Musikkollo i Skåne!Just nu lever jag kolloliv i Skåne. Det är full rulle från morgon till sen kväll med musik, bad, tävlingar, lekar & annat skoj!
Förra veckan hade vi ett gäng på 26 härliga barn i 8-11 års åldern här vid Krokahus i Rydebäck.
Tidningen och TV-kanalen HD kom hit och gjorde ett reportage om vårt Musikkollo och det kan ni kolla in HÄR


Foto: Tobias Andersson - HD

Igår anlände ett nytt gäng i 12-15 års åldern och hittills har vi skrivit en kollolåt, badat, gått på kvälls-tipspromenad & just nu dansar barnen med vår grymma Danslärare ute på gräsmattan i det fina vädret! =)

Njuter av kollolivet & har galet skoj med min härliga "Ledarliga" =)Uffe är vår egna Mobilpolis här på stället...  är man på kollo så är man - här vill vi att vi umgås med varann & inte med våra mobiler =)


DriLL & DruLL och Skräpattacken!

Premiären av "DriLL & DruLL och Skräpattacken" på Landskrona Karnevalen gick jättebra och vi är så glada för vår stora publik som kom för att titta på Torsdagens & Fredagens föreställningar! =)Foto: Leo Erdfelt

Foto: Martin Larsson - Action Studios

Efter föreställningarna hade vi som vanligt skivsignering men den här gången kändes det extra kul eftersom vi ÄNTLIGEN kunde erbjuda vår trogna DriLL & DruLL-publik en ny skiva = DANSA SOM SPAGHETTI!Foto: Sandra Nilsson

Nu laddar vi om inför nästa föreställning som är på Helsingborgs Festivalen - Lördagen 28 juli kl 15.00 på Scen Höjdpunkten i Stadsparken.

RSS 2.0