Från Värmen till Fjällen!

Min överraskningsresa gick till Spanien & det var riktigt gött att få komma till värmen! Vi hade en härlig vecka där, ja förutom att Johan fick halsfluss rå...
Tur att vi båda är optimister & på så sätt kunde göra det bästa av situationen ändå! Tackar Spanien för deras mirakelkur på Antibiotika som är på 3 dar till skillnad från den i Sverige som är på 10 dar =)
Efter semestern blidde det en jobbvecka med bl.a slutfinish på vår barnbok, några nya DriLL & DruLL låtar blev också till =)

I Torsdags körde vi upp till Idre Fjäll för att kombinera spelningar med några dagar tillsammans med våra underbara vänner!

Skönt häng på vår balkong...
...för att sedan dra vidare till After-Ski´n! =)

Imorrn kör vi vår sista DriLL & DruLL föreställning häruppe, sen blir det en sista kväll med gänget innan vi drar söderut igen.
Känner mig extra glad över att vara egen företagare just nu - att ha möjlighet att kombinera jobb med ledighet här uppe i fjällen är underbart!

Snart bär det iväg!

I Måndags fyllde ja 29 och den dagen firades tillsammans med en massa härliga vänner!
Egentligen ville jag inte ha några presenter men ändå är det lika härligt när de väl ligger där framför en och väntar på att få bli öppnade =)
Fick mycket fint och bland annat en överrasknings-resa! Så nu är väskan packad och om 2 timmar drar jag och min resekompanjon till flygplatsen - mot värmen - Yeeeehaaa!Foto: Solresor

Att förena nytta med nöje!

I onsdags begav jag mig uppåt landet igen. Första stoppet blev Norrköping där ett möte gällande framtiden ägde rum. Får se vart det leder - några nya idéer har vaknat till liv iallfall! =)
På Torsdagen begav ja mig sedan vidare mot Stockholmoooo för att kryssa med ett härligt gäng!Foto: Viking Line

Att förena nytta med nöje känns fint och jag är nu superladdad inför morgondagens gigg som är i Skåne;
Kl 13.00 - Underbara Ungar Mässan - Yllan, i Kristianstad!

RSS 2.0