Planerar!

Jobbar hemifrån idag med lite av varje kring företaget, uppdaterar kalendern med vårens/sommarens spelningar och planerar även årets Musikkollon. Många datum ska pysslas ihop - sommaren är ju vår högsäsong & eftersom vi från starten haft Musikkollot just sommartid har det ibland krockat med vissa Festivaler. Därför blir det lite trixande & fixande för att få ihop datumena så vår bokare har möjlighet att boka in oss på de olika Festivalerna i sommar =)

Kvällen kommer ja spendera i Helsingborg, ja och några vänner åker till Sundspärlan där det är Viskväll. Två vänner - Svanungar - spelar där och jag ser fram emot att lyssna till deras visor!Bild lånad från svanungar.se

Hoppas ni får ni grym kväll!

Stora norregatan 22!

Har fått ett nytt favoritställe här i Landskrona och ikväll blev det middag på just "Stora norregatan 22" med en go vän som är tillbakaflyttad från USA för en tid framöver. Det var riktigt härligt att träffa henne igen - Bruden jag snackar om heter Lotta och hon är snart färdigutbildad Kriminalare - det ni! =)Annars tillbringar jag dagarna i Studion så mycket sång blir det! När det kommer till att spela in i studio tycker jag det är gött att helt & hållet gå in i musikens värld, därav har det inte blivit så mycket uppdatering på sistone =)


Min underbara Farmor!Idag fyller min supergoa Farmor 94 år!
Hon är en fantastiska kvinna som alltid varit en förebild för mig.
Önskar att jag kunde fått spendera den här dagen med henne men är man i Skåne så är man... vet att hon fått besök av några andra nära & kära under dagen och det viktigste är att hon får en fin dag!
Posta två paket till henne igår så det känns fint iallafall! =)

I Södra Sverige...

Är tillbaka i Skåne och det nya året har dragits igång med Studio-inspelning & Bokskrivande för min del.
För ett år sen befann jag mig i Thailand vid den här tiden & ja erkänner att ja längtar tillbaka! =)
Hoppas ni fått en bra start på det nya året!

RSS 2.0