PeRioD 1 - SkåNe

I Måndags anlände ett härligt gäng Musikkollot vid Krokahus i Rydebäck! =)Vi har hittills sjungit, skrivit kollo-låt, haft "Fångarna på Fortet-tävling", badat...... och dansat!Idag börjar vi planera Avslutningskonserten och ikväll blir det Studio-inspelning!

LyCKLiG MoSTeR!

Har haft en underbar vecka tillsammans med mina vänner, vår Road-trip avslutades i Kolmården där ja äntligen fick träffa min Systerson - Jesper - 4 dagar gammal! =)
Häftigt vilken stark kärlek man kan känna för en sån liten krabat! =)
Nu är jag tillbaka i Skåne igen för att idag dra igång Musikkollot vid Krokahus!

RoADTRiP MeD BRuDaRNa!

Det blev en Lyckad Karneval i Landskrona, Rösten höll & vi hade en Toppenpublik - alla dagarna! =)
Även SommarRock Svedala var en upplevelse - Underbart Team som stod bakom & kul att vara förband till självaste SEPTEMBER med DriLL & DruLL! 

 

Foto på DriLL & DRuLL lånade från www.sommarrock.nu

Hela Morgonen har ja PACKAT & nu bär det snart av mot Malmö.
Där möter jag upp mina Brudar för att dra iväg på en Roadtrip!
Känner på mig att vi kommer få en rolig vecka tillsammans! =)

HoPpaS Ni FåR eN GRyM VeCKa!

KaRNeVaL + SoMMaRRoCK SVeDaLa!

Nu blir det full fart några dagar, Landskrona Karnevalen drar igång idag och på Lördag sticker vi till SommarRock i Svedala för att spela...
Här kommer våra aktuella speltider till er som önskat =)

Torsdag 14/7:
Kl 17.00 - DriLL & DruLL - Vis- & Dansbandscenen - SlottsparkenKl 19.00 - Kick off med olika Artister - Vis- & Dansbandscenen - Slottsparken

Fredag 15/7:
Kl 15.00 - Allsång med olika Artister - Vis- & Dansbandscenen - Slottsparken
Kl 17.00 - DriLL & DruLL - Vis- & Dansbandscenen - Slottsparken

Lördag 16/7:
15.00 - DriLL & DruLL - Scen XL - SommarRock - Svedala
20.45 - Viskonsert med Johan & Helena - Vis- & Dansbandscenen - Slottsparken - LandskronaBåda Fotografierna är tagna av Leo Erdfelt

Förutom alla spelningar blir det HÄRLIGT HÄNG med våra fina vänner som tagit sig till Skåne - Känner mig superladdad och ska jag njuta så mycket jag kan under de kommande dagarna! =)

HäRLiG SoMMaRKVäLL i HeLSiNGBoRG!

Igårkväll packa jag en Picknick-korg & åkte sedan tillsammans med några vänner till Nöjesgrytan i Helsingborg där det årliga "Kul i Juli" var i full gång...Johan var kvällens "Hemliga Artist" och publiken uppskattade hans nyskrivna visa - Ytliga ord! =)Känns härligt att vara i Skåne igen och just nu förbeder jag mig inför Landskrona Karnevalen. Med ett tidspressat schema känns det gött att stryka alla klänningar & lägga fram allt som ska med i bilen för att undvika stress de tre kommande dagarna...

FiNT RePoRTaGe!

Då var ja hemma igen efter två roliga Kollo-veckor i Kolmården.
Under Onsdagen kom en Fotograf och en Reporter från Tidningen Folkbladet ut till oss för att göra ett härligt reportage!
HÄR kan ni se hur det blev! =)Foto: Andreas Skogh - Folkbladet


Nu är det bara att ladda om inför kommande Spelningar! =)
Idag blir det en hel del packning och ikväll åker vi till Skåne!

VeCka 2 - KoLMåRDeN!

Tiden går fort när man är på Kollo... Det är redan andra kvällen med nya gänget men det känns som vi känt varandra betydligt längre!Är så glad över att vi drog igång det här Musikkollot - Ingen dag är den andra lik & här får man verkligen möjlighet att leva i Nu:et! =)
Barnen badar just nu medan Anna & ja laddar inför Kvälls-samlingen med varsin kopp Te...HoPpaS Ni HaR eN SköN SoMMaRKväLL!VeCKa 1 - KoLMåRDeN!

Har haft en Fantastisk Kollovecka - Vädret var toppen, Maten var riktigt uppskattad & Gemenskapen var grym!Mycket bad blev det under veckans gång...och Studio-inspelning!Dans på Gräsmattan vid Solnedgång...Kreativt skapande av egen "Back-drop"...Spök-runda!Barnen fråga mig i början av veckan om inte de kunde få Viga mig & Johan - "Klart ni kan få!" sa jag med glimten i ögat och tänkte att de skulle fixa ett litet humoristiskt & lättsamt bröllop (ja, ett sånt där som ja själv anordna med mina kompisar när ja var i deras ålder) men när det blev dags märkte jag hur mycket de planerat & gått in för det hela och här ser ni resultatet... =)

Förutom att de övat in fina sånger, gjort egna tal & ringar åt oss hade de även hunnit med att fixa en bröllopstårta och en transport-vagn som tog oss från vigseln nere på bryggan till bröllops-buffén uppe i huset... =)
Sedan kom Fredagen och det var dags för Avslutningskonsert...
Den gick lysande och vi Ledare var rörda över barnens insatser!Tycker alltid det är lika sorgligt att säga Adjö... men just nu (efter två dagars ledighet och med hjärnan fullspäckad av nya, fina minnen) är jag Upprymd, Lycklig & Laddad inför Kollovecka 2 som drar igång om en sisådär 14 timmar!

RSS 2.0