollo.
Ser verkligen fram emot & Träffa alla Ängelholmare!

Under Tisdagen & Onsdagen kommer DriLL & DruLL till Malmö.
Mellan kl 09.00-13.00 kommer dem befinna sig i PildammsParken för att bjuda på Sång & Bus medan Barnen får plantera sin egen lilla Trädgård.
Fint Koncept tycker ja =) Vi kanske ses?


TRöTTeR!

Är tillbaka i Kolmården efter en HeLGaLeN NaTT i Norrköping.
Lina kom hem till mig vid 21-tiden, vi drog sedan vidare för att Lyssna på Min Syrra & Hennes Band - ComProMizz

Sen bar det iväg till Otten där den stora Återträffen arrangerades. Snacka om att Man fick upp Roliga Minnen när man stod där på DansGolvet me Sina Gamla KlassKompisar & Dansa till exakt samma Musik som man gjorde på HögstadieDiscona under 90-talet!

Va Riktigt Kul & Höra va alla Pyssla me nuförtiden!

ÅTeRTRäFF!

Ikväll ska ja in till Norrköping, då är det nämligen dags för Återträff med alla 9:or som gick ut för 10 år sen.
Det är ju helt sjukt att det gått 10 år?! Känner mig som en gammal Kärring när ja skriver det men Guuu va åren går fort! Haha!


Snart dax & börja Fixa iordning sig men först måste ja Vila, Ungarna väckte mig 07.00 imorse & ja har varit igång hela dan...

Ska bli Grymt Kul & Träffa alla igen & Höra va de Pysslar me Nuförtiden! =)


RoLiG FReDaG!

Idag var ja uppe med Tuppen igen, skumt att ändra om sina Tider men ja har märkt vad mycket mer ja kan få gjort på de där 3 timmarna som ja annars bara Ligger & Göttar mig i Sängen...

Idag ska vi ut på en liten Skol-Turné, vi kommer lämna ut lappar till alla som är intresserade av att vara med i Boom Shakalack sen kommer vi även berätta om vårt MusikKollo som vi anordnar här uppe i Kolmårds-Trakten. Eftersom det blev så Lyckat i Skåne förra året & såg hur kul Ungarna hade med Varann så vill vi kunna erbjuda Kidsen detsamma här uppe, så i år blir det 4-Kollo Veckor för mig, Så KuuuuL! =)

Sen blir det hem till Farmor igen, känner att ja vill Prioritera att vara me Henne så mycket som det bara går nu eftersom hennes Hjärta blivit så dåligt. Hon säger ofta: "Åh, ja blir så Ledsen, vore det inte för det här gamla Hjärtat hade ja orkat med hur mycket som helst" Det stämmer verkligen för hon är den Piggaste 91-åring ja nånsin träffat! Gör så ont i mig när hon säger så för är det ett Värdigt Liv när Hjärnan är Pigg som en Lärka men Hjärtat inte Pallar? Hon lever iallfall på sina "Bra dagar" som hon kallar det och idag hoppas jag att hon har en bra dag så att vi kan Prata mycket & kanske att hon orkar med på en liten Promenad?

På Kvällen drar Johan & Ja till Linköping för att Träffa ett av Sveriges Roligaste Par:Ninna & Jocke!
Bilderna visar när de var After Dark på en SchlagerFest & Tog hem Segern!
För övrigt har de 3 SuperGoa Ungar som ja Längtat så Mycket efter!

Känns som det kommer bli en Riktigt Lyckad Fredag! =)

MySKVäLL i HuSeT!

Det är Sjukt vad Vädret kan Slå om Snabbt, Slutar aldrig Förundras av Vår Häftiga Jord! =)
Jag som verkligen Välkomnat Våren har Lagt upp alla Mina Varma Jackor på Vinden & idag fick ja Huttra ordentligt i Min Tunna Jacka!
Desto Mysigare var det att komma Hem, Fick ett Ryck & Tände Ljus i Hela Huset, Älskar Levande Ljus! Alldeles nyss var Mamsen här på Kvälls-Te... MMM!

Nu ska Förbereda mig inför Morgondagens Möte i Stan... Vi ska till SKANDIA TEATERN & Snacka "Buisness" som TeaterDirektören Carina kallar det =)

AvSLöJaNDeT!

Nu känner ja att det är Dags för & avslöja det ja Snackat om & Varit så Glad över några dagar...
Vi har Köpt en HeLT Ny BiL! =)Kan inte Förklara i ord hur Skönt det var att Glida upp i den till Stockholm igår!
Ja vet att Många Tycker att man inte ska köpa nya Bilar för att dem Sjunker i Värde så Snabbt MEN från den Dagen ja såg den här Bilen & ProvKörde den kände ja att det är den här BiLeN som Kommer Bli Min! =) För mig är det Verkligen Värt att Lägga ut dem Pengarna eftersom vi Befinner oss i Bilen så sjukt Många Timmar per år på väg till GiG, Möten & Andra Roliga Tillställningar!

Och till alla er som Känner Mig & Johan & som vet hur Mycket Prylar vi ska få plats med....
Vi har ProvPackat & Fick plats med ALLT + Lite TiLL!
Det gäller att Packa Smart VettNi & det är Ja en Fena På vid det här Laget! =)

Idag blir det det en Fullspäckad dag med:
* Massa Mailande inför kommande Projekt
* En Tripp till Stan för & inhandla lite Grejjer
* Fika hos Farmor

Hoppas Ni får en STRåLaNDe DaG!

ÄNTLiGeN!

Känner mig som en Riktg KontorsBrutta vid det här Lagret! Har haft Grym Disciplin under Några Dagar & JA har ja Lyckats  - 1:a året ja Slipper Sitta & Slita mig i Håret för att Försöka få Deklarationen att gå ihop & Hinna bli klar i Tid!
Det FIRA vi med att Hyra Film!Konstigt att det kännas så Befriande att Äntligen vara klar! =)

Imorn blir det en Super-Rolig dag!
Då kommer nämligen DEN STORA BELÖNINGEN, Tänkte avslöja Vår BRAIGA AFFÄR snart =)
Vi åker sedan upp till Stockholm för att Förbereda Inspelningarna av Boom Shakalack & sen blir det Mingelkväll i SVT-Huset! =)

iNTeRVjUaD aV BoBSTeR!

Ikväll mellan kl 19.00 - 20.00 är det dax igen...
Då blir ja nämligen intervjuad i Programmet

                              
Så på med BarnKanalen om Ni vill veta hur NI, eller om ni vet nån annan, ska göra för att Söka till MusikBarnProgrammet Boom Shakalack! 
Ålder på Barnen Vi söker = 8 - 14 år!


GäSTeR i BoLiBoMpa!
IKVÄLL KL 18.00 ÄR JOHAN & JA GÄSTER I BOLIBOMPA PÅ BARNKANALEN!

Lovar att Ni kommer Få er ett Gott Skratt, Hehe!

JoBBa, JoBBa, JoBBa!

Det blidde inget Bad ida, Var lite Kallare ute än vad det såg ut att vara genom mitt SovRumsFönster.... Hehe!
Dagens stora händelse var att det kom en stor Conteiner hem hit! Mamsen & Papsen Rensar Vinden & Huset o Fråga om vi också behövde slänga nåt när den stora Conteinern ändå var här? Hur kan man välja att ta hit en Conteiner just under Deklarations-Helgen? GRRRR! Tog några Pauser i Mitt Arbetande & Slängde bort Massa Gammalt Groll, så SKÖNT att helt plötsligt Få lite Space i vårt Lilla Bod! =) Mitt i Sorterandet kom de Tama Lammungarna på Besök, Morfar låter dem numera vara "Lösa" eftersom de ändå Lyckas Rymma hela tiden... Att man kan känna sån Kärlek till såna Små söta Djur, Skumt men ♥ Underbart ♥


VäLKoMNaR DeN NyA MåNaDeN!

Bara att Formulera ordet 1:a Maj i Mun gör att ja sedan Spricker upp i ett Stort Leende!
Det ska vi Fira! =) Börjar nu Dagen me en Promenix me Grabbarna som Sovit över här. För dem blev det Hårt igår, det blev det inte för mig och det är ja Vääääldigt Glad över nu, Haha!
Vi går till LövSjön, kanske Dax för årets första Dopp? Har Bikini på mig under alla Kläder ifall ja får ett Ryck! =)

Va hittar ni på en dag som denna?

RSS 2.0