SoRG!

Idag har det varit en Omtumlande Dag med Mycket Känslor, Tårar, Tankar om Livet och Livet efter Döden...

Johan & Jag åkte i eftermiddags tillsammans med ett äldre Par till en Man som ligger på ett Hospis i Lund. Vi hade med oss Gitarren och när vi kom in till honom gav han oss ett Leende med de Krafter han hade kvar. Han hade magrat rejält men hans Humor fanns minsann kvar. Nyligen fick vi reda på att även denna Underbara Man hade fått Cancer. Läkarna började med Cellgifter och Strålbehandling men det hjälpte inte. Cancern hade spridit sig alldeles för mycket så det fanns alltså inget annat att göra än att ta vara på den tiden som fanns kvar...

Det är så SORGLIGT att se Människor tyna bort. Att se de Anhörigas uppgivna, älskvärda blickar. Att sitta bredvid och försöka prata så gott det går samtidigt som massa Känslor & Tankar bubblar inom en. I såna här stunder känns Livet, så Läskigt, på Riktigt. Så många gånger har man hört att vi alla ska Dö men ändå är det Lika Sorgligt varje gång det sker. Vi sjöng några Beatles låtar för honom & han sjöng med så gott det gick. Det river i mitt inre och min Hjärna kan inte riktigt Förstå HUR MÅNGA denna hemska sjukdom har drabbat och så många Liv den tagit.

När ja kom hem fick jag sedan nästa sorgliga besked. Vår Vän (som ja skrev om här för några dagar sedan) har somnat in. Inget Mirakel inträffade men jag hoppades iallfall in i det sista och nu slipper hon att lida...

ViLa i FRiD, ÄLSKaDe LuTTi!
Tiden stannar en dag som den här.
Återigen påminns jag om att vi Lever Nu & Här, att jag inte ska ta någon förgiven, att vara tacksam för det jag har & göra det som känns rätt för mig.
Jag bryr mig verkligen om Människor och är glad över att jag har den egenskapen. Känner att det ja gjorde idag har betydelse både för de som var där och för mig och därför känns den här dagen viktig för mig. Idag har ja verkligen Levt Nu & Här, Varit Nära Mina Känslor, Låtit Tårarna Komma ut & jag är Tacksam för att jag fick Träffa den här Mannen en sista gång.

Ta HaND oM VaRaNDRa!

SiCKeN KväLL!

God Mat, Underbara Vänner, Härligt Snack & Mycket Skratt!


Sedan blev det Allsång - 44 Låtar på 1 Tim!
Stor eloge till De Fantastiska Grabbarna & Deras Upplägg!Var Länge sen jag Hade så Roligt! =)

Idag är ja därför extra Glad & Laddad inför Min Härliga Dag:

14.00 - Spelning på ett BarnKalas
16.00 - Fika Hemma Hos FödelsedagsGrisen Per
18.00 - Midda hos Leo & Louise

VäRLDeNs SNaBBaSTe ALLSåNG!

Började Dagen med en Promenad, Johan & Ja passa då på att Göra ett Ryck och Dela ut Flyers till JulklappsJakten. Det gäller att ta vara på alla Tillfällen för att Sprida det, Haha! Mitt i Utdelandet träffa vi på en Väninna som Bjöd in oss på Frukost vilket resulterade i att vi Satt & Prata & Skratta i ca 2 Tim.

Nu blir det några timmars Jobbande hemifrån med Mailande, TelefonSamtal & även Några SångTagningar i Studion.
Ikväll åker vi sedan till Helsingborg för att Käka Middag med Några Vänner på HamnPaviljongen, därefter ska vi till Tivoli & kolla på Världens Snabbaste Allsång.
En vän till oss Medverkar & jag har Längtat efter att se deras Show!Bild lånad härifrån

Ha eN UNDeRBaR FReDaG GoTT FoLK!

TaNKaRNa GåR TiLL DiG!

Ibland känns Livet så Orättvist...
En Vän till oss ligger på Intensiven i Lund. Hon fick i början av Sommaren reda på att hon hade Cancer och har sedan dess mestadels befunnit sig på Sjukhus. Just nu är hon under Bevakning, Hon har fått en Vaxpropp i Hjärnan och sedan en HjärnBlödning på det. Denna Underbara Människa lärde jag känna under ett Gemensamt Projekt 2008. Med Respekt till Henne så vill jag inte nämna hennes namn men jag vill ändå skriva av mig eftersom det här gör mig så Ledsen och Frustrerad. Alla Människor är lika värda, inget snack om den saken, men det är alltför Många Gånger som Människor i min Närhet Ryckts bort från det här Livet, Människor som jag anser verkligen Behövs här på Jorden!

Jag förlorade en annan Vän i just Cancer för några år sedan och samma Känslor och Tankar börjar nu Bubbla upp igen. Jag har alltid varit en Hoppfull Människa och vill, in i det sista, Hoppas på ett Mirakel! En del anser att man inte ska Hoppas för mycket eftersom att man då blir så Besviken & Sårad men Ja Hoppas hellre än att Ge upp! Det Mentala har ju så Många andra gånger visats sig vara så Betydelsefullt, se bara på alla Elit-idrottare och deras Mentala Genomgångar innan de ska Springa exempelvis ett Lopp, så jag TROR att det även i såna här fall är BETYDELSEFULLT!
Jag önskar av hela mitt Hjärta på ett Mirakel, att hon får Vakna upp och Bli Frisk!
Vi behöver hennes Glädje, Kärlek & Fina Vänskap!

Go FöRMiDDaG ALLA HäRLiGa MäNNiSKoR!

Började Min Dag med en MorgonPromenad vilket gjorde Susen!
Nybakta Frallor inhadlades & Nu Sitter ja här Mätt & Gla, Redo att Ta Mig an den här Onsdagens To Do:s!
Har hittat en Ny Favorit på Spotify, en Pianist vid namn Yiruma!Ett Litet Tips om man vill Lyssna på Skön, Harmonisk Musik!

Alldeles strax ska ja ge mig iväg för att Dela ut de sista DriLL & DruLL Affischerna till Förskolor här i Trakten. Därefter ska ja åka mot Helsingborg för att inhandla lite Rekvisita till JulklappsJakten. En Fika med en Vän kommer det bli i eftermiddag & ikväll ska ja Träna mitt FavvoPass, nämligen Step Up!

Hoppas Ni Får en Fin Dag!

MuSiKViDeO-iNSPeLNiNG!

Häromdagen spelade Vi in Några Scener till MusikVideon - Connecting La.
Vi träffade TjejGänget som skrivit låten med oss + Statister på Rådhustorget och hade Några Roliga Timmar Tillsammans ute i Kylan.
20 November kommer MusikVideon vara Klar
& Då ska ni Få se Hur den Blev! =)

TRoLLeN LeVeR ViDaRe!

Under Hösten har vi varit och besökt några olika Förskolor här nere i Skåne med DriLL & DruLL och det är så Kul att höra från alla möjliga håll att Trollen får leva kvar på Förskolan även efter vi varit där. Har fått både samtal och mail från olika Fröknar som berättat att barnen leker DriLL & DruLL och att skivan går varm dagarna i ända. Det värmer och gör att mina tankar på att ta DriLL & DruLL snäppet längre lockar ännu mer. Några nya låtar har skrivits och går allt som vi hoppas på kanske nya skivan hinner bli klar till Premiären av "DriLL & DruLL OcH JuLKLaPPsJaKTeN" som är den 4 December i Helsingborg!

Biljetterna säljs för fullt just nu på Ticnet och om DU har några Barn & Känner för att göra något Roligt Tillsammans med dem är Ni varmt Välkomna till oss i December!HÄR kan ni Köpa Biljetter! =)

OMVäXLaNDe MiLJöeR!

En sak som är så Underbart med Mitt Jobb är att jag får Möjlighet att Uppträda i olika Miljöer & för så många olika Typer av Människor. Johan & Jag jobbar ju med allt från Barnunderhållning och Föreläsningar till Vuxenunderhållning där vi både har ett utbud på Visor med lite djupare texter till kontrasten med Party & Fest-upplägg.
Jag älskar att det är så omväxlande eftersom jag hela tiden får chansen att utvecklas på alla möjliga plan och dessutom är ja glad över att vara en Tjej som har så brett utbud när det gäller Sång & Musik!

Förra Lördan var vi bokade till en 40-års Fest på en Herrgård i Skåne och där var det Middagsunderhållning som gällde.

DeN HäR GåNGeN HaDe Vi MeD oSs VåR EGNa LjuS- OcH LjuDTeKNiKeR! =)PuBLiKeN VaR På G & VåRT MeDLeY SoM Vi SKRäDDaRSyTT
FöR JuST DeN HäR KväLLeN GicK HeM!Just nu håller ja på att Strukturera upp alla våra Utbud
(efter önskemål från både den ena och den andra)
för att sedan kunna boka in ett Möte med en Grym Person.
Han ska sedan skapa en Hemsida där alla våra Koncept kommer ligger samlade!

MoT ReLaX- OcH SPa-AVDeLNiNGeN!

Börja dagen med att Bjuda 2 Vänner på Frukost. Vi kom sedan fram till att Vi idag ska ha en Riktig Slappardag tillsammans. Känns som att det inte kunde komma mer passande för det är inte varje Lördag som jag är Ledig! =)
Så vi ringde ett samtal & Vips så var Relax-avdelningen på Badet bokad åt oss!
De har även några olika SPA-behandlingar som man kan välja bland och jag är otroligt sugen på att se vad som erbjuds!
HoPpaS Ni FåR eN HäRLiG LöRDaG!

KoLMåRDSTRiPPeN!

Hej Allesammans!
Det har varit en Hektisk Vecka här nere i Skåne med Jobb, Spelningar och Möten som avlöst varandra.
KolmårdsTrippen var Underbar och här kommer några bilder från den! =)

MiDDaG På ReSTauRaNG MeD MiN HäRLiGa FaMiLJ!MySDaG HeMMa HoS FaRMoR MeD ÄPPeLPaJ & KoRTSPeL!
LeK & BuS HeMMa HoS FaM SaMueLSsoN i LiNKöPiNG!


BeSöK På SyRRaNs & RiCHaRDs HuS TaK...

Nu ska ja ut & käka på Restaurang med några Vänner här i Landskrona! =)

HoPPaS Ni FåR eN FiN FReDaGsKväLL!

ReLeaSe-PaRTy!

Igår körde vi tillbaka till Landskrona och imorse ringde klockan redan 05.00...
Då var det bara att Stiga upp för att Förbereda sig för Dagens Gig. Det var på Dunkers Kulturhus i Helsingborg och bestod av några Låtar, Presentation av Våra Koncept + en Musikfrågesport för en sisådär 350 Entreprenörer.
Efter det stötte vi på Maja Gullstrand och tog då en Fika med henne på Espresso House. Vi snacka om ett Koncept som vi börjat smida på för länge sedan men som tyvärr inte blivit av för att vi alla haft så mycket på våra håll men vi kom fram till att vi ska ta upp det igen & ge det en ärlig chans! =)

Just nu jobbar ja annars hemifrån och om några timmar åker ja mot Helsingborg igen för att gå på min Väns Release Party på Tivoli  Just AheadSer fram emot att Lyssna på dem & Hänga med Skönt MusikFolk! =)

LjuVLiGa KoLMåRDeN!

Hej Vänner!
Nu befinner jag mig i Mitt Mysiga Lilla Hus i Kolmården!
Kommer vara här några Dagar för att Vila upp Mig, Ladda upp me Nya Krafter,
Umgås med Vänner & Ha det Underbart!Skriver mer om den här Lilla Trippen när ja är tillbaka i Skåne om några Dagar!

DriLL & DruLL OcH STuDio-iNSPeLNiNG!

Igår var det en Dag som Verkligen gick i ett för mig...
På Förmiddan spela vi 2 Föreställningar med DriLL & DruLL på en Förskola i Helsingborg, efter det hade vi ett LunchMöte i Stan, Därefter åkte Vi Hem för att Jobba Hemifrån innan 24 Tjejer kom hit för att Spela in Vår Studio.
Mellan 17-19.30 kom ungefär hälften av Gänget & kl 19.30-22 kom Resten. Tur att vi Dela upp det för annars hade det Nog blivit alldeles för Livat här Hemma, Haha!

Vi börja med att "Värma upp" Käkarna & "Sjunga upp" som vi så Fint
kallar det i Sångens Värld! =)
Sedan Sjöng vi igenom Låten tillsammans en gång innan det var dags för Inspelning!Filmaren Sebastian var oxå på plats för att Filma några Klipp till MusikVideon!Här har ni 3 Tjejer Redo för Sång-Tagning!Johan var på G & Fick alla att Släppa Loss inne i Studion! =)Medans de andra Vänta på att Få Sjunga in Fick De Kolla på Film & Fika för att de skulle kunna Vara så Tysta som Möjligt...
Inte det lättaste för Tjejer i åldern 12-16 år, Hehe!Här har ni 2 Goa Tjejer som är Några av de Ansvariga för Connecting LA-Projektet!Jag hade en Riktigt Rolig Kväll Tillsammans med det här Underbara Gänget & Ja fick ännu en gång bli Påmind över Mitt Fantastiska Jobb - Att Ha Möjligheten att Kunna Göra såna här Roliga Projekt Tillsammans med andra Kreativa & Drivna Människor!

VåR HeMMa-STuDiO i LaNDsKRoNa!

Äntligen är den Klar! =)
Idag har ja Invigt den genom att Tralla & Sjunga Dagen Lång!

Såhär Såg Det Ut Innan:
Och Så Här Ser Det Ut Nu:

Tycker Rummet Känns Mycket Större Nu vilket är Helt Underbart! =)
Vi kommer kompletera med lite andra Grejjer som är Beställt från Tyskland, Akustikplattor mm, Ja sånt Grejs som jag inte är så intresserad av men som min Producent bryr sig desto mer om, Haha!

Nu ska ja åka iväg på ett Jobb, ikväll blir det att Sjunga Visor för en sisådär
50 Kvinnor på en Golfklubb!

Ha en Skön Kväll Allihopa!

INSPiReRaNDe UNGDoMMaR!

Igår drog jag iväg för att Möta upp Några Vänner på ett Köpcentrum som heter FAMILIA. Där Spela några Elever från Mega Musik Gymnasieskola som för övrigt verkar vara den Bästa Skolan nånsin & som jag mer än gärna hade valt att gå på såhär i efterhand! =) Underbarare Lärare får man leta efter! Dessutom är Rektorn en Kvinna som är Fantastiskt Driven & som gör allt för att Eleverna ska ha det så Bra som möjligt! Eleverna var Grymma & det Syntes att de Gilla det de Gjorde!
En Gäst-Artist för Dagen var även Emmie som ni kanske känner igen från Boom Shakalack...


Jag blev Super Inspirerad och Tycks känna på mig att jag kommer Skapa ytterligare några Låtar den här Veckan! =)
Efter en Fika på Espresso House och lite Gött Snack drog jag sedan Hem för att Ha en Skön Hemmakväll...

EN LeDiG LöRDaG!

Japp, det är Preciiiis vad jag har haft idag! =)
Började med att Bjuda Våra Snickare på Frulle vid 09.00-tiden. De håller på att Bygga ut Vår "Hemma-Studio" här i Lägenheten & Om några Dagar är den Klar!

Efter En Härlig Pratstund med dem drog Johan & jag Norr-ut för att Kolla in Lite Nya Grejer. Första Stoppet blev Bali, En Gårdsbutik som har Massa Fina Indiska & Marokanska Möbler. Hitta Två Saker som ja Mer än Gärna skulle vilja Köpa...
Priset för dessa Vackra Verk är Drygt 13 000 kr. Kan ju kännas lite Mycket men samtidigt betalar ja gärna lite mer för Sånt som är Handgjort! =) Får se om de kanske hamnar här hemma i Framtiden...

Vi åkte sedan & kolla på lite Nya Lampor, Mattor & Andra Saker till Hemmet.
Kvällen hade vi Hållt Öppen för att vi skulle kunna göra just det som vi Verkligen kände för och just idag kände vi Båda för en Hemmakväll med Go Mat & Film!

BiLJeTTSLäPP PÅ TiCNeT!IDaG SLäPPTeS BiLJeTTeRNa TiLL VåR BaRNMuSiKaL På TiCNeT!
Ni äR Såååå VäLKoMNa & HÄR KaN Ni BoKa BiLJeTTeR oM Ni ViLL Se DeN =)

RSS 2.0