HöSTPRoJeKTeN äR i FuLL GåNG!

Skiv-inspelning, Barnboks-skrivande, Möten gällande nya projekt och Spelningar på det... =)
Mycket roligt på en och samma gång och det är därför jag inte varit så närvarande här, ibland gäller det att prioritera.

På hösten blir jag extra inspirerad & peppad att dra igång nya projekt, det resulterar även i att det blir svårt att få tiden att räcka till men ja älskar den här livsstilen & när roliga idéer ploppar upp är det svårt att inte ta dem vidare.Ja hoppas att just DU trivs med ditt jobb & att du vågar satsa på det du VILL här i livet!

MoT GöTeBoRG!

Har under förmiddan varit och föreläst för en massa ungdomar på Mega Musik Gymnasieskola. De hade Inspirationsvecka så Johan & Jag inledde fredagen med att prata om vårt Musik-liv och om hur vi byggt upp våra olika varumärken! Hade jag fått gått gymnasiet en gång till hade jag lätt valt den skolan! En del av lärarna där är själva Musiker/Artister och deras upplägg på undervisning är grym! Känner nämligen en lärare som jobbar där och jag blir så glad när jag hör om hur kul de verkar ha det i skolan! 

Nu ska ja bara skicka iväg några jobb-mail sen drar jag till Göteborg, till min fina vän Ellinor - vi har snackat om att ha en tjej-helg så länge och nu blir det äntligen av! =)Önskar er en fin helg!

EN EFTeRMiDDaG På BaRNaVDeLNiNGeN!Idag var jag tillsammans med några andra eldsjälar på Helsingborgs lasarett. I Lekterapi-rummet på Barnavdelningen var det uppdukat med massa gott Fairtrade-fika och kl 14.00 kom en hel del barn med sina föräldrar för att fika och lyssna på Johan & mig =) Kändes fint att göra en insats för Fairtrade och samtidigt få muntra upp några sjuka barn genom musik & sång så att de kunde få tänka på något annat för en stund.
Lite senare gick vi runt till de barn som låg isolerade på sina rum, som inte fick komma ut till Lekterapi´n. Jag har sjungit för cancersjuka barn några gånger tidigare på olika sjukhus och varje gång har det blivit lika känslosamt. Livet känns så orättvist i dessa lägen. I de här orättvisa stunderna har jag ändå märkt vilken fantastisk inverkan musik har. Vi lät barnen önska sina favoritlåtar och i ett av rummen var det en kille som berätta att han spela gitarr - då var vi snabba med att låta honom prova vår gitarr och för en stund lyste han upp. Sådana stunder glömmer man inte...

Ikväll känner jag mig därför extra tacksam för att jag är frisk, i skrivandets stund går mina tankar till de fina barnen jag fick träffa idag och jag önskar med hela mitt hjärta att de blir friska snart!

FöReLäSNiNGsHeLG!

I onsdags körde vi ner till Skåne igen och när vi körde förbi Vättern möttes vi av den här vackra utsikten...Mycket bilresor blir det i mitt Turné-liv och då gäller det att njuta även på dem =)
Har under de senaste dagarna förberett det sista inför vår nya föreläsning som vi har premiär med i helgen. Två olika städer besöker vi och jag är så laddad!

Hoppas ni får en fin helg!

MoT GäVLe KoNSeRTHuS!Har haft några sköna dagar i Kolmården, idag drar vi vidare till Gävle.
Kl 14.00 blir det föreställning med DriLL & DruLL i Gävle konserthus!

HÄR hittar ni mer information om ni är sugna på att komma dit! =)


MoT FaMiLiA KöPCeNTRuM!Idag kl 12.00 & 14.00 blir det föreställning med DriLL & DruLL!
Mingel & andra roligheter blir det också! =)

Varmt välkomna till Familia Köpcentrum i Hyllinge!

RSS 2.0