MoT SKoTTLaND!


Foto: Fanpop.com

Resväskan är packad och strax drar ja till min Vän för att Slagga över.
Tidigt imorrnbitti sticker Ja & 7 Härliga Brudar till Skottland! =)
Ser fram emot 4 grymma dagar i Edingburgh!

HoPpaS Ni FåR eN RoLiG VaLBoRG!

GoA MiNNeN FRåN PåSKHeLGeN!

Sicket Väder vi har Mina Vänner!
Här i Skåne har värmen hållt i sig & det känns ju ta me tusan som Sommar! =)
Hade en Underbar Påsk tillsammans med Goa Vänner och det var Underbart att träffa Mamma & Pappa igen! Johans Farmor hade målat Fina Påskägg till alla, Härligt med lite traditioner!
Den här veckan pysslar jag med förberedelser inför årets Musikkollon.
Har lite nya grejjer på G som förhoppningsvis komer gå hem bland barnen!

Imorrn står det Packning på Schemat... En Resa Nalkas för mig & 7 Härliga Brudar!

ENTRePReNöRSJaKTeN!

Idag har jag tillsammans med Johan & Fredrik hållt i tre Inspirations-Föreläsningar kring Entreprenörskap på Allvar Gullstrand Gymnasiet här i Landskrona. Känns kul att dela med sig av det man varit med om och på så sätt förhoppningsvis få andra att våga satsa på sina drömmar! Fick härlig respons från publiken och efteråt kom en hel del elever fram och dela med sig av sina drömmar = Underbart!

Vill passa på att lyfta fram min kära vän CAMILLA som tillsammans med sina två vänner tagit sig till Regionsfinalen i Tävlingen Entreprenörsjakten!Foto: Anki Haglund

Eftersom jag själv är en riktig Projekt-tjej vill ja mer än gärna vill lyfta fram andra Brudar som också tror på sina idéer! =)

Entreprenörsjakten är en tävling som uppmuntrar dig att ta en enkel idé och få den att växa till något mycket mer. Tre tjejer från Sundsvall, samarbetar för att konkurrera i laget Du, Du & Jag, och har nu kommit till regionsfinalen i Entreprenörsjakten. Om de vinner där så får de åka till Göteborg för final där första pris är en resa till San Francisco där de får träffa representanter från Facebook, Twitter och Google.

Medlemmarna i Du, Du & Jag är driven, kreativ och full av bra idéer, men deras största styrka är att de är nära vänner och att de alltid har mycket roligt tillsammans.Två av tjejerna har just startat eget företag, med stor framgång, entreprenörskap och det mod som behövs för att bli en lyckad entreprenör finns i gruppen. Dessa tre tjejer är med för att vinna, håll tummarna för dem den 29 april och kanske din lyckönskningar hjälper dem till final.
Kolla in dem här: http://entreprenorsjakten.se/lagen-2011/du-du-jag

De har gett tre tips om hur man lyckas som entreprenör:

1
. Våga drömma och våga göra
Allt börjar med en vision som förverkligas genom att våga omsätta det i praktiken.

2
. Se möjligheter och ta vara på dem
Passionen med entreprenörskap är att brinna för sin idé. Genom att ständigt vara öppen för nya sätt att tänka kan du ta till vara på möjligheterna och förena dem med din idé och på så vis få den att växa.

3
. Positiva människor
Omge dig med positiva människor som gör dig lycklig. Ur glädje kommer äkta engagemang och engagemang är en viktig del för att nå framgång.

JUST NU GÅR MINA LYCKO-ÖNSKNINGAR TILL DESSA TJEJER - HOPPAS NI TAR HEM DET! =)

LyCKoRuS!

Idag har ja haft en Toppendag och flera Lyckorus har pirrat runt i min kropp! =)
Jag är klar med min Jobb-lista, har varit på ett härligt Dans/Fuego-pass, bjudit en Vän på Fika & under kvällen har Vi haft ett grymt möte med en framtida samarbetspartner!
Har ett roligt 2011 framför mig kan ja lova! Hihi!
Livet leker och imorrn kommer mina älskade föräldrar hit!ÖNSKaR eR aLLa eN RiKTiGT GLaD PåSK!

Ny FRiLLa!Fick ett ryck när jag satt hos Frissan & bestämde mig för att ändra Frilla...
Alltid kul med lite förändring!
Har haft en Kanondag i Malmö där ja Träffat Goa Vänner och Njutit av det vackra vädret!
Nu är ja tillbaka i LA med ny energi till mitt Jubb som man så fint kallar det här i Skaaauune! =)
Känner för att köra ett Natt-ryck så att jag hinner bli klar med allt som ska fixas innan Fredag... Då kommer Mamma & Pappa hit - Yooodddiiiillaaaaddiiiihuuuu! =)

LåNG ARBeTsDaG!

Idag har jag haft en effektiv dag här hemma framför datorn med lite olika typer av jobb.
Känns gött att punkterna på min långa lista minskat något såhär vid dagens slut... =)
Jag som är en riktig FIKA-Brud handla hem några nyheter från Smakfullt som ja inte käkat förut... Lite Fika är ju aldrig fel, eller hur!? =)Gillar man sött kan ja verkligen rekommendera dessa Gobitar! =)
Kvällen har jag spenderat på Speakers Corner nere i stan tillsammans med Johan & Fredrik.
Vi satt på Uteserveringen och snacka igenom vårt nya upplägg till Föreläsningen som vi ska ha på Tisdag nästa vecka på en Gymnasieskola här i stan. Temat är Inspiration & Entreprenörskap.

Imorrn har jag en rolig dag framför mig - en Heldag i Malmö med Möten, Klippning & annat skoj!

HäRLiGT HäNG!

Det blev en Lyckad & Rolig Återträff igår!
Känner mig lite som en "gammal dam" när ja skriver det jag nu kommer skriva men skit samma - Det är sjukt hur mycket barn kan växa och förändras på 8 månader =)
Våra Tävlingar gick hem & Vädret var fint så det var Underbart att kunna gå ner till Stranden i Rydebäck & Snacka Minnen från Sommaren...

Johan har en dold talang som kanske inte så många känner till... Han är en riktig "Lek-Uppfinnare" så vad passa bättre än att köra en helt ny Lek på plats nere vid Havet =)
Medan vissa Lekte med Johan roa sig andra på annat håll =)Vårkänslorna pirra i min Kropp när vi satt ute på Altanen & sjöng tillsammans!Dagen svischa förbi och Vips så var kl 20.00 och barnen blev hämtade av sina föräldrar igen...
Vill passa på att skicka ett stort Tack till Annika & Eva som fixa med all Go Mat under dagen! =)Nu har anmälningarna börjat trilla in till Sommarens Musikkollon & snart är vissa Veckor redan fulla... Kul att det finns så stort intresse bland barnen!

Mer info om Sommarens Musikkollon hittar ni HÄR

ÅTeRTRäFF MeD KoLLoKiDZeN FRåN SKåNe!Då var det dags igen - den årliga Återträffen med Musikkollo-gänget från Skåne!
Ser fram emot en Heldag med mina Goa Kollo-ungar, Roliga Tävlingar, Mycket Musik
och Supergo Mat! =)

SKöN LöRDaG!

Spelningen igår gick kanon - Det är häftigt hur en idrottshall kan förvandlas till en sån vacker plats! Fick reda på att den här Galan är den 3:e största som finns i Sverige vilket jag tycker är väldigt kul för Landskrona som stad!
Fick många värmande kommentarer om vårt "Medley" efteråt så det var värt varenda minuts Repande! =) Efter Galan blev det sedan utgång med ett Härligt Gäng!

Idag har ja tagit det lugnt & pysslat här hemma, har även styrt upp lite saker inför morgondagen då vi har Återträff med Kollo-Kidzen från Skåne. Om en stund drar jag till ett roligt evenemang, Yoga-Maraton på Råå. Det hålls i ett Yoga-center som heter Omega hälsan & jag ser verkligen fram emot att få Yoga igen! Lina - en nyfunnen vän som bedriver detta center med sin mamma, har även Yoga för barn och vi har börjat filura kring ett framtida samarbete! =)Älskar nya projekt, önskar ibland att jag kunde klona mig själv eftersom det finns så himla mycket kul som jag vill göra på en och samma gång... Men men, var sak får ta sin tid & tack vare alla mina galna idéer kan jag ju glädja mig åt att jag lär få många roliga år framför mig!

HoPpaS Ni FåR eN SköN LöRDaG!

SPeLNiNG På LaNDSKRoNa iDRoTTSGaLa!Foto: Leo Erdfelt


Här hemma repas det för fullt just nu!
Vi har - Dagen till ära - gjort ett helt nytt Medley som vi kommer framföra på en stor gala som för fjärde året i rad äger rum i Landskrona, nämligen Landskrona Idrottsgala!
Ser fram emot en rolig kväll med mycket musik, sköna människor & spännande prisutdelningar!

DRöMDe aTT JaG VaR DäR iGeN...Erkänner att det inte var lika roligt att vakna upp i ett gråmulet Skåne den här morgonen när jag under natten befunnit mig i Thailand och levt loppan =)
Häftigt att Drömmar ibland kan kännas så verkliga! Men med lite Sol & Bad i Sinnet var det ändå inte så jobbigt att gå upp oct ta tag i dagens sysslor!
Idag kommer ja maila ut lite information till olika arrangörer gällande sommarens spelningar, skriva nya fakturor (Tjoohoo) och Sjunga in några låtar i studion!
Alltså gör det mig inget att vädret är som det är denna dag, ser det istället som något positivt eftersom jag då istället lär får mycket mera gjort än vad jag hade fått om det var Strålande Sol & jag då säkert hellre suttit på en uteservering med en Go Vän & Snackat! =)

HoPpaS Ni FåR eN UNDeRBaR DaG!

SPeLNiNG i HeLSiNGBoRG!Håller på att förbereda upplägget på låtarna till kvällens spelning.
Det är en Privatfest på Café Krook i Helsingborg & Kvällens Gäster är i blandade åldrar så det blir alltifrån Visor till Allsång!
Ser fram emot att sjunga i Helsingborg igen! Efter spelningen blir det utgång med några vänner... Lär säkert bli en rolig fredagskväll! =)Foton lånade från cafekrook.se

ARBeTSDaGeN HaR BöRJaT...Frullen är Uppkäkad, Kaffet uppdrucket och jag är igång med min Arbetsdag! =)
Den här veckan blir det mycket jobb här Hemifrån, jag ska snart ta en sista titt på vårt material gällande vår nya Tv-idé - Imorgon har vi möte med en TV-Producent i Malmö och det ser jag fram emot!
Johan sitter just nu på Tåget på väg till Stockholm, han har blivit förfrågad om att medverka i en ny TV-Produktion och i eftermiddag har han ett viktigt möte i SVT-Huset! Jobbet kommer passa honom alldeles Utmärk & jag är så Glad att han fått den här förfrågan! Får tyvärr inte avslöjja något mer i Stundens Hetta men jag lovar att Uppdatera er om det blir av!
Klockan 13 blir det Lunch med Vänner i Stan och det vore ju Lysande om jag fick lite mera jobb gjort innan dess =)

ÖNSKaR aTT Ni FåR eN ToPPeN ONSDaG!

SPäNNaNDe MöTe!

Den här Dagen har verkligen bara svichat förbi...
Varför går timmarna så fort när man sitter framför datorn?
Min plan var ju att hinna maila Kolmårds-Folket idag men tyvärr har det inte hunnits med... Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig - Ett viktigt möte kommer hållas här hemma ikväll och då gäller det att vara förberedd! Så mina vänner - jag får jobba vidare och NI får ha en Skön Kväll!
JoBBFLoW!

Idag har det Jobbats här hemma kan ja Lova! =)
Men innan allt mitt Planerande & Fixande sattes igång så tog jag mig en Härlig Sovmorron eftersom vi kom hem sent inatt. Musikalen var Fantastisk & Våra Vänners insatser var Grymma! =) VILL verkligen rekommendera Skönheten & Odjuret till er alla - De sista föreställningarna är nästa helg och mer info hittar ni HÄR
Förutom att jag Jobbat med Våra Kommande Projekt och betat av min "Att-Göra-Lista" så kom jag, mitt i alltihop, på några nya rader till en ny låt... Det är Gött D - när JobbFlowet & Kreativiteten kan mötas! =)
Har b.la mailat ut information till alla MusikKollo-Föräldrar i Skåne om aktuella datum för Sommarens MusikKollo... Känns som det var nyss ja gjorde det inför förra årets Kollo men ett helt år har ju faktiskt gått sedan sist!? Bjuder på en Härlig Bild på ett av alla MusikKollo-Gäng från i Somras!Blir så Varm inombords när ja kollar igenom våra MusikKollo-Bilder! =)
Att vi drog igång det här MusikKollot är en av de bästa grejjerna jag gjort i mitt liv! Den Glädjen & De Äventyren man får Uppleva tillsammans med Barnen går inte att förklara med ord!

Imorrn fortsätter mailandet & då får Kolmårds-Folket lite ny e-post! =)

MoT eN MuSiKaL & VåRa VäNNeR!

Idag drar vi till Kristianstad! =)
Vår Vän Emil Sigfridsson har under fyra år satt upp olika musikaler på Kristianstad Teater och i år är det...Hans sambo och vår vän Zara Kronvall har huvudrollen, dvs Belle!


Foto: My Ericsson

Inte nog med det - deras dotter Ängla är också med i föreställningen! =)
Skönheten & Odjuret tillhör en av mina absoluta favoriter när det gäller Disney-Filmer, Musiken är Underbar och jag ser verkligen fram emot att få ägna några timmar av min Söndag eftermiddag i Musikalens Värld!

Efter föreställningen blir det Middag hemma hos Zara & Emil! Ska bli Härligt att Umgås med dem igen för det var länge sedan vi sågs...

HoPpaS Ni FåR eN FiN SöNDaG!

DriLL & DruLL - HöRBY!

Idag ska Trollen ut på Äventyr igen! =)
KL 14.00 blir det en Fartfylld Föreställning på Församlingshemmet i Hörby.Foto: Leo Erdfelt

Bilen är Packad och allt är Checkat & Klart! För en gångs skull är Vi ute i God Tid – Yeeey! Doften av Nybryggt Kaffe har nu Spridit sig i Lägenheten och Nybakta Frallor, Ost & Marmelad dukas i Stundens Hetta upp här bredvid mig…
Om en stund kommer lite Härligt Folk hit på Frukost - Känns som det kommer bli en Riktig Kanon Lördag! =)

JoHaN & Ja - 11 åR!Tänk att det är 11 år sedan jag befann mig nere i Skåne och blev tillsammans med denna Tokiga, Roliga, Härliga & Underbara Skåning!?
Livet Leker - Jag är så Lycklig & Ser fram emot en Spännande Framtid med Johan!
Nu ska vi snart dra iväg men VART det bär av har jag inte en aning om...
Det enda jag vet är att jag har en Riktig Romantiker till LivsKamrat och att Vi kommer Fira Hela Dagen Lång! =)


RSS 2.0