ReP-PeRioD!

Har haft några roliga och intensiva repdagar med Fairytale-gänget!
Alla 17 låtar har nu fått "Staging" av Mattias Carlsson som för övrigt är en Grym & Inspirerande koreograf! Känns som vi kompletterar varann väldigt bra i ensemblen & nu gäller det bara att hålla alla nummer färska i minnet fram tills konserten! Här kommer lite bilder från helgen...

Wilma & Johan!Johan, Mattias & Peter...Daniel & Nina - Vilopaus!Mia & Ja laddar inför kommande dans! =)Nästa vecka kommer vi repa med Symfoniorkestern & Livebandet och det ser ja fram emot! =)

VäRLDeNs FiNaSTe SySTeR!

Har haft en heldag tillsammans med min underbara syster & hennes lilla knodd! Är så glad att just hon finns i mitt liv - KRISTIN är verkligen världens finaste syster! =)Att hon dessutom bor alldeles i närheten av oss här i Kolmården gör ju att jag njuter lite extra av att vara just här!
Kändes fint att komma in till staden & känna lite mera puls efter att ha varit här ute i Trollskogen & lugnet några dagar...

Under kvällen har ja repat "Fairytale-låtar". Imorgon är det dags att träffa HELA sång-ensemblen + vår koreograf.
Ser fram emot en spännande dag med nya möten!

HäRLiG SoMMaR & Nya ProJeKT!

Har haft en fullspäckad sommar med massa roliga jobb & underbara stunder när ja umgåtts med mina goa vänner!
Härliga möten har uppstått med nya människor på några spelningar & ja ser fram emot vad de kan leda till!
Känns som att det kommer bli en spännande höst! =)

Just nu befinner jag mig annars i Kolmården - Var och hälsade på min älskade Farmor imorse och när man är i hennes närhet mår man bra!Njuter av att vara nära min kära familj och gosar så mycket jag bara kan med lilla Jesper! Förutom för att förbereda höstens kommande projekt & jobb så repar jag även för fullt inför den kommande konserten - The Faityrale som är den 10 september i Louis Dee Geer-hallen i Norrköping.
Ni är hjärtligt välkomna dit och vill ni boka biljetter till den konserten kan ni göra det HÄR

KoLLo-LiV!

Är inne på min 4:e Musikkollo-vecka nu och därmed den sista.
22 härliga ungdomar befinner sig just nu här vid Krokahus och om ja känner rätt så har kärleksvibbar mellan några deltagare redan börjat bubbla, hihi!
Känner mig väldigt Tacksam & Lycklig och njuter av kollo-livet så mycket som det bara går!

Hoppas ni har det fint där ni befinner er!

VåR RoADTRiP!

För två veckor sedan mötte jag upp mina underbara tjejer, dvs Lina, Ellinor & Ida - i Malmö...Efter en god lunch drog vi till mitt 2:a hem i Landskrona & därefter åkte vi vidare mot Skrea Strand/Falkenberg...
När vi klev ur bilen möttes vi av Live-musik så givetvis gick vi Musik-älskande brudar in för att njuta av den! =)

På Tisdagen blev det skönt häng på stranden...
... och lunch vid vårt mysiga hus!
Därefter drog vi vidare till Göteborg där vi mötte upp Hanna för att äta middag vid klipporna!På Onsdagen åkte vi till Botaniska Trädgården...... och därefter vidare mot Svenljunga där Ida & Lina ville Rida!
Under tiden tog Ellinor och ja en Tennismatch & ett dopp i en Sjö! Sen drog vi vidare till...Där käka vi middag vid på en mysig Restaurang och sedan körde vi vidare mot Hjo!

På Torsdagkvällen körde vi till Mariestad där Lina numera bor! =)På Fredagen körde vi till Kolmården för att hälsa på min Lillasysters & Rickards lilla Knodd - Jesper!Mamma & Pappa bjöd då på "Vrålfika" som de så fint kallar det så mätta & glada åkte vi sedan vidare till vår Slutdestination...Där käka vi 3-rätters middag och njöt av våra sista timmar tillsammans!


RSS 2.0