Grekland!
Foto: Apollo

Väskan är packad och om några timmar drar jag & 25 andra härliga
personer till Grekland! =)
Ska bli gött att få slappa, hänga med mitt roliga gäng & ladda upp inför sommarens spelningar & våra kommande Musikkollon.

Kan passa på att berätta att vi har ett fåtal lediga platser kvar på Musikkollot i Kolmården - Måndag 13 aug t.o.m. Fredag 17 aug så känner ni någon i
8-14 års åldern som tycker om musik & vill lära känna lite nya vänner är de välkomna att maila en anmälan till:
musikkollo@live.se

Mer info om Musikkollot i Kolmården kan ni läsa HÄR

Intensiv vecka!

Det har varit galet mycket för mig den senaste tiden...
Har varit uppåt landet och giggat och den här senaste veckan har gått till att färdigställa nya DriLL & DruLL skivan. Den här gången släpper vi skivan själva utan Skivbolag och då är det en hel del extra grejer man måste ha koll på.
Har lärt mig en massa nya termer och koder som ja inte hade en aning om tidigare - livet är spännande hörrni! =)

På Nationaldagen hade vi dubbelgigg med DriLL & DruLL (Helsingborg+Ystad) och vi fick även ett tredje erbjudande som lockade men som vi tyvärr fick tacka nej till. Det var en Barngrupp som skulle dansa till en av våra barnlåtar,  Morgondans, och en av ledarna ville då att självaste DriLL & DruLL skulle komma & överraska barnen. Hade varit hur kul som helst men det gick tyvärr inte tidsmässigt. Här är en av alla trollungar som dansade denna dag...
Imorrn blir det Bröllop, mina vänner Zara Kronvall & Emil Sigfridsson gifter sig! Det ska bli riktigt gött att träffa dem & dessutom få vara ledig för en dag!

RSS 2.0