EN UNDeRBaR TiD!

Är så Gött & va igång me JulShowen för nu börjar en Tid som ja verkligen Uppskattar! Det är en Häftig Kontrast att 4 dagar i Veckan få Showa & Sjunga i sin "HemmaStad", Träffa Roliga Människor, Få Uppskattning från både Höger & Vänster (Jaaa, ja Hymlar inte med att ja blir Glad & Upprymd av Fina Kommentarer) & att de Resterande 3 Dagarna i Veckan få vara Ledig...  och då Menar ja verkligen att få vara HELT LEDIG dvs inget Repande på Nya Låtar, Inget Förberedande i Studion & dessutom kommer Min KARL kunna Tillbringa lite mer Tid Utanför Studion - Känns som han Levt där på halvtid det senaste HalvÅret med allt kring Boom Shakalack & Inspelning av Bakgrunder till JulShowen. Så nu blir det Dagar då Vi kan hitta på Precis va vi Vill, Göra Allt som Faller oss in & Få Tid att Umgås Me Våra Vänner! =)

Idag Har ja Njutit av Tanken på det Här & Haft en Lugn & Skön Dag!
Mina BarndomsVänner som Flyttat till Uppsala var & Kolla på JulShowen igår & idag kom de Förbi på Fika!
Det är Alltid lika Mysigt att Träffa dem & Snacka om Gamla Minnen & om Framtida Projekt!





Nu ska ja bege mig hem Till Mamsen & Papsen.
Där blir det Midda & AdventsFika!

Hoppas Ni haft en Bra Dag! =)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Nämen hej! Det var inte igår direkt. Säger samma sak, kul att se bilder på dig och Kristin. Har sett er flera gånger med anledning av julshowen - vad roligt!!! Det är så härligt att se att du sysslar med det du drömde om som liten:) Kram kram!

2009-11-29 @ 20:04:06
URL: http://rosoraroroda.blogg.se/
Postat av: Sandra

Heej gumman! Vile bara säga att det var jätte kul att se er i fredags och ni var jätte duktiga!!! Skönt att ni kan få lite ledigt mellan showerna, det behövs tid tillsammans också =)



Kramar Sandra

2009-11-29 @ 20:10:16
URL: http://sandranilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0