GoTT NyTT åR!

Kära BloggLäsare...
Vill passa på att Tacka er som Följt Mig Här & Berätta att Ja Tycker det är JätteRoligt att Ni Blivit Så Många Fler under det här Året!


Snart ska ja Bege mig hem till Sandra & Clas och Ja ser fram emot
en Kväll med Härligt Folk!

Hoppas att Ni alla Får en Underbar NyårsAfton &
en SuperBra Start på det Nya Året!

MoT DeSSa GoDiNGaR!

Idag har ja haft en Riktig Slappar-Dag här Hemma... Har Läst Böcker, Kollat på Film, Bläddrat i Tidningar & Blivit Inspirerad och Tagit Mig ett Varmt Skönt Bad... MMM!

Nu ska bege mig iväg till min Guddotter & hennes bedårande Lillasyster!
Ser fram emot att Krama om Dessa Godingar!HoPpaS Ni FåR eN HäRLiG KväLL!

HeJ MiTT ViNTeRLaND!

Njuter av att Vara i Underbara KolmårdsSkogen!
Många Klagar på att det är Kallt & Visst Håller jag med om det MEN Ja
Försöker också att Ta Vara på det Bästa i alla Stunder & Just nu Känns det
som ja är i ett VinterParadis!

Om 2 Veckor kommer jag Befinna mig i ett annat Paradis...
Vart det bär av berättar jag en annan dag! =)

MiN JuLAFToN!

Vaknade av att Mamma & Pappa Tussa Runt i Huset som de alltid gör på JulaftonsMorgonen... Sov i Mitt Gamla BarndomsRum & När ja kom upp Hängde Min "Strumpa" vid Öppna Spisen! Ja gillar Traditioner & Tycker fortfarande det är Lika Roligt att Kolla efter vad som finns i Strumpan... HeHe!
Efter en Go JulFrukost åkte vi sedan hem till Min Farmor för att Fira med Släkten från Pappas sida...

Tyvärr kom inte Sofia, Tommy, Liam & Teo pga att de skulle Fira hemma hos sig det här året men Via en Bild fick de Delta Litegrann... =)Pappa var Riktigt på G denna dag & det gorde ju en annan på extra Glatt Humör! =)Kvällen Tillbringa vi sedan Hemma hos Mamma & Pappa. Farmor följde med ut till Landet & Mormor & Morfar kom. Efter Massa JulMat körde vi JulklappsLeken & Några av oss var Extra Taggade! =)

Jag Lyckades Behålla det Ja ville Ha... 2 Fina MuffinsFormar!Sedan var det dags för den Riktiga JulklappsUtdelningen & Ja Fick Många Fina Paket av Min Kära Familj! =)Därefter blev det Härligt Snack & Skönt Häng Vid Brasan! MMM!Som en Fin Avrundning åkte ja till den Årliga Konserten med Familjen Törnqvist.
Min Fina Barndomsvän, Lina, har en av alla Vackra Röster i denna Familj!
Känns nästan som en Svensk Version av Familjen Von Trapp från Sound of Music =)Ännu en Gång Fick Ja Uppleva en Underbar Jul Med Mina Nära & Kära!

FRaMMe i KoLMåRDsSKoGeN!

Igår körde jag Tillsammans med två Härliga Tjejer upp Mot Östergötland.
Hade fått många Varningar om Väglaget men Resan gick hur Fint som helst! Jag är ju rätt van vid att köra på Sliriga VinterVägar här i Trollskogen så därför brukar jag inte Oro mig utan istället Tänka på att Köra lite Lugnare & Hittills har det gått Bra!
Kom fram igårkväll vid 20-Tiden och har sedan dess Spenderat Tiden tillsammans med mina Härliga Föräldrar, har sagt det förr men jag känner mig så Lyckligt Lottad att jag fick såna ToppenFöräldrar! Tyvärr har ja inte kunnat Träffa dem så mycket senaste tiden eftersom jag under Hösten Jobbat mestadels i Skåne, därför känns det extra Gött att vara hos dem nu! =)

Snart kommer Syrran & Richard hit och Ja ser fram emot en Mysig UppesittarKväll
Med Mitt Goa Gäng!ÖNSKaR aTT Ni FåR eR eN FiN JuL TiLLSaMMaNs MeD eRa NäRa & KäRa!

UNDeRBaRa HeLG!

Är så Lycklig efter en Fantastisk Helg med Go Mat, Fina Vänner,
Grym Musik & Härliga SPA-Upplevelser!
Vi Firade Lena som Fyllde år & det var en Överrasking att Vi dök upp på Kvällen! =)5 GLaDa TöSeR - AMaNDa, LeNa & EMMiE... JaG & ANNiKA!VäRLDeNs SKöNaSTe GuBBe - BoSSe!JuLBoRDeT VaR SMaSKeNs & Vi FiCK ÄRaN aTT SiTTa NäRMaST SCeNeN! =)TiNaS & JoHaNs HuMöR VaR DeT iNGeT FeL På!KL 21.00 BöRJaDe SHoWeN...

VeM LyCKaDeS FåNGa KväLLeNs RoLiGaSTe PRiS?
PuBLiKeN VaR På G & NäSTaN aLLa SjöNG MeD =)AMaNDa, MaRie-LouiSe... OLoF & UFFe!VaR FöRSTa HeLGeN PÅ 5 åR SoM JoHaN & JaG VaR LeDiGa JuST De HäR DaTuMeNa,
TiDiGaRe åR HaR Vi aLLTiD KöRT JuLSHoW Så DäRFöR
KäNDeS DeT EXTRA GöTT! =)

ÄR Så GLaD ÖVeR aTT JaG TRäFFaT DeSSa VäNNeR
MeLLaN 12 OcH 75 åR, SoM aLLa HaR BaRNaSiNNeT KvaR
OCH SoM JaG HaR Så SJuKT RoLiGT MeD!

JuLBoRD & SPA WeeKeND!

Har precis kommit hem från Mitt Första IntensivPass Nånsin... Tänkte att ja skulle Tagga mig Själv & Prova på ett sånt Pass innan den här Tränings-Säsongen är Slut! Kändes kan ja Lova & det var Häftigt att Uppleva den där Extra Uthålligheten man Lyckas Få fram när Någon Peppar en lite extra! =)

Idag är ja Extra Glad för att Vi har en LEDIG HELG framför oss!
Det Firar vi genom att åka på en Weekend tillsammans med Roliga Vänner till
YSTAD SALTSJÖBAD! =)


'Bilder lånade från www.ysb.se

DäR BLiR DeT JuLBoRD MeD JuLSHoW, PaRTY OcH
SPA uPPLeVeLSeR UNDeR SÖNDaGeN!

SeR FRaM eMoT eN GaLeN HeLG MeD GaLNa VäNNeR! =)

3 RäTTeRs MiDDaG!

Min Fredag har varit Fullspeckad... Jag har Varit på TräningsPass, Jobbat Hemifrån, Gjort Ärenden på Stan, Fikat hos en Vän och Nu håller jag på med Faktura-Skrivande här Hemma =) Alldeles strax ska Johan & Ja börja Förbereda Kvällens Middag.
Fina Louise & Leo kommer hit och det blir 3-rätters, MUMS!Fotot är lånat från Louises Facebook

HoPPaS Ni FåR eN Go FReDaGsKväLL!

YTTeRLiGaRe eN HäRLiG DaG!

Min Förmiddag var idag Fylld med Sång & Bus! Johan & Ja var nämligen inbokade på en Förskola där vi hade Sångstund med ca 40 Barn! Galet & Roligt blev det som vanligt när Johan satte igång med sitt "Kalle Anka-Snack"! Häftigt att Se hur Barns uppmärsamhet kan Fångas så otroligt av en Förställd Röst! =)
Kvällen här hemma har Spenderats me Goa Vänner från Malmö! Gott Käk, Härligt Snack & lite Planering av Idas och Min Gemensamma Resa upp till Norrköping nästa Vecka...

Nu ska ja "Joina" Johan i hans Tittande på A NIGHT AT THE ROXBURY!En riktigt Rolig Film i Samma, Humoristiska Klass som DUM - DUMMARE om du frågar mig =)

LyCKaD KoNSeRT!

Det var en Härlig Känsla i Den Fullsatta Kyrkan i Måndags! Härlig Mix av olika Sånger från Kören och en SuperVacker Lucia med Fina Tärnor!
Jag kom ihåg all text på Låtarna och satte dem som tur var, HeHe!
Bjuder på en Bild från Konserten som Publicerades i Tidningen HD igår...Idag har ja Jobbat Hemifrån med Fakturor, Kvitton & Sånt som hör till när man Driver sitt Egna Företag. Har haft en riktigt Bra Dag med Go Musik & Fått Massa Gjort! Snart ska ja kolla igenom Mina Anteckningar inför Morgondagen, ska nämligen Föreläsa för Gymnasie-Elever om "Mitt Jobb" och hur jag tagit mig dit...

HoPpaS Ni HaR DeT BRa DäR Ni BeFiNNeR eR!

MuSiKViDeoN - CoNNeCTiNG LA!

Det är med Glädje jag delar med mig av den här Videon till er =)
Har varit Så Roligt & Givande att Jobba Tillsammans med alla Medverkande i
Connecting LA - Projektet! Känslan av ett Gemensamt Skapande är Fantastisk & Jag är Glad över att just Vi blev Tillfrågade om att Skapa den här Låten!
Så, Här kommer den - MusikVideon till Connecting LA!


SoLiST PÅ LuCiAKoNSeRT!

Hej Mina Vänner!
Har precis kommit hem från Gymmet, Gött att Ta i med alla Sina Krafter ibland! =)
Strax ska ja åka iväg och Soundchecka i Kyrkan. Ikväll är det nämligen LuciaKonsert i Sofia Albertina Kyrka här i Landskrona och jag är Solist =)Blir bl.a en Vacker Sång som heter "Snön Föll"
Ser fram emot att Sjunga ikväll, Konserten börjar KL 19.00 om Någon skulle vilja komma =)

DriLL & DruLL OcH JuLKLaPPsJaKTeN!

Har haft två Underbara Helger tillsammans med Mitt Härliga Gäng som medverkat i DriLL & DruLL OcH JuLKLaPPsJaKTeN! Känns Gött att alla Föreställningar gått Fint och nu känns det lite Sorgligt att det är över. Så mycket Förberedelser, Rep mm och Swich så är det förbi... Några Nya Fina Minnen har ja fått och ca 1 300 Personer har varit och upplevt Våran Musikaliska JulSaga.
Här kommer några Bilder till er som inte var där... =)

DruLL FöRSöKeR ÄTA aV JuLGoDiSeT FaST HaN iNTe FåR...
DriLL & DruLL PRaTaR oM VaD De ÖNSKaR SiG aV ToMTeN...
ÖNSKeViSaN - DriLL & DruLL ÖNSKaR SiG DeT De ViLL Ha GeNoM STjäRNoRNa, ToMTeN LySSNaR OcH SKRiVeR UPP DeT På SiN JuLKLaPPsLiSTa...ViLLe VaRG SNoR JuLKLaPPSäCKeN FRåN ToMTeN...
ToMTeN RiNGeR HeRR GRäVLiNG OcH MuSeN & ToMTeNiSSeN DaNSaR
SiN HäRLiGa DaNS!
DriLL FöRSöKeR Få DruLL På BäTTRe HuMöR!
DriLL & DruLL BjuDeR iN ViLLe VaRG TiLL JuLFeSTeN!
JuLFeSTeN!

Är så Glad & Tacksam för alla Fina Kommentarer Vi fått i samband med Föreställningarna så nu Tänkte Ja Njuta av Nuet en stund innan ja Kryper till Kojs! =)

MoT TjejMiDDaG!

Underbart med Freda Hörrni! =)
Jag är på ett Strålande Humör & ska alldeles strax bege mig iväg för att Hämta upp Min Goa Vän Annika!Kvällen kommer Spenderas med ett Gäng Brudar, Vi ska Käka, Ha det Gött & Planera lite inför vår Resa till Skottland som vi kommer göra i Vår! YeeHaa!!!

I Helgen spelar Vi de sista Föreställningarna med DriLL & DruLL OcH JuLKLaPPsJaKTeN. Har ni inget för er är ni Sååå Välkomna att Hänga med oss på Folkets Hus... Kl 11.00 & 13.30 kör vi både Lörda & Sönda! Hoppas Vi Ses! =)

RoLiGT FöDeLseDaGsFiRaNDe!

Igår hade ja en Härlig Dag!
Den började med att Ja Gratta Johan Me Buller & Bång, Hoppas Grannarna hade överseende med min Sång en sisådär KL 06.30 =) Käka sedan en Go Frukost tillsammans med min Älskade innan Vi drog iväg till Ättekulla Förskola där vi Spela DriLL & DruLL för 80 Härliga Ungar! Det som är så Roligt med att Spela på Förskolor är att man märker sån skillnad på när Barnen känner varandra & vågar "Släppa Loss" gentemot exempelvis en Festival där en del barn kan bli lite Blyga!
Efter en Rolig Prat- och Kramstund me Barnen åkte vi vidare för att äta Lunch på Tegel, en väldigt uppskattad Restaurang som ligger nere vid Havet i Rydebäck.
Mätta & Belåtna åkte vi sedan för att inhandla Mat & MarrängSwiss som vi sedan Käka tillsammans med Våra Goa Vänner som kom för att Fira Johan under Kvällen.

Idag har ja jobbat i Studion hela dagen, imorgon ska vi Leverera en Låt till ett Företag och den kommer spelas på en HälsoMässa i helgen, Känns kul!
Kvällen kommer Ja tillbringa bl.a i Helsingborg där ja ser fram emot att äta ett Vegetariskt Julbord på Vegeriet!

Bild lånad från Vegokoll.se

Därefter drar vi vidare till Våra Vänner i Ängelholm för att Umgås & Ha det Gött!

HoPPaS Ni FåR eN FiN ToRSDaGsKväLL!JuLKLaPPsTiPs GäLLaNDe BaRN!

Idag har det Jobbats Hemfrån kan ja lova & eftersom jag fått så Himlans Mycket Gjort är ja extra Glad just nu! =)
Har bl.a Fixat med en hel del Beställningar gällande DriLL & DruLL skivan.
Vi sålde slut på alla Våra Skivor som vi hade på vårt Lager i Somras och har därefter fått en hel del förfrågningar om den. Anledningen till att vi inte beställt den tidigare är att vi egentligen skulle spelat in en NY skiva under Hösten men pga Väldigt Mycket Jobb så fick den Skiv-inspelningen bli framflyttad till 2011. Känns därför extra Gött att vi Nu ÄNTLIGEN fått den nya Leveransen av "ÄVENTYR" =)I helgen var det många Föräldrar som köpte just den här skivan som Julklapp och ja tänkte därför passa på att göra lite Reklam för Min egna Produkt och Tipsa er som har Barn eller känner några barn om just våran Skiva! =)

Några beskrivande ord är "En Poppig, Trallvänlig & Tokig Skiva där det även finns Karaokelåtar så Barnen kan sjunga med"
Om ni vill Lyssna på Några låtar kan ni göra det HÄR
Julklapps-Priset är 120 kr.

Låter det intressant kan ni lämna en Kommentar med er
mailadress så kontaktar jag er =)

JuLMaRKNaD På FReDRiKSDaL!

Igår tog jag mig en Välförtjänt Sovmorgon, därefter käka Johan & Ja en Smarrig Frukost i vårt Mysiga Kök.
Efter lite Slappande här hemma åkte vi sedan mot Helsingborg och till Fredriksdals Julmarknad. Kunde inte prickat in en bättre dag... Snön föll och Temperaturen var lagom! Massa Härliga Bodar med Fantastiska Utbud, Våfflor & Varm Choklad, Julmusik från 3 Härliga Musiker och Underbara Vänner på det! =)
Efter Några Timmar i Kylan åkte vi sedan hem till Våra Vänner där vi åt en God KvällsMat som bestod av Vårt inhandlade UgnsBakade Bröd, Olika Ostar mm...

EN KVäLL Ja KoMMeR MiNNaS SoM eN aV De FiNaSTe - DeCeMBeR 2010 =)

LyCKaD PReMiäR!

Hej Mina Vänner!
Sitter hemma i Köket med ett Stort Leende på Mina Läppar och med en Underbar Känsla i Kroppen! =)
Premiären gick Lysande - Replikerna flöt på Bra, Publiken Skratta Gott & Vi i Ensemblen hade Kul Tillsammans! Efter Föreställningarna fick Vi Massa Kramar från Lyriska Barn och Värmande Kommentarer från deras Föräldrar! Känner Mig Väldigt Lycklig just nu och Tänker passa på att Njuta av den här Dagen in i det sista!LaDDaD iNFöR PReMiäReN!

Idag har det varit full rulle Hela Dagen!
Massa Små Saker på en Lång Lista tar sin lilla tid att Bocka av =)
Premiärnerverna kittlar i Kroppen och jag är SÅÅÅ Laddad inför imorrn!Klockan 11.00 (LÖRDAG 4 DECEMBER) är PREMIÄREN av DriLL & DruLL OcH JuLKLaPPsJaKTeN och det finns fortfarande några Biljetter kvar. Det går även att köpa Biljetter direkt på plats så har ni inget för er är ni Välkomna till oss!
Klockan 13.30 drar vi sedan igång vår 2:a Föreställning på Folkets Hus på Söder i Helsingborg!

Ha en Grym Kväll Allesammans!

PReMiäR aV MuSiKViDeoN - CoNNeCTiNG LA!

Idag har ja hunnit med mycket fast klockan bara är lite över 12 =)
Har bl.a varit i Helsingborg på Folkets Hus och hämtat nycklar inför Lördan, haft ett Frukostmöte gällande ett framtida projekt, satt upp ytterligare några Affischer med DriLL & DruLL och suttit i Telefonmöte.
Snart ska Johan & Ja gå igenom Upplägget för Kvällens Spelning. KL 17.00 kör vi nämligen Allsång & Musikfrågesport - Julspecial på City Gross i Landskrona. Tjejerna från Connecting LA Projektet kommer i slutet vara med och Sjunga Låten vi skrev till dem & därefter är det PREMIÄR för MusikVideon till denna låt.Ser fram emot att se Resultatet... Har ni inget för er är Ni mer än Välkomna! =)

RePoRTaGe oM DriLL & DruLL!

Premiären av Julklappsjakten börjar närma sig och Idag är det Två olika Reportage om DriLL & DruLL och Julklappsjakten i Lokaltidningen som finns i Landskrona & Helsingborg.Foto: Leo Erdfelt

Om ni vill Se & Läsa hittar ni Del 1 HÄR och Del 2 HÄR
Biljettförsäljningen rullar på vilket känns Underbart & Ja spelar mer än gärna för en fullsatt Salong! =)

Ha eN HäRLiG DaG!

RSS 2.0