1:a Maj firande - Sundspärlan - Helsingborg!Välkomna dit! =)

Nya roliga projekt!

Som ni säkert märkt vid det här laget så är jag en riktig projekt-startare och när jag väl dragit igång ett nytt projekt blir jag så uppfylld av hela grejjen att ja därför oftast drar igång ytterligare något projekt när jag ändå är igång! =)
Älskar hela processen - från att ha en idé, se hur den börjar ta form och sedan upplevelsen genom att den förverkligas!

DriLL & DruLL boken är nu färdigskriven och vi (Johan & ja) ska snart på ett möte med en person som är grym på det svenska språket & det ser jag fram emot! Maja Gullstrand illustrerar bilderna och det känns så bra!

En ny barnskiva spelas just nu in vår Studio med 10 nyskrivna låtar.
För två veckor sen var vi hemma hos Mackan för att spela in trummor och han gav verkligen låtarna sköna rytmer! Idag har vi en Violinist som spelar in i Studion och nästa vecka kommer vi fortsätta med sångpålägg på låtarna.
Går allt enligt planen är skivan klar i juli!

En ny barnföreställning
är också på gång. Johan & jag har börjat skriva manus och vi har några roliga idéer på hur föreställningen ska utformas. Premiär för den blir det på Landskrona Karnevalen 12 juli och förutom DriLL & DruLL kommer barnen få möta den här Häxan! =)


50 års jubileum - Elon/Coldman i Linköping!


Imorrn drar Johan & ja till Linköping för att sjunga & spela för alla härliga människor som besöker Brokindsledens Köpcentrum i Linköping. Elon/Coldman firar 50 år så förutom en massa kanon-erbjudande blir det:
* kl 11.00 en barnföreställning med DriLL & DruLL och
* kl 13.00 en Allsångs-show för hela familjenPå kvällen blir det sedan Party-underhållning för alla anställda och andra specialinbjudna så det blir en heldag för vår del! =)

Boom Shakalack visas under våren på SVT B!På Onsdagar kl 18.45 kan ni nu under våren se mitt och Johans Musikbarnprogram, Boom Shakalack, på SVT B.

För er som tidigare inte har sett programmet kan ja berätta att vi åker hem till olika barn och ungdomar som skickat in ett låtförslag till oss.
Vi plockar upp instrument och vår inspelningsutrustning så att vardagsrum och kök blir till en musikstudio där alla sjunger och spelar.
När låten sen är klar är det dags att göra musikvideon tillsammans med Gitte. Hon använder sig av enkla filmtrix och vanliga hemma-grejer & visar att det räcker för att göra en musikvideo.
Följ med under de hektiska och roliga dagarna så får ni vara med när en hel låt och musikvideo växer fram.

HÄR kan ni se de avsnitt som hittills visats =)

RSS 2.0