KoH LaNTa & PHuKeT KaTa ReSoRT!

Efter att ha lamnat vart Trivsamma Hotell i Khao Lak akte Johan & Jag vidare mot Koh Lanta. Dar befann sig tva Vanner till oss vilket gjorde det hela annu Roligare!

Jag hade tidigare hort att det skulle vara nagot extra att fa Uppleva en Solnedgang pa Koh Lanta och det var verkligen en Underbar Upplevelse som ja lange kommer Minnas...Vi bodde i en Mysig Bungalow precis vid stranden. Dagen darpa akte vi tillbaka med Speedboat till Phuket Town. Sedan drog vi vidare till Hotellet dar Syrran, Rickard, Sandra, Clas och Wilmer redan Checkat in - Phuket Kata Resort!

Alla bilder lanade fran Fritidsresor

Har i Staden ar det betydligt livligare Tempo - en Skon Kontrast till Lugna Khao Lak. Vi Hanger mycket tillsammans med vara Harliga Vanner, Slappar pa Beachen, Kakar pa Massa Olika, Goa Restauranger och Njuter av Livet helt enkelt!
Gar nu in pa min 4:e och darmed sista Vecka har i Thailand och den ser jag fram emot kan ja lova!


AVSNiTT 3 - SäSoNG 3 - BooM SHaKaLaCK!

Ikväll får ni hänga med hem till två sprudlande tjejer, nämligen Lina & Tuva!Det blir en Fartfylld Låt, Mycket Skratt och ett lite annorlunda Gästinstrument!

Kolla gärna KL 18.45 - TORSDaG - SVT B! =)

UTFLyKTeR!

Dagarna rullar pa i detta Underbara Land & Jag Njuter sa mycket jag bara kan! =)
Har nu varit i Khao Lak i 2 veckor och forutom att Sola, Bada, Ata & Slappa har jag tillsammans med mitt Harliga Resesallskap varit ivag pa 2 utflykter.
En av dem var...
I den Nationalparken/Djungeln fanns det massa spannade djur som tex Spindlar, Apor, Ormar, Tigrar, Pantrar, Elefanter, Blodiglar mm... Visst var man lite sugen pa att traffa pa en Panter eller en Tiger sadar i forvag men val inne i Djungeln kandes inte den tanken sa lockande langre... Syrran & Rickard blev tyvarr pahoppade, fast av Blodiglar =) Forutom att kolla in den vackra Naturen bada vi i Vattenfall och lite senare akte vi pa en Underbar KanotFard (Visar er bilder pa det nar jag ar tillbaka i Sverige)

Den andra utflykten var till Similand Island...Alla bilder lanade fran Fritidsresor

En Bat-Tur ut till Nagra Harliga Oar som var Fin for bade Kropp och Sjal! =)
Dar Snorkla vi och sag Massa Sota Fiskar och annat Kul som Levde under Vattenytan...

Kanns Skont for mig att antligen fatt besoka Khao Lak, det var ju har min Underbara Van & ShowArtist-kollega, Sandra, gick bort i Tsunamin. Hon ville sa garna att jag skulle halsa pa henne och uppleva detta Vackra Land... Nu har jag fatt uppleva det men tyvarr inte i hennes sallskap... Har tankt mycket pa henne har nere och aven om hon forsvann fran oss alldeles fortidigt inser jag att hon fick leva sin sista tid i en Fantastisk Miljo, som hon i sitt Brev till mig kallade sitt "Paradis" 

Imorgon reser vi vidare... Vart vi hamnar far ni veta om nagra dagar...

Ta HaND oM VaRaNN!


AVSNiTT 2 - SäSoNG 3 - BooM SHaKaLacK!

I kväll är det dags för det 2:a Avsnittet och då får ni följa med hem till Nema!Där blir det Stämsång, Vackert Fiolspel av Anna från CALAISA
och MusikVideoinspelning i Köpenhamn!

ViSaS KL 18.45 -ToRSDaG - SVT B


THaiLaND!

Hej Allesammans!
Just nu befinner jag mig pa ett Internet-Place i Khao Lak. Darfor far ni ha overseende med att bokstaverna inte riktigt blir som de ska =)
Landade i Phuket i Sondags och har sedan dess haft nagra Underbara Dagar i detta Vackra land! Just nu bor vi pa ett hotell som heter Bhandari Resort & Spa och det passar mig alldeles Utmarkt!
Foto: Fritidsresor

Kanns skont att ha Semester och att kunna slappna av helt eftersom att bade Kollektivet i Skane och Huset i Kolmarden ar bebott under tiden vi ar bortresta.

Kommer besoka Internet lite da och da, passar pa att gora nagra inlagg da sa ni far folja mig lite under min Resa har!

HoPpaS Ni HaR DeT GoTT & NjuTeR aV LiVeT HeMMa i SVeRiGe!


PReMiäR aV BooM SHaKaLaCK - SäSoNG 3 - AVNSNiTT 1!

Ikväll är det Säsongstart för vår tredje säsong av Vårt Musikbarnprogram! 
I första Avsnittet får ni följa med hem till Oskar och där blir det Gitarrlirande,
Skön Sång, Musikvideoinspelning & Skapande av ett Eget Instrument!Programmat visas Torsdagar kl 18.45 på SVT - B, Januari tom Mars


TiDeN RuSaR iVäG!

Ibland vill man verkligen lägga till några extra timmar på dygnet. Timmarna svischar förbi och jag har fortfarande en hel del jobb kvar att styra upp innan ja drar iväg. Men Roligt har ja och det är ju huvudsaken! =)
Igår hade vi några vänner här på Fika & det blev Härligt Snack. Om det är något jag uppskattar så är det just att Sitta ner och bara Prata... Djupa saker, Galna Tankar, Drömmar, Visioner, om allt möjligt helt enkelt!

Idag ska ja åka in till stan för att Fixa Frillan hos Min Fina LillaSyster!
Bor ni i Norrköpingstrakten kan ja verkligen Rekommendera henne! =) Kristin heter hon och jobbar på Hårvårdsbaren på Ingelsta Shopping!HoPpaS Ni HaR DeT GöTT DäR Ni BeFiNNeR eR!

MoT NoRRPaN!

Idag har Ja en Rolig FixarDag framför Mig... Ska Växla Pengar, Inhandla lite olika Grejjer till Resan, Fika Med Vänner & Sist men inte Minst Hämta Min Älskade Livskamrat på Tågstationen!Känns som det kommer bli en Riktigt Härlig Dag! =)

OM eN VeCKa...

Sitter jag på ett Flygplan på väg till Thailand! =)Foto: Fritidsresor

Blir SuperLycklig av Bara Tanken & Ser fram emot SEMESTER med Mitt ToppenGäng som Hänger med mig!

Min Kväll kommer därför gå till att Styra upp lite olika saker kring Mitt Företag så att jag verkligen kan vara HELT LEDIG from det att jag Sticker iväg. Eftersom jag vet med mig att jag är en Riktig Tidsoptimist känner jag mig rätt Hoppfull att det kan gå vägen den här gången eftersom jag för en gångs skull sätter igång i God Tid! =)

HoPpaS Ni FåR eN HäRLiG SöNDaGsKVäLL!

RSS 2.0