ÅReTs FöRSTa DoPP!Är tillbaka i Kolmården efter en Toppenhelg i Sundsvall! Sicken vacker stad! =)
Har jobbat hemifrån med Musikkollot hela dagen och styrt upp lite nyheter till årets Kollo-veckor. Anmälningarna har verkligen trillat in i år så nu finns det bara ett fåtal platser kvar i en av Kolmårds-veckorna. Kul att intresset är så stort! =) På eftermiddan gick Johan & ja en långpromenad till Lilla Lövhälla där vi kommer ha vårt "Kolmårds-Kollo" i sommar... Gick ut på bryggan för att känna på vattnet & vi kunde helt enkelt inte motstå det så vi hoppa i! Snacka om uppfriskande! Njöt sedan av den vackra utsikten & det Härliga Vädret!HoPpaS Ni HaR DeT FiNT DäR Ni BeFiNNeR eR!

MoT VäSTeRåS OcH SuNDSVaLL!

Imorrn bitti drar vi ut på vägarna igen... Första stoppet blir Vallby Friluftsmuseum i Västerås & dit kommer hela gänget från "Den Flygande Mattan"
Ni som befinner er i krokarna & känner för att vara med och sjunga Allsång under Tv-inspelningen är Välkomna från kl 14! =)
Därefter drar vi vidare till Sundsvall för att på Lördagen spela i In GallerianStannar sedan kvar uppe i Sundsvall fram till Månda för att Hänga med Våra Goa Vänner - Oskar & Camilla! =)

HoPpaS Ni FåR eN GRyM HeLG!

NaTT-UGGLa!Sitter uppe i mitt älskade hus i Kolmårdsskogen medan alla andra ZZZZuuuzzzar...
Vissa kvällar får ja extra mycket inspiration och då vill ja ju ta vara på den. Har börjat skriva på en ny låt så tror jag kommer bli sittande här med min glödande penna och mina tända ljus ett tag till... =)

Ny VeCKa MeD RoLiGa GiG!

Har haft en grym helg med roliga spelningar & ja har även hunnit med att hänga med gött folk!
Nu väntar en ny vecka med mycket resande & spelningar runt om i landet.
Imorrn åker vi till en skola i Linköping - där blir Johan & Ja en Överraskning för en klass som diggar vårt Musikbarnprogram Boom Shakalack så det ska bli sköjj! Kommer även hinna stanna till i Kolmården några dagar innan vi beger oss vidare uppåt landet vilket känns fint!HoPpaS Ni FåR eN GRyM VeCKa!

FuLL RuLLe!

Idag har ja haft en riktigt bra dag, varit effektiv som tusan & planerat logistik inför sommarens spelningar - blir rätt mycket flängande i vårt vackra land och då gäller det att ta vara på varje spelställe & passa på att uppleva staden när man ändå är där! =)

Imorrn blir det full rulle hela dan - har 3 Gig!
På dagen drar vi till Vallåkras Lantmanna-Affär som har ett Jippo - där blir det två föreställningar med DriLL & DruLL (kl 11.00 & 13.00)Därefter drar vi vidare för att rigga iordning inför kvällens Bröllops-Fest-Spelning som är på Restaurang Tegel i Rydebäck!Foto: Leo Erdfelt

HoPpaS Ni FåR eN HäRLiG HeLG!

SKåNeLaND!

Nu är jag tillbaka i Skåne igen! =) Stina + hennes goa töser bjöd Johan & mig på fika efter vår långa bilresa och efter det blev det lek & bus med kidsen.
Är så glad över att ja fått följa Signe & Majken ända från dagen då de föddes. Att se Majken stappla runt & lyssna på Signes härliga funderingar är hur underbart som helst!Det som jag tycker är så härligt med barn är att de verkligen påminner en om att leva i nuet.
Jag som är en riktig Lek-Maja njuter av att slänga mig in i barnens lekar och ja känner mig tacksam för att jag lyckats behålla "barnet inom mig" =)

UNDeRBaRa DaGaR!

Har haft några Riktigt Härliga Dagar i Kolmården - Träffat Fina Vänner, Sprungit i Skogen, Pussat på min Lillasysters Goa Mage, tänk att Knodden kommer ut om mindre än 2 månader, Weeeiii! =) I veckan händer mycket kul & det bär det av mot Skåne igen!
Har även fått lite nya bilder från vår Fotograf, så jag passar på att ge er en av våra Visbilder... =)Foto: Leo Erdfelt


TV-iNSPeLNiNG aV DeN FLyGaNDe MaTTaN!Idag bär det av mot Nyköping! =) SVT:s Barnmusikprogram "Den Flygande Mattan" är nu ute på Turné och kommer framöver besöka lite olika städer dit barn är välkomna för att medverka under Tv-inspelningen och sjunga Allsång!
Jag kommer vara på plats idag tillsammans med en del från Bolibompa-gänget =)
Johan är programmets publikuppvärmare & är även en Sidekick till den härliga programledaren Sara. Varje program har en Gäst-Artist och idag är det Sanna Nielsen.
Välkomna till Folkets Park i Nyköping idag kl 14.30! Inspelningen pågår mellan 15.00-17.30.
Hoppas vi ses! =)

Om ni vill se vilka fler städer "Den flygande Mattan" besöker kan ni klicka HÄR

TiLLBaKa i KoLMåRDsSKoGeN!
Det är verkligen något speciellt med att rulla in på vår landsväg här i Kolmården... Häftigt hur en viss doft kan framkalla en sån skön & harmonisk känsla i kroppen!
Är det någonstans ja trivs att vara så är det här! =) Kommer njuta av mina lediga dagar extra mycket och ladda upp inför sommarens projekt & spelningar som snart drar igång ordentligt!

HäRLiG ALLSåNG!

Blev en Lyckad dag igår - Våra Nya Medley´n gick hem och under dagen var det totalt 850 Sjungande Ungar som sjöng Allsång med oss! =)HD var på det första Spelstället och gjorde ett Reportage... Vill ni läsa det kan ni göra det HÄR
Två Härliga Bilder som Fotograf Sven-Erik Svensson tog på plats:Nu ska Bilen Packas & sedan beger vi oss mot Kristianstad. Där blir det Gött Häng hemma hos Våra Vänner Zara & Emil och deras härliga barn! På Torsdag drar vi sedan till Kolmården! =)


SKoLSPeLNiNGaR!Foto: Leo Erdfelt

Imorrn har vi en Fullspäckad dag - blir två Gigg på två olika skolor!
Vi har repat in massa nya låtar och det ska bli riktigt kul att sjunga dem inför Alla Goa Ungar! =)
Första stället är Maria Parkskolan i Helsingborg & där ska vi vara på en Utomhus-scen, med tanke på att Vädret ska bli fint känns det Riktigt Gött! Nästa spel-ställe är Nyvångsskolan i Löddeköpinge - så med andra ord blir det en dag med mycket musik för min del! =)

HoPpaS Du HaR DeT FiNT & NjuTeR aV DeT HäRLiGa VäDReT!

EDiNGBuRGH!

För en vecka sedan såhär dags var vi påväg... =)

Gött att få hänga med BARA BRUDAR under några dagar!
Förutom massa skratt & skönt snack var det underbart att vara i Edingburghs fantastiska miljö!Hela Gänget samlat innan en Shoppingtur! =)Massa Godsaker fanns det också... =)

En kväll gick vi på Spökvandring nere i Underjorden - Häftig Upplevelse!
Efteråt bjöds det på Whisky på en lite Annorlunda Bar... eller vad säger ni Tjejer!? =)
Tack Lena, Malin, Annika x 2, Tina & Susan för en Grym Resa! =)

The FaiRyTaLe!

I början av året blev jag tillfrågad att vara med på mina Vänner - Ullis & Peter Malmbergs uppsättning och Studio-inspelning av The Fairytale. När jag jobbade som Show-Artist utomlands för 7 år sedan minns jag speciellt en låt som jag älskade att sjunga - "I wish", då visste jag inte att den var skriven av självaste Ullis & Peter =)
Därför känns det extra kul att Johan & jag nu får vara med dem på den här resan med Studio-inspelning, Repetitioner, Konsert & Tv-inspelning av Amerikanska PBS i Louis De Geer Hallen i Norrköping - Lördagen den 10 september!


Foto
av
Helena
&
Johan 
Leo Erdfelt


The Fairytale väver skickligt samman folkmusik och världsmusik till en smakfull symfonisk resa. The Fairytale är den storslagna sagan om ett udda par som blir förälskade, förlorar varandra och slutligen återförenas igen i en helt annan värld.


I den amerikanska tidningen Skope Magazine skrev recensenten Janie Franz bla följande:

"The Fairytale is a gem. This could easily challenge anything by Andrew Loyd Webber.
Be still my heart"


Nu har det största Amerikanska TV bolaget PBS visat stort intresse för The Fairytale.

Den 10 september kan Du få uppleva The Fairytale live på Louis De Geer. Konserten kommer att filmas av ett TV-team och lanseras i USA under december månad.


Executive producent för denna konsert samt lanseringen i USA är Gustavo Sagastume från Miami som bla tidigare producerat Canadian Tenors, David Garett, Celtic Women mfl.


Förutom Peter & Ulrika Malmberg medverkar även lokala, professionella artister samt ett par nationella musikprofiler, delar av SON Orkester samt band med Fredrik Ingå som kapellmästare.


Boka redan nu och Du kommer få uppleva världspremiären av The Fairytale!


Längd: Ca 1h 45 min inkl.paus

Biljetter bokas genom Ticnet

Handikapplats bokas på BiljettByrån , 011-155100TiLLBaKa i SVeRiGe!Är hemma efter en Underbar & Rolig Resa i Skottland - Vilket land! =)
Har massa ny energi & är redo att ta tag i veckans projekt!
Ett spännande möte väntar och några svar från Kunder gällande kommande jobb, kul kul!

RSS 2.0