HeMMa PySSeL!

Idag har ja haft en Härlig Dag i Landskrona!
Började med att Storhandla så nu är Kylen Full av Massa Smaskens =)
Därefter var Johan & Ja på ett BankMöte som fick mig på ännu bättre Humör.
Efter en God Thai-Lunch drog vi Hem till Vår "GästArtist" för att Repa inför Torsdagens Spelning på City Gross. Blev sedan oerhört Sugen på att Pyssla och eftersom jag inte har någon AdventsLjusStake kändes det som en Väldigt bra Idé
att Knåpa ihop just en egen Sådan!
MiN GaLNa HeLG!

Ibland hänger Min Kropp inte riktigt med... Den fattar liksom inte Grejjen med att Sitta Stilla i en Bil under så MÅNGA Timmar under en och samma Helg, har räknat ut att vi kört 133 mil under dessa dagar. Att jag sedan dessutom hittar på Massa Galna Grejjer som Kräver sin Energi gör att Ja Helt Klart Fattar Vinken från den idag att det är Vila & Återhämtning som gäller! =)

Jag har iallafall haft en Sjukt Rolig Helg. FredagsKvällen var Mycket Lyckad, Hann tyvärr inte till Konserten med Brudarna pga Väglaget på E4:an så Ja Hooka upp med dem på ett Uteställe i Stan istället där vi FIRA Vår Underbara Vän - Ellinor!
Det är nåt Speciellt med Vänner man Vuxit upp med - Så Många Roliga Minnen! =) Just nu Befinner vi oss på olika Ställen i Sverige men Vi har ALLTID Lika Kul när Vi ses och det är Kärlek!

Annars har Ja upplevt Sveriges Hala Vägar i SnöKaos... Resan till Västerås gick Bra & Jag var så Lycklig när vi väl var framme! Hade nån konstig Känsla i Kroppen att vi inte skulle Komma fram i Tid så Vi körde extra Tidigt på Lördagsmorgonen & valde en annan, större Väg vilket gjorde susen... Möttes av den här Härliga Planshen vid Spelstället, Härligt med Arrangörer som Gillar Färg, precis som Ja =)


Föreställningen gick fint, Vi fick oss ett extra gott skratt när Jätten frågade Barnen om han fick Käka upp Drull. Vanligtvis brukar Barnen svara Nej men den här gången var det ett Barn som Först sa JA och därefter ropa alla Barn, högt & Tydligt - JAAA!

Eftersom Gårdagen var som den var i Kolmården med MASSA Snö & VirvelVindar bestämde vi oss först för att inte köra mot Skåne.
När vi sedan vid 18-tiden Upptäckte att det Slutat Snöa, efter en Rolig Dag Tillsammans med Min Goa Familj, kände vi oss helt plötsligt Rätt så Taggade för att Bege oss Mot Skåneland igen. Så klockan 20 rulla Bilen iväg från Kolmårds-Skogen och efter 7 Låååånga Timmar i Bilen med Hastigheten 70 på Motorvägen var vi (03.00) ÄNTLIGEN tillbaka i Landskrona.

MoT VäSTeRåS!

Idag beger vi oss uppåt landet igen. Håller alla Mina Tummar för att Resan ska Gå Bra & att Vi slipper få uppleva samma Läskiga Sak som Vi gjorde för ungefär 1 år sen när Vi fick en Rejäl Sladd på Motorvägen... Ja får lita mina Körkunskaper & Hoppas på att Bilisterna runt omkring Mig också tar det lite Lugnare.
Ikväll kommer vi Övernatta i Kolmården och när ja i Veckan fick reda på att ALLA i Mitt Gamla "TjejGäng" kommer befinna sig i Norrpan just denna helg blev ja SuperGla - så ikväll blir det Konsert & en UteKväll med Brudarna! =)

Imorgon bitti kör vi sedan vidare mot Västerås för att kl 14.00 i Växthusets Konsertsal Spela DriLL & DruLL OcH DeN HuNGriGa JäTTeNOm Du Bor i Närheten & är Sugen på att komma hittar du mer info HÄR

På Söndagen bjuder Min Familj på VRÅLFIKA & Sedan beger vi oss tillbaka mot Skåne igen. Så det blir Mycket Åka av den här helgen.

HoPpaS Ni FåR eN SKöN HeLG!

MySiG KoNSeRT!

Häromkvällen åkte jag tillammans med Johan & Hans Mor till Mölle.
Bilresan dit var Vacker med Fanastiska Hus längs med Vägen... Väl framme vid Mölle Kapell bjöds det sedan på en Konsert av Tjejerna i "Vittra"De sjöng många Härliga Sånger med Folkvisebetoning men även en och annan Julsång. Fick årets första Julkänslor och ett sånt där Härligt Pirr genom hela kroppen! Satt & Njöt och kände mig Tacksam över Mitt Liv! Skönt att Stanna upp ibland och Reflektera över Saker o Ting! =) Känns Underbart att jag Lever Min Dröm... Tänk om jag, som liten flicka, kunnat sett att det blev just så som ja önskade... att jag blev en "Sjungerska" som ja så fint utttyckte det då, haha!

HoPpaS Ni VåGaR SaTSa På DeT Ni DRöMMeR oM!

MyCKeT oMKRiNG MiG!

Hej Allesammans!
Det har varit en Fullbokad Vecka med Möten, olika Projekt, Rep, Intervjuer mm...
En Galen Bilresa till Kristianstad har vi också hunnit med tillsammans med Två Toppentjejer som vi alltid har så kul med! =)
Gillar att ha mycket omrking mig men jag har då också lärt mig att det är Viktigt att ja då även Prioriterar Tid till att bara få vara =)

Framöver har vi lite olika typer av Spelningar vilket känns jättekul...
Imorrn ska vi t ex spela på ett Badhus här i Landskrona. Vi kommer sjunga Visor & jag ser fram emot att möta Landskrona publiken igen =)

HoPpaS Ni HaR DeT FiNT DäR Ni BeFiNNeR eR!

iNHaNDLiNGs-TuRNé!

Idag tänkte ja vara lite Effektiv & Med Min "Att-Göra-Lista" borde Min Plan gå Vägen!
Har nu äntligen Skrivit ner allt som ska inhandlas till Julklappsjakten så alldeles strax ska ja ge mig iväg på min Inhandlings-Turné. Känns lite Roligare att Skriva en sån här typ av Inhandlings-Lista i Jämförelse med dem som ja brukar skriva... Jamenar hur ofta händer det att man Köper "ÄlgBajs" HaHa! Tur att inte Jag blev en sån där Tråkig Vuxen som Tycker att Såna här Saker är Pinsamma! =)Kvällen kommer sedan ägnas åt att Fixa med Kulisserna.
Tänkte passa på att Förnya dem lite, Var länge sen ja Sydde & Ja undrar om Min Symaskin fortfarande vill vara min Vän efter att ha fått stått ensam så länge nere i Källaren... Hm, det återstå att se... =)

KoLLa På HuS!

Idag vakna Ja på ett Riktigt BusHumör så vad passa bättre än att Låta det
Gå ut över Johan, HiHi!
Dagens Planer är att Strukturera upp den sista Rekvisitan till Julklappsjakten,
Fixa med Fakturor, Ringa några Samtal & Sedan åka och Kolla på ett Hus...
Foto: Hemnet.se

Nån mer än jag som Skulle Tacka JA till den här Mysiga Trädgården?

Jag Gillar Känslan av att Vad som Helst kan Hända - Vem Vet, det kanske blir just Johan & Ja som sitter i den här Trädgården till Våren =)

RuNToMKRiNG MiG!

Börja Dagen med en MorgonPromenad i det Härliga Vädret.
Det var Underbar Temperatur & Ja Njöt av att Vara ute i Den Friska HöstLuften. Såhär ser det ut vid Våran Gata där vi bor... =)

På eftermiddan var Johan & Ja på ett Möte gällande Vår Kommande Hemsida & därefter har det Jobbats Hemifrån. Kunde äntligen TRÄNA idag efter att ha varit lite HalvKrasslig i Halsen & det Känns Så skönt att Vara igång igen!
Nu blir det KvällsFika hos en Väninna!

HA eN SköN MåNDaGsKväLL!

SKåNiNGaR PÅ FiKa!

Idag har ja haft en Riktig PysslarDag här Hemma.
Har äntligen Packat upp allt som ja hade med mig från Kolmården & så har ja Handlat, Tvättat & Städat så nu Doftar det Gott här Hemma!
På eftermiddan kom några Skåningar på Fika, närmare bestämt Johans Släktingar =)

Det blidde en Härlig Pratstund & Massa Godsaker till D! =)

Nu blir det FilmKväll här Hemma, har hyrt 3 Filmer & ja ser fram emot dem allihop!
HoPpaS Ni HaFT eN SköN SöNDaG!

ViLKeN UPPLeVeLSe!

Kvällen och Natten igår var helt Fantastisk! Konserten med Salem var Grym, Om man skulle slå upp ordet Musikgeni i ett Ordlexikon tycker jag att det borde vara på Bild på Salem där =) Sicken Man! Snacka om att man fick tillfälle att sjunka in i Musikens Värld. Att Se Han stå där och vara så "inne" i sin egen Musik & Känna Glädjen han uttryckte var så Underbart! 

Jag & Tjejerna var helt Upprymda efteråt och Snacka länge om Musik & Annat Sköj!
Sedan Dansa Vi Loss under Några Timmar och Klockan 03.00 var ja Hemma igen.

Idag har vi annars varit iväg & spelat DriLL & DruLL på Ica Maxi i Helsingborg. Kom massa Härliga barnfamiljer och det var som vanligt lika kul att prata med alla barn efteråt. Nu ikväll ska vi Käka Middag hemma hos Johans Mor, därefter är Kvällen Öppen för Förslag så vad som helst kan hända... =)

KoNSeRT MeD BRuDaRNa!

Idag har ja haft en Rolig Dag här nere i Skaaaauuuneee...
Sovmorgon blidde det och sedan Fixa Mannen Frulle till Mig, Han vet vad som går Hem, HeHe! Därefter åkte vi till Helsingborg för att Möta upp Våra Tjejer som ska vara med i Julklappsjakten. Vi käka Lunch på Big Buddha, köpte sedan med oss REP-Godis & Drog sedan iväg för att Repa Dans.

Nu är ja hemma en Snabbis för att Fräscha till Mig lite, sen drar ja till Helsingborg igen för en Helkväll med Mina Goa SkåneBrudar. Vi ska se Salem al Fakir & därefter blir det en Utgång!ÄR Så LaDDaD & SeR FRaM eMoT eN GaLeN KväLL!

SNaRT KaN Ja DeT HäR! =)

Nu är ja tillbaka i Landskrona efter några Underbara Dagar i Kolmården.
Jag Mår Riktigt Bra och är Redo för Mina kommande Projekt här nere!

Kvällen har ja Tillbringat i Studion, Har gjort några Sångpålägg på en Låt och Nu har mitt Sug efter att Lära Mig Spela Gitarr dragit igång igen så ja tror jag kommer Sitta här Några Timmar till... om inte Grannarna kommer Hit och säger till mig... Haha!
HoPpaS Ni HaR DeT FiNT VaRT Ni äN BeFiNNeR eR!

MoT SPA:T!

Igår hade ja en Härlig Förmiddag tillsammans med Vänner. På eftermiddagen åkte jag sedan hem till Farmor där det bjöds på Fika. Vi prata och hade det mysigt. Fia, min kusin, hennes Karl o hennes 2 Supersöta Ungar var oxå där så det blev även en hel del Lekande med Liam & Gosande med Lilleman!

Idag har ja en SKÖN Dag framför mig. Ja & Syrran ska strax åka iväg till ett SPA.
Där blir det Bad, Behandlingar, Go Mat M.M och det känns som att det inte kunde passat bättre än en dag som den här när Snön faller ner & det är Kallt ute...Vi FLiPPaR LoSs!

Har haft 2 Grymma Dagar i Östergötland!
Gårdagskvällen var Lyckad - Förfest tillsammans med Härligt Folk & en Utekväll me Massa Dans på D! =)

Idag har ja haft en Go Dag med Mina Kära Föräldrar! Vi har gått på Långpromenad i Det Härliga Vädret, Fikat, Snackat, Skrattat & Ja har NJUTIT av att Vara Dem Nära, Är så Glad att ja har så Fantastiska Föräldrar!
Nu ikväll har ja Hälsat på Min GudDotter Moa. Vi spelade Spel, Lekte & Hade D Sköjj Tillsammans!

Tänkte bjuda på ett Klipp när ja & Mina SkåneVänner Flippar Loss i en Replokal i Somras... Kan ge er en liten inledning om att vi fått för oss att vi precis börjat Spela i ett "Band" Tillsammans... So, here it is!MoT ÖSTeRGöTLaND!

Gårdagens Repetitioner gick Kanon! Replikerna Flöt på Bra & Vi har till och med Lyckats få ner Föreställningen till 50 minuter vilket känns som en Lysande Tid för BarnFamiljer! Vi Träffade sedan Zara, hennes Familj & deras Godingar till Barn!
Ja blir alltid Lika Varm & Glad inombords efter att ha Varit i deras Sällskap.
Bilresan hem blev lika Galen som den brukar Bli när man har båda Bröderna Östberg under samma Tak, HaHa!

Under Morgonen har ja Packat & Grejjat. Idag ska ja nämligen Köra upp till Mitt Älskade Kolmården. Den här Gången åker ja Själv för att Johan behöver Jobba på i Studion här nere i Skåne. Jag kommer jobba litegrann däruppifrån men även Ha en hel del Tid för ♥ Min Älskade Familj & För Mina Vänner ♥
Ikväll blir det Utgång med Syrran & Det ser ja Fram Emot!

HoPpaS Ni FåR eN HäRLiG HeLG!

RePeTiTioN i KRiSTiANSTaD!

Gomorron Allesammans!
Vakna innan Mitt Alarm Gick igång & då är det ju bara Skönt att Kliva Upp för att Få lite extra Tid såhär på MorgonKvisten =)

Idag bär det av Mot Kristianstad. Vi kommer idag, för första gången med den här uppsättningen, Repa UTAN Manus till JulklappsJakten & det gör det Hela ännu Roligare! Brukar bli Många Skratt & Knasigheter & det ser ja fram emot!
Trivs SuperBra att Jobba med de här Grabbarna men ja måste erkänna att ja ser fram emot att några Tjejer även ska vara med. De kommer med oss till Repet nästa Fredag... Vad de har för Roller får ni se om ni kommer på vår Föreställning! =)Ha eN UNDeRBaR FReDaG!

HeMMaKoNToR!

Idag har ja en Riktig JobbarDag här hemma. Hela Köksbordet har omvandlats till ett KontorsBord. Skulle någon komma in i Rummet skulle de kanske Gissa på att det var ett Barn som höll Låda... Runtomkring Mig ligger nämligen Massa Färgglada Pennor, Mappar, Papper, M.M. Färger gör mig Glad & När det gäller att Få Inspiration till att Jobba så Får det GÄRNA Vara Hur Mycket Färg som Helst omkring mig! Idag ska det Fixas med Fakturor, Ja ska Sortera Kvitton, Sätta in Papper i Pärmar & Ja känner Mig för en Gångs skull riktigt Taggad till att göra allt här så då får ja ju Passa på!
Kanske att Några Nya idéer även Dimper ner i Min FramtidsBok =)

 

Ikväll ska Vi iväg på ett Hemligt Uppdrag, därefter kommer Kvällen Avslutas med SPÖKAFTON nere i Stan. Det är vårt Bokningsbolag som anordnar den Tillställningen i samband med Massa olika Affärer i City.

NäR Ja GäSTBLoGGaDe!

I Januari fick jag Förfrågan om att GästBlogga på en Fotografs Blogg, dvs Jessikas
Blev så Glad för de Varma orden hon skrev om mig så ja tänkte Dela med mig
av den Texten här...

PERSONPORTRÄTT HELENA RASK

Helena är en tjej med huvudet på skaft!
Hon skriver låtar, har till och med gjort en musikal med sin sambo Johan Östberg (som ni kanske minns från Fame Factory) och hon är tillsammans med Johan, programledare för programmet Boom Shakalack på Bolibompa.
Helena är en som en sorts Pippi Långstrump tycker jag, och hon ger en massa inspiration till unga tjejer och killar.
Hon visar dom att man kan göra precis vad man vill, bara man tror på sig själv och litar på magkänslan. Den viktigaste lärdomen av alla....
Så hon förtjänar lovord, guld och gröna skogar.

kram JessikaATT LåTa DeN iNRe RöSTeN TRäDa FRaM...

Ja har alltid varit en Tjej som Gillar att ha Många Grejjer på Gång.
Blir lätt Rastlös och är därav väldigt Kreativ.
När ja var liten Bjöd ja in hela Grannskapet till att Komma och Leka i min Trädgård - Alla var Välkomna!
Känslan av att vara Omgiven av Mycket Människor fick mig att Må Bra;
-Basic Stuff, ja vet.
Mina Vänner & ja Sjöng tills Lamporna Tändes, då fick mina Kompisar gå Hem =)
Redan då var Musiken en stor del av Mitt Liv, Jag var ett med min Inre Röst;
Långt borta från det Vuxna fenomen som kallas Krav.

Idag har ja Förmånen att Jobba med det ja Älskar mest.
Ja minns när ja skulle starta mitt Egna Företag för 5 år sedan.
Jag var Förväntansfull, Nyfiken och Redo att Jobba för det jag Verkligen Brann för.
I den Stunden var det Många som skulle Tycka och Tänka...
En del Varna mig för att det kanske inte skulle gå, En del Tyckte att ja skulle ha ett "Riktigt Jobb" och hålla på med Musiken vid sidan om.
Grejjen är den, att hade ja Lyssnat och Följt deras Råd så finns det inte en Chans att ja skulle Vara Där Ja Är Idag. Hur skulle ja då Lyckats få ihop alla Möten?
Haft Tid att Skapa Min & Johans Barnmusikal DriLL & DruLL?
Hunnit med alla Repetitioner, Föreställningar och få Drömjobbet som Programledare för MusikProgrammet Boom Shakalack på SVT?

Jag är så Glad över att ja Lyssna till min Inre Röst den där dagen då allt Började,
att jag inte lät mig Skrämmas av Andras Åsikter.
Ibland tänker ja på de Människor därute som har en Dröm, som frågar sina Vänner om Råd och som sedan Väljer att Lägga ner Drömmen bara för att någon runtomkring tycker det är en dålig idé. Snälla ni, respektera er inre Röst.

Vi får hela tiden Signaler och Råd från vårt Bultande Hjärta.
När vi väljer att inte Lyssna på vår Inre Röst vill heller inte Hjärtat tala till oss.
Det blir Tomt och Tyst och det vi hade så naturligt som Barn förvandlas till något Kallt och Bittert. Låt oss Tillåta vår Inre Röst att Träda fram. Låt oss förverkliga oss Själva och våra Drömmar...LåTSKRiVaRVeRKSTaD!

Idag har Poeten i mig fått Träda fram & Melodierna har Flödat här i Lägenheten.
En ny Låt är nu Skapad & det är inte vilken Låt som helst, det är nämligen en MusikJingel till ett Företag som Johan & Jag har fått i Uppdrag att göra.Gillar ju, som ni vet, att göra Samarbeten med andra Människor & det ska bli Spännande att Höra vad Företaget tycker om Jingeln.

Min Eftermiddag har ja Spenderat hemma hos en Vän med hennes Barn + ytterligare några Barn och en Mamma. Vi har HöstPysslat kan ni tro... Klistrat Löv på Papper, Målat med alla Möjliga Färger, Jag har fått rita ett Flygplan för första gången på många år och det var en rätt Rolig Syn. Pojken på 2 år verkade väldigt imponerad över mitt Bulliga, Lilla Plan så det kändes Gött!
Våfflor med Sylt & Grädde Bjöds det på och Några Koppar Kaffe slank oxå ner =)

Nu tänkte ja Sjunga igenom låten några gånger innan ja Spenderar resten
av Kvällen i Studion.

Ha eN SköN TiSDaGsKväLL MiNa VäNNeR!

BaRNKaLaSeT!

Det var Underbart att Få Underhålla, Leka, Busa & Spexa med de
14 Härliga Tjejerna på Kalaset i Lördags!
Vi kom med Guran & hade Förberett lite olika Roligheter =)
Började med att Sjunga FödelsedagsSången för Ebba, sedan blev det
en MusikFrågesport!
Johan hade Smusslat med sig lite olika saker och en av dem var Pruttbalongen.
Han la den på stolen när jag tittade bort och Gissa om Barnen skratta
när ja satte mig på den?
ALLA ville sedan Prova den & Barnen skratta lika mycket varje gång den Prutta till.
När den sista Tjejen satte sig på den blev det en riktig PRUTT-SMÄLL vilket gjorde att det flög bitar både åt höger & vänster & det gjorde det hela ännu Roligare!Johan hade även med sin Läskiga Mask.
Jag vet inte hur många gånger han lyckats Skrämma mig med den här hemma & han verkar tycka att det varit lika Roligt varje gång... Tror ja det!
Den här gången slapp ja bli Skrämd och Vi & Barnen Lurade istället Födelsedagsbarnets Mamma så hon Hoppa till, Hihi!
Därefter lekte vi "Monstret Jagar"

Sedan blev det ännu mera Sång & efter det fick Barnen göra det de Önskat sedan vi kom... Nämligen Brotta ner Johan!Ebba verkade Uppskatta Vår insats på Kalaset & Ja tror faktiskt att
Johan & Jag hade precis lika Roligt som alla Tjejerna hade det!

Barnen Busade med oss in i det sista & Vinkade sedan av oss när Vi
tillsist Hoppa in i Bilen...RSS 2.0