HeLGeN!

Cirkus Maximum va Toppen!
Ja blir verkligen som ett Barn när ja är på Cirkus! =)
Köpte Sockervadd & gick o kolla på alla Djuren i Pausen, HeHe! Hade ändå dubbla känslor under föreställningen, kan inte rå för det men en del av mig får ont i magen när ja ser hur Djuren springer runt & gör alla sina konster & när Mannen står med sin Piska i mitten och daskar till med den, inte på djuren men i luften. Usch bara ljudet av Piskan gör att jag även nu får en klump i magen. Ja fråga Maja efter föreställningen om Djuren hade det bra & hon sa att det var så, då kändes det bättre!
Dagen efter Cirkusen va vi hemma hos Maja, Henrik & Majken på Frukost i deras Mysiga hus som de kallar "Villa Pyttelilla"

På Fredag kvällen var det Fest ute i Nytorp i det Stoooora Huset där vi haft vårt MusikKollo!
Hur kul som helst!
Blev bjudna på Frukostbuffé på ett hotell inne i Perstorp Lörda Morgon. Sen bar det av till Landskrona där vi spela DRiLL & DRuLL på en Gårdsfest, härligt o se när Människor samlas sådär i ett litet område! =)

Idag har vi varit på BröllopsMöte hemma hos ett Brudpar som ska gifta sig senare i höst. Vi snacka lite med dem om hur de möttes & lite annat, vi ska nämligen skriva en egen Bröllops-låt till dem...

Kvällen avslutades hemma hos Uffe Buffe & hans Familj me Mycket Snack, Bus, Skratt & Musik!

Nu ska ja Sussa!

KraaaaM!

Kommentarer
Postat av: mio

Cirkus maximum brukar vara här runt omkring också och jag känner som dig, dubbla känslor. När Emelie var runt ett år gick vi förbi ett cirkustält i Lysekil (kommer inte ihåg vilken cirkus det var) i en inhägnad stod ett lama djur och en zebra. lamat försökte para sig med zebran och shit vad stryk den fick!!

Kommer så väl ihåg Emelies blick.

Snart ses vi kraaamisar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0