Mässa i Kristianstad!

 

På Lördag (3 mars) åker Johan & ja till Kristianstad för att underhålla på Underbara Ungar Mässan. Kl 13.00 blir det Barnshow & lite senare anordnar vi en Workshop där vi tillsammans med publiken kommer skriva en låt på plats.

 

Tycker det är toppen att det anordnas så många roliga tillställningar för barn och familjer nu för tiden! =)
HÄR kan ni läsa mer om vad som händer på Mässan.

Lugnet före stormen! =)Njuter av att det är Lördag & att jag snart jobbat färdigt för idag! =) 
Det enda som återstår är att skriva ut några papper till Återträffen för Musikkollobarnen som är här i Skåne imorgon!
40 barn kommer tillbaka till stället där vi hade kollot i somras så det lär bli LIVAT! =)

ÖNSKAR ER EN HÄRLIG HELG!

Rösta på Dennis Camitz i THE VOICE ikväll!En vän och en Musiker som ja beundrar starkt tävlar i The Voice ikväll!
Vill göra allt vad ja kan för att han ska få stanna kvar i tävlingen så ja ber er ödmjukast - Ring gärna och rösta eller skicka ett sms! =)

Dennis Camitz - 24 år från Helsingborg
Sjunger - I won´t let you go - James Morrison
Telefonnummer: 099-414 04
Sms: Skicka Dennis till 72 400

THE VOICE visas Fredagkväll kl 20.00 - TV 4!

Pirr i kroppen!Imorse när ja tittade ut genom fönstret kände ja hur vårpirret i mig väcktes till liv! Alltid lika härligt när de första vårkänslorna ger sig tillkänna - att det är Februari är ju en annan 5:a men vad gör det? Lite pirr i kroppen välkomnar ja gärna oavsett vilken månad det är! =)

Den här veckan har ja annars varit riktigt produktiv, nya spelningar har kommit in på Spelplanen och Återträffen för Musikkollo-kidsen är snart färdigplanerad! Just idag har vi haft en härlig tjej - Alexandra - här som sjungit in några låtar i våran Studio. Hon var med på vårt Musikkollo i Skåne i somras och hennes röst är verkligen unik! Grym tjej - ser fram emot att höra mer av henne i framtiden!

DriLL & DruLL drar till fjällen!

Om en månad drar jag, tillsammans med ett härligt gäng, upp till Idre fjäll!
Det ska bli riktigt sköj & förutom att leva loppan i backarna kommer vi köra två föreställningar med DriLL & DruLL - 23 & 26 mars!


Jobbade en säsong uppe i fjällen 2002-2003 & därifrån har ja många härliga minnen! Gillar hela grejen med att åka skidor/snowboard, gå på After-ski, basta, anordna pulka-race mm... Nu är det några år sen jag var iväg på ett Vinteräventyr och därför var det lätt att tacka JA när vi fick den här spelnings-förfrågan av vår bokare =)

Uppehåll!För några dagar sen fick ja ett litet ryck & på grund av att halsen inte var på topp beslutade jag mig för att ta en veckas paus från Studio-inspelningen. Hoppa in i bilen och begav mig uppåt landet och hamnade i Kolmården.
Här har ja njutit av att vara tillsammans med min älskade syster & hennes lilla knodd, mina goa föräldrar och fina vänner. Uppskattar stillheten som infinner sig här ute på landet efter att ha varit i full gång under en längre period. Ibland är det gött att bara vara & ladda upp inför det som komma skall! =)

RSS 2.0