RöJJNiNG & ReNSNiNG På HöG NiVå!

Några gånger om Året får jag mina Ryck och går igenom Rum för Rum i Huset...
Jag Röjjer & Rensar och Ställer mig de Fiffiga frågorna från Boken
"Rensa i röran med Feng Shui" 

Foto: Byggexpo.se/bokhandel

Tänkte därför dela med mig av de fantastiska frågorna som hjälpt mig, som tidigare varit en typisk Pryl-Brutta, att på ett enklare sätt göra mig av med vissa Prylar.
Om du vill prova "Pyltestet" kan du nu isåfall ta fram något från hemmet som du är osäker på ifall du vill behålla eller göra dig av med.
Svara sedan ÄRLIGT på dessa frågor:

1. Blir jag glad när jag tänker på den eller tittar på den?
2. Älskar jag den helhjärtat?
3. Är den verkligen användbar?

Om svaret inte är ett självklart JA på två utav dessa tre frågor bör du göra dig av med Prylen!

Jag har hittat så mycket här hemma som jag snart ska skänka till Välgörenhet, Känslan av att kunna göra det gör mig glad och tanken på att kläderna och sakerna kan få komma till användning hos någon annan, som faktiskt behöver dem, gör mig ännu gladare. I slutet av Veckan tänkte jag styra upp ett litet PARTY här hemma där jag säljer ut mina lite Kärare Ägodelar och Kläder till Vänner o Bekanta!
Blir ett roligt projekt för mig och ger mig en extra spark i baken att faktiskt bli klar med min Rensning till slutet av veckan!

EN HeLG MeD GoA VäNNeR!

I Fredags eftermiddag styrde vi bilen mot Linköping...
När vi kom fram till Våra Vänner hade Barnen styrt upp & förberett värsta BIO-Salongen... Fixat Egna Bio-Biljetter, Hängt upp en Röd Ridå, Poppat Popcorn & Hyrt Både BarnFilm och VuxenFilm - Sicka Goa Ungar! =) Som vanligt bjöds det på Ninnas Hembakta Fika! MMM!


Filmerna var riktigt bra & när Barnen somnat Snacka vi om allt möjligt mellan himmel och jord...
Sov över hos dem och blev väckt på ett, för mig, rätt annorlunda sätt - Hundarna Knatte & Tjatte börja leka nere vid fotändan och Bjöd på massa Skumma Läten! Haha! Tillbringa sedan halva Lördan med dessa Härliga Människor innan Johan & Ja begav oss tillbaka till Kolmården för att Förbereda ett kommande samarbete - mer om det en annan dag! =)

AVSNiTT 7 - SäSoNG 3 - BooM SHaKaLaCK!

I Kvällens Avsnitt tar vi med er upp till Norrare Breddgrader hem till William!Han skickade in en bit på en Rapplåt och det blev en rolig utmaning för oss att färdigställa den tillsammans med honom! Vi samplar sköna toner från en Symfoniorkester och i MusikVideon får ni se några Konståkare som hittar på nåt
Kul fast annorlunda! =)

KL 18.45 - SVT B iKVÄLL!

BiLDeR FRåN THaiLaND - DeL 1!

Har nu varit hemma i Sverige lite mer än två veckor så det är med Glädje jag blickar tillbaka på mina fotografier från Thailand.
Jag tog över 2 000 bilder på Resan... Trodde inte det var så många!? Gash! Annat var det på den tiden då man hade den gamla Hederliga Kameran med "36-filmrullen" Haha! Har valt ut några Bilder från Vår 1:a vecka i Khao Lak så här kommer de! =)

3 Trötta men GLADA "Raskare" framme på Flygplatsen i Phuket!Första Frukosten på Hotellet...Rickard, Kristin, Johan & Ja bodde på Bhandari Resort & SPA medan Mamsen & Papsen bodde på ett annat Hotell eftersom de boka resan lite senare än oss andra...Coconut-Shake på en Restaurang på Stranden!Efter en Thailändsk-Middag på Hotellet släppte vi upp dessa Vackra Balonger!Min Ballong Tillägna jag min Saknade Vän Sandra som tyvärr dog i Tsunamin i just Khao Lak...Såhär såg det ut vid Vägkanten på vissa ställen...Superladdad inför Vår Utflykt till Djungeln! =)Vår Guide Tipsade oss om att ha Strumporna uppdragna över Byxorna för att Undvika att Blodiglarna skulle ta sig upp längs med benen... Snacka om att man kände sig som en Redig Turist när man Vandra runt där inne!

På vägen från Djungeln stanna vi till för att Käka Lunch på ett ställe och där Fascinerades jag av deras Coola Hus!
I Sverige hugger man ner ett Träd om det står där Huset ska Byggas men så gjorde de inte här... =)
En av alla Härliga Barer!♥ Syskon-Kärlek ♥Kanotfärden var en av de Vackraste Upplevelserna jag nånsin varit med om!
FöRSKoLaN RiO - SToCKHoLM!

KL 04.00 ringde klockan imorse, då var det bara att gå upp för att sedan ge sig ut till Bilen och köra upp i Snöovädret till Stockholm. Bilresan gick fint och vi har kört vår 1:a Föreställning för 50 Härliga Barn...Foto: Leo Erdfelt

Nu blir det lite Fika innan vår 2:a Föreställning börjar! =)

EN FuLLSPäCKaD & RoLiG HELG i SkåNe!

Körde hit i Fredags och på vägen ner hade vi fått ett Tips om några barn som Slaviskt följer Boom Shakalack varje Torsdag. Johan & Ja som gillar lite Galna idéer bestämde oss därför för att stanna till hos just dem i Jönköping på vägen ner för att Snacka, Lira & Lyssna på vad just de hittat på under sitt SportLov!
Blev ett lyckat stopp! =)
Sedan körde vi vidare till våra Underbara Vänner i Ängelholm! Prata, Skratta & Njöt av Livet hos dem under Kvällen/Natten och på Lördagmorgonen tog vi oss en Shopping-Runda i stan för att inhandla lite nya Kläder till vår kommande Fotografering. LördagKväll var det sedan Fest hemma hos Emmie!
På Söndagen blev vi bjudna på Frukost hemma hos Johans bror Per & hans Fjälla - Emma. Härligt att se hur stor Mage hon fått, snart kommer lilla Knodden och
Johan blir Farbror! HeHe!
Resten av Söndagen spendera vi tillsammans med Leo - en Grym Fotograf!
Tog några nya bilder som vi kommer använda till våra Kommande Projekt! =)
Idag ska vi iväg mot Norrare Breddgrader och Bilen ska få bli Fullpackad igen... Stockholm står härnäst på Spelplanen och imorgon blir det Full Fart med DriLL & DruLL på Förskolan Rio! =)

HoPpaS Ni FåR eN HäRLiG MåNDaG!

FRåN BoLiBoMPa-STuDioN!

Under Tv-inspelningen i Bolibompa-Studion hade vi Skoj & det var Kul att få träffa Programledaren Johan som även var Programledare på den tiden när vi var Barn! =)

Förberedelser innan Inspelning...3 Glada Muskitörer efter Framförandet!HÄR kan du se vår BolibompaVistelse & Höra hur vår SPORTLOVS-Låt blev!

AVSNiTT 6 - SäSoNG 3 - BooM SHaKaLaCK!

I Kvällens Avsnitt drar vi hem till Simon Trollhättan!Han är en kille på 8 år som redan kan Lira massa olika Instrument! =)Vi skapar en RockLåt tillsammans och till MusikVideon fick Simon Förvandlas...
Slå gärna på SVT B redan kl 18.00 för då är ju Johan & Jag Gäster i Bolibompa-Studion. KL 18.45 drar sedan Boom Shakalack igång!


GäSTeR i BoLiBoMPa-STuDioN!

Imorgon KL 18.00-18.45 kommer Johan & Jag vara med LIVE i Bolibompa-Studion!Vi vet själva inte riktigt vad som kommer hända så Vi ser fram emot en Spännande sändning tillsammans med Programledaren Johan!
Därför får NI mer än gärna slå på SVT B lite tidigare den här Torsdan, innan
Boom Shakalack, om ni vill "Hänga med oss" =)Foto lånade från svt.se

ÅTeRTRäFF MeD MuSikKoLLo-KiDZeN FRåN LiLLa LöVHäLLa!

Vakna vid 10-tiden och blev då Nerbjuden på Frukost hos Mamsen & Papsen.
Efter en Mysig MorgonStund med dem Planera Johan & Jag det sista inför Dagens Händelse - Vår Återträff för Barnen som var med på MusikKollot häruppe i Kolmården i Somras. KL 14.00 anlände 24 Härliga Ungar...Då bjöd vi på Gott Fika & Sedan satte vi igång med Vår 10-kamp som b.la bestod av det här Momentet!
Efter Grymma Tävlings-Insatser var det sedan dags för Käk & Dagen till Ära ställde Vår Goa Vän upp på att Laga den!

Därefter blev det FilmTajm & Vi visa upp Avslutnings-Konserterna från i Somras... Blev Många Härliga Skratt! =)

Var SuperKul att Få Träffa (nästan) ALLA igen och Till er Barn som inte kunde komma just idag kommer en Stor Hälsning från oss!Och Till alla Kollo-Ungar i Skåne - Vi kommer anordna en Återträff för er också framöver! =)

LuGNa DaGaR!

Den här gången var det inte det lättaste för Kroppen att ställa om sig men ja tänker inte klaga, den får ta den tid den behöver för att komma in den "Svenska Tiden"
Har därför tagit det Riktigt Lugnt och passat på att Fixa & Dona & Rensa här hemma i mitt lilla Hus. Har även hunnit träffat några Släktingar och Vänner och det har varit Härligt! Min Fredagkväll kommer ja Spendera hemma hos ett par Goa Vänner med Middag & Efterlängtat Snack.

Kan passa på att Visa er ett Fint Pannband som ja Köpte i Thailand - Det har verkligen kommit till Användning här hemma i Kylan! =)HoPpaS Ni FåR eN HäRLiG FReDaGKväLL!

AVSNiTT 5 - SäSoNG 3 - BooM SHaKaLaCK!

Den här gången får ni följa med hem till Laila som bor rätt Långt upp i Landet! =)Hon är en Härlig, Modig tjej som skrivit en text om ett viktigt ämne - Utanförskap!
Vi hjälper henne med att göra Musik till Texten och Gästmusikern bjuder på ett Vackert instrument. Vad det är för instrument och mycket annat får du se i Kvällens program... KL 18.45 - SVT B!

HeMMa!Nu är jag tillbaka i Kolmården efter en Resa på en sisådär 23 timmar.
Lär nog ta några dagar innan Kroppen vant sig vid Tidsomställningen så jag tar de närmsta dagarna som de kommer.
Lovar att ge er några Härliga Bilder från Resan lite längre fram i Veckan. Kan ärligt erkänna att jag efter 1 månad i Thailand tycker det känns BRA att vara Tillbaka och jag är Taggad att Sätta igång och Jobba med Våra kommande Projekt!

AVSNiTT 4 - SäSoNG 3 - BooM SHaKaLaCK!

I Kvällens Avsnitt tar vi med er Hem till Fabian som bor i Johans älskade Stad, Landskrona! =)Det blir en Svängig Blues, Mycket Skånska och en MusikVideo tillsammans med Havets Läckerheter! Så Knappa På SVT B KL 18.45 Vettja! =) 


RSS 2.0