UNDeRBaRa MeLLaNDaGaR!

Befinner mig fortfarande i Kolmården och njuter av att vara ledig! =)
Känner mig lycklig & harmonisk, kanske beror det på att jag för en gångs skull lyckats med att inte planera in alltför mycket under veckan som jag befinner mig här.

Hoppas er jul varit fin på alla sätt och vis!
Min Julafton blev väldigt lyckad - är glad över att barnasinnet i mig finns kvar och att jag fortfarande kan bli så glad för lite paket, haha!Lycklig Moster tillsammans med lilla Jesper!Morfar, Mormor, Mamsen, Ja, Kristin & Jesper - Redo för att sätta igång med Julklapps-spelet! =)Glad Pappa Rickard med sin son!Tomten på besök!Systrarna Rask med Farmor Hanna!Förutom en mysig julafton har ja hunnit med den årliga släktfesten, träffat barndomsvännerna som alltid kommer hem till jul, spelat roliga spel, umgåtts med familjen, skrivit en ny låt & kommit på en ny idé som ja tror kommer bli riktigt cool om den utvecklas på det sätt som ja hoppas under 2012... =)

Nu ska ja strax krypa till kojs för imorrn (eller idag blir det ju faktiskt) väntar en fullspäckad, rolig dag med en himlans massa vänner...


GoD JuL!

Har haft en härlig dag tillsammans med Syrran & en rolig uppesittarkväll med resten av Familjen Rask =)
Fick även lite skön huvudmassage av den här härliga "manicken"...Jag har gått igenom hela hjärnkontoret & kan inte komma ihåg vad just denna lilla "manick" heter, nån av er som vet?

Önskar er alla en UNDERBAR JUL!


JuLToMTeNs HeMLiGHeT!

För några veckor sedan när Johan & jag var hemma hos våra fina vänner i Linköping på Julbak smet Johan & Vilma, 8år, plötsligt iväg för att skriva en jullåt. Några dagar senare kom hon till vår studio för att sjunga in låten och därefter gjorde Vilma & hennes lilla "crew" en egen Musikvideo...

Låten har redan spridits och spelats i Radio P4-Östergötland och här kan ni nu också lyssna och titta på den om ni vill få lite julkänslor! =)Själv fick jag riktiga julkänslor när ja körde in på våran vita landsväg igårkväll, inte trodde jag att det var så mycket snö häruppe i Kolmården men har man jobbat mycket så har man, då hinner man inte alltid med att kolla väderleksrapporten på TV =)
Känner mig glad efter att ha genomfört mina sista spelningar för i år och tänker njuta så mycket jag bara kan av ledigheten tillsammans med mina nära & kära häruppe i Kolmårdsskogen!

JuLKLaPPsTiPs!

1. Cd-skivan "ÄVENTYR" - DriLL & DruLL.
En fartfylld pop-skiva för barn med 13 glada låtar + 7 karaokelåtar som barnen själva kan sjunga till!
Julklapps-pris 100 kr + frakt2. DriLL & DruLL T-shirt i storlekarna 120 och 140.
Pris 120 kr + frakt3. DriLL & DruLL - Plansch, 50 kr


4. DriLL & DruLL + Jätten - Plansch, 50 krBeställning skickas till raskproduction@live.seRaDiO BåSTaD!

Imorse gästade Johan & jag Radio Båstad.
Vi sjöng en egenskriven Lucia-låt och även en annan vacker jullåt som heter Snön föll...Producenten Melker i Studion!Vill ni lyssna på vårt snack & våra sånger kan ni göra det HÄR

Igår hade vi premiär med ett nytt Julkoncept på en Förskola.
Det gick finnemang & barnen sjöng glatt med i våra låtar! Är det någonstans man får härlig julstämning så är det just på en Förskola! =)
Imorrn blir det Företagsgigg i Helsingborg tillsammans med Maja Gullstrand & det ser jag fram emot!

På VäG TiLL GöTeBoRG!

När klockan ringde vid 04.00 imorse så fick jag en flaschback till när jag gick i musikklass och en Luciamorgon då ett gäng tjejer sovit över hos mig... Det är nåt speciellt med att gå upp så där tidigt - speciellt för mig som har förmånen att få vakna av mig själv för det mesta & inte av någon väckarklocka...

Johan & Ja skulle den här morgonen till Mariakyrkan i Helsingborg där Marknadsföreningen hade sin Luciamorgon.
Vi sjöng några låtar och passa även på att njuta av den härliga julstämningen som rådde i kyrkan! =)
Därefter var det bara att åka hem och packa om - åker snart till Göteborg för att träffa några goa vänner!
Bäst att vara ute i god tid eftersom vädret är som det är...
Imorrn väntar en spelning med DriLL & DruLL i Götet. Vissa barn lämnar napparna till Tomten medan andra lämnar dem till DriLL & DruLL... =)Ha en fin helg allesammans!

KoNSeRT MeD VoCaL SiX!

Igårkväll när Johan & ja kom till Landskrona hade Vocal Six en konsert här i stan & jag är så glad att fina Eva Östberg tipsade oss att gå på den! =)
Jag har hört talas om de tidigare & att de skulle vara grymma & jag håller verkligen med! Det var en underbar upplevelse att få lyssna till deras röster & deras häftiga arrangemang av jullåtar. De sjunger accapella, dvs utan några instrument och som musiker och riktig "stäm-nörd" blev ja så imponerad eftersom jag vet hur svårt det kan vara med stämmor =)

Tillsammans med barnkörer och andra körer här ifrån stan gjorde de en grym konsert!
Idag har ja annars firat Johan som fyller år - Maja & hennes goa dotter Svea kom hit vid 9.30 eftersom vi skulle repa & när vi stapplar in i sovrummet för att sjunga för Johan möter vi honom, yrvaken, i dörren & hans sköna kommentar är: - "Ja, just det, ja fyller ju år idag, ska ja gå o lägga mig igen & låtsas sova?" Efter en hel del skratt & en en god frulle gick repet med Maja fint. Vi har fått till ett roligt jul-upplägg där fin stämsång varvas med humor och låtar med lite mer drag i.

Kvällen tillbringades hemma hos Johans mor - Eva, hon hade fixat supergod mat & där var även ett härligt gäng med släktingar & vänner!

Imorrnbitti väntar en tidig spelning l Helsingborg... Kl 04.00 ska ja upp så det är nog dags att krypa till kojs nu =)

MoT SKåNe & KoMMaNDe JoBB!

Då var dags att bege sig till södrare breddgrader igen...
Lite olika spelningar väntar och även lite mer tid i Studion.
Imorrn blir det Rep med Maja Gullstrand inför ett gigg som vi ska göra framöver. Kan passa på att tipsa er om hennes vackra barntavlor som hon målar, perfekt som present eller varför inte julklapp?Beställde en tavla till Jespers namngivning & den blev superfin så om du vill ge bort en personlig present rekommenderar jag dig att titta in HÄR!

VåR HeMSiDa!

Jag gillar att dra igång nya projekt och trivs superbra att jobba med både barnunderhållning och vuxenunderhållning. Därför har det blivit en hel del Musik-koncept under mina 6 år som jag drivit mitt Företag.

Det känns därför riktigt gött att jag och Johan Östberg (som jag utformat de flesta projekten med) nu äntligen har en hemsida där nästan alla våra utbud finns samlade =)Hemsidan kommer att fyllas på med mer information & bilder framöver...
En webb-butik är också på G! =)

Ja välkomnar er alla till vår nya Hemsida!


SKöN KoNTRaST!

Efter några spelningar uppåt landet är jag nu tillbaka i Kolmårdsskogen =)
Passar mig alldeles utmärkt att bo på två ställen, älskar miljöombyte & ja uppskattar att ena stunden bo ute på landet och andra mitt i stan...
Har passat på att träffa mina goa vänner här i Östergötland och så har ja varit på Namngivning för lilla Jesper. 70 pers var inbjudna & vi hade en fin eftermiddag tillsammans.
Johan & ja hade skrivit en ny låt till lillen som överraskning & den gick hem som tur var =)

Imorrn blir det en heldag med syrran & sen har jag en ledig helg framför mig! Ja & ett härligt gäng ska & kolla på mina gamla Show-kollegor & deras Julshow på Elite Grand Hotell och sen blir det utgång i Norrpan...


RSS 2.0