UTFoRMNiNG aV NyTT PRoJeKT!

Idag har jag en spännande dag framför mig! =)
Älskar nya projekt och idag ska Johan & jag åka iväg för träffa en man som vi kommer föreläsa med i framtiden.
Tidigare har jag tillsammans med Johan & en filmproducent som heter Fredrik föreläst om självkänsla och utanförskap på skolor - nu blir det en ny föreläsning där temat är INSPIRATION!
Så alldelses strax drar vi iväg till ett SPA där vi kommer utforma den här nya föreläsningen under dagen!
Har hört att det ska finnas ett kallbadhus där så förmodligen blir det även ett dopp i havet! =)ÖNSKaR eR ALLA eN HäRLiG DaG!

RöJJ & ReNs-RycK!Efter en härlig promenad i det varma vädret såg jag på hemvägen att Röda Korset flyttat in i en stor lokal mitt över gatan... Perfekt anledning till att sätta igång med en stor röjjning - här ska det skänkas grejjer!
Några påsar med kläder står redan färdigpackade i hallen, imorrn får det bli att gå vidare med inredningsprylarna...

SöDeR UT!

Idag har jag varit i Malmö hela dagen.
Tycker väldigt mycket om den staden & det är alltid lika härligt att strosa runt i den! Ett möte med Revisorn blev det också och han gav oss lite nya tips att tänka på! Käka sedan en god middag på en Restaurang där vi diskutera lite nya idéer kring en eventuell tv-produktion, kan bli riktigt bra om allt går som vi tänkt oss! =)
Avsluta dagen med ett besök i butiken "Astrid & Aporna" Försöker handla så mycket Rättvisemärkt som jag bara kan och när man går runt i just den här butiken blir man både glad och varm i hjärtat av att det finns såna eldsjälar som driver en sån grym butik med så stort utbud av ekologiska & vegetariska varor!Foto: www.astridochaporna.se

HeM TiLL FiNa VäNNeR!Åh, vad skönt - nu är min arbetsvecka äntligen "igenjobbad" och ja ska alldeles strax bege mig hem till Lotta & Ida som bjuder på käk ikväll.
Där befinner sig även Familjen Cronstedt & den kombinationen med människor kan inte bli annat än Lyckad!HoPpaS Ni FåR eN FiN HeLG!

SjuKLiNG!

Har under veckan legat hemma i soffan och kurerat mig...
Kan inte riktigt minnas när ja åkte på Halsfluss senast men direkt när sjukdomen intog min lilla hals blev ja påmind om hur den känns... Aj, aj, aj! Den bröt ut dagen efter vår Bröllopspelning & det tackar jag för! =) Är det något som ibland kan kännas oroligt kring att vara just Sångerka så är det det här med att bli sjuk. Att ställa in en spelning känns alltid lika jobbigt och just därför känner jag mig faktiskt tacksam för att den här sjukdomen lyckades pricka in en vecka som gick att styra om.

Bröllopspelningen i Lördags var riktigt rolig iallfall och Brudparet Henrik & Marie var så vackra tillsammans! =)Vi sjöng deras önskelåtar "I got a feeling - Black Eyed Peas" och "Det är Hon - Brolle" under vigseln. Vi gjorde två egna versioner av de här låtarna och de gick hem så det kändes fint! Därefter blev det några låtar och medley´n under middan och tillsist 3 olika party-set på kvällen =)

Nu efter några dagar med Penicillin känner jag mig äntligen lite bättre! =)

BiLDeR FRåN THe FaiRyTaLe!

Det blev en lyckad konsert i Lördags! =)
Var länge sedan jag kände ett sånt pirr i kroppen inför en konsert och hela kvällen var en upplevelse som ja sent kommer glömma!
Vi hade en publik på 800 pers och Fotografen Leif Hallberg tog många vackra foton under kvällens gång som sedan kom att bli ett stort Bildspel på Tidningens NT:s hemsida.
Här kommer några utplockade bilder från konsertkvällen...Publiken var underbar & vi fick många härliga applåder!Med Glädje gav vi dem ett extranummer! =)Efter konserten var det skivsignering i foajén!Därefter blev det efterfest med supergod mat & härligt snack med spännande människor!

KoNSeRTDaGeN äR HäR!

Vänner från olika städer har nu anlänt Norrköping och en del även Kolmården. Blir så GLAD över att så många tagit sig hit för att se vår konsert! Har haft en fin uppladdningsdag & en grym kväll tillsammans med vänner som ja inte träffat på länge. Syrran har varit snäll och förberett morgondagens frilla på mig pga att Lördagen är fullsmockad med olika punkter från tidig morgon till kväll eftersom den här konserten även är en Tv-inspelning för den Amerikanska kanalen PBS med en sisådär 70 miljoner tittare... =) Är förväntansfull och ser fram emot att klockan slår 19.30 & "The Fairytale" drar igång!Kostymrep i Torsdags...Varmt välkomna till Louis De Geer! =)


RePeTiTioN På FLyGeLN!

Idag har jag varit inne i Norrköping och repat hela dagen tillsammans med ensemblen, symfoniorkestern & bandet som också kommer medverka på konserten på Lördag!Var härligt att äntligen få sjunga till livemusik! Idag anlände även Programchefen för Tv-kanalen PBS från Miami och han tyckte att vi skötte oss fint! Imorrn är vår sista repetitionsdag och om 2 dagar KÖR vi =)
Är superladdad och ser fram emot att genomföra den här konserten!

UPPFRiSKaNDe DoPP i DeT BLå!

Vilken underbar sensommardag det varit idag! =)
Har tagit vara på den och varit ute & pysslat i det sköna vädret nästan hela dagen. Har även sprungit en runda med Johan på de fina stigarna här i skogen och vi avslutade med ett dopp i det blå!Riktigt uppfriskande var det så det får även bli ett tips till er som fått för er att badsäsongen är över för i år! =)

LaDDaD iNFöR HeLGeNs JoBB!

Idag har ja haft en riktigt bra dag! =)
Dansat & Sjungit igenom alla "Fairytale-låtar" och även hunnit med att boka in lite nya möten inför hösten.
Kvällen tillbringa Johan & ja hemma hos våra Fina Vänner - Frida & Linus och deras lilla goding Tuwa!Alltid lika roligt att träffa dem - Käka go mat, skratta mycket & drog sedan ner till Marmorbruket där vi gick en härlig kvällspromenad.
Helgen är uppbokad med jobb - På Lördag blir det två DriLL & DruLL-föreställningar på "Bravikendagen" i Norrköping och på Söndag blir det ett "Musik-Barnkalas" i Linköping.

HoPpaS Ni FåR eN BRa HeLG!

MoRGoN På LaNDeT!

Såhär ser det ut runtomkring mig på landet här i Kolmården...
På den lilla bryggan vid dammen (på den sista bilden) har många av mina låtar kommit till. Det är en underbar plats som ja tillbringar mycket tid vid & inspirationen kommer alltid till mig när ja sitter där & skapar! =)
Förr i tiden var just den dammen en HÄLSOKÄLLA som Människor ifrån hela Sverige vallfärdade till. Det sades att vattnet botade dem som var sjuka & genom att dricka en viss kur med olika skopor vatten blev dem friska.

Med åren har ja mer och mer uppskattat att vara här ute i Kolmårdsskogen - det är så skönt att komma ut till lugnet & den vackra naturen och dessutom är det är en fin kontrast till mitt annars fartfyllda liv som Enreprenör & Sångerska och mitt flängande i Sverige! Idag ska ja fixa irodning i vårt gästhus inför våra kommande gäster & sedan ska Johan och jag skriva vidare på ett hittills hemligt projekt...

ÖNSKaR aTT Ni FåR eN HäRLiG DaG!

RSS 2.0