VaLBoRG!

Känns så Skumt att det redan är Valborg & att Månaden April snart e SLuT...

Men har man KuL så går ju Tiden fort! =)
Tycker så Himla Mycket om Våren, att kunna Promenera i T-shirt, Käka Glass utan att Frysa (Jooo ja käkar Glass även på Vintern utomhus, Nemas Problemas) att Vakna till FågelKvittret på Morgonen & Känna sig utvilad trots att klockan bara är 07.30... Blir helt Lyrisk bara av att skriva ner de här Grejjerna ♥

Snart kommer Syrran & Richard ut Hit, vi ska GriLLa TonFisk & Ha d Mysigt!
Får se om Vi sticker till Maj-Bålet nere i Marmorbruket, var länge sen jag var Ledig på just Valborg så det vore faktiskt Mysigt men allt hänger på om min Tidsplan håller... Ja Jobbar nämligen på som en Tok med Min Deklaration! Tidsoptimist som man är Tror man att det ska gå i ett Nafs men Timmarna bara Flaxar iväg... Bäst Ja återgår till Jobbet!

Hoppas ni får en Rolig ValborgsMässoafton!

KraaaM!


RoLiGT GiG!

Sicken Härlig Stämning det var på Fiket igår!
Radiopratarna Titti & Nisse är 2 underbara Människor som verkligen Gillar sitt jobb, Underbart & Se! =)Ägaren av Fiket, CHiNa blir Intervjuad & Berättar om Sina Hembakta Smaskigheter...
Sen blev det Johans & Min Tur att Sjunga...Bröderna ErikssoN (Söner till China) Lira oxå...Den Grymma Grabben som satt i RadioBussen & Skötte allt måste ju oxå Få Va me på Bild så det blidde en GRUPPBILD på Hela Goa Gänget! =)LiVe i SR P4 - ÖSTeRGöTLaND!

Gomorron alla Nät-Människor! =)
Strax åker Johan & Ja iväg för att göra LjudTest på "FiKeT" i Krokek (Centrumet i Kolmården)
Där finns Sveriges Radio P4 - Östergötland på Plats för att Bjuda på olika Reportage under Dagen. Vi kommer Sjunga, Snacka om Livet & Massa annat Skoj någon gång mellan kl 09.30 & 10.15...

Känner Ni För & Lyssna kan ni Göra det → HÄR

HoPPaS Ni FåR eN UNDeRBaR DaG!

BiLDeR FRåN BoLiBoMPa-STuDioN!
Vårt HusBand satt Redo när vi Kom in i Studion! =)

Jag blev Super-GLaD för alla Roliga Ord & Meningar som Barnen Skickat in till oss...FöRBeReDeLSe-SNacK!
 


JoHaN & Ja SjuNGeR & SpeXaR!
ProgramLedaren JoNaS Hängde oxå På! =)TillSist tog vi en GruppBild till SVT:s WebbSida!Ja Avslöjar inte allt som Hände i Studion, lite vill ja ju Spara till själva Sändningen... Så Om Ni GiLLaR ToKiGHeTeR får ni KoLLa på BolLiBoMPa - BaRNKaNaLeN - KL 18.00 På LöRDaG!

DiReKT FråN SVT-HuSeT!

Tv-inspelningen gick Kanon & Det var hur kul som helst! Vi utsattes för en Utmaning som inte var av det Lättaste Slaget men vi Kämpa på! HaHa! 

Vi Träffa även en SuperGoTjej - MaLiN. Hon Praktiserar Här. En del Möten känns Sååå BRA Direkt! Tror att Vi kommer göra nåt Samarbete i Framtiden! =) Det är för övrigt hennes Dator ja fått Låna nu...

Klockan 13.00 drar vi vidare till Kontorshuset, där blir det Möte med FörsäljningsChefen.
Känns Pirrigt & Spännande men Framför allt Kul eftersom Vi ska Presentera lite Nya idéer!

Lägger ut lite Bilder från Dagen ikväll...

Tills dess, Lev Livet!


YeeHaaa!

Affären gick KanooooN!
Vi Lyckades dessutom Få till en Grymt Bra DeaL tack vare att Johan & Ja stod på oss - GÖTT!
Vi tillhör nog annars Försäljarnas Favoriter, ni vet dem som de lätt kan Sälja Nya Prylar till!
DET de Presenterar låter helt plötsligt så KlockRent & Grejjen som man aldrig Förut Tänkt på att man kanske behöver Känns genast som ett GlasKlart Köp!

Nån mer som känner igen sig?


Ja Tycker även det är intressant att Kolla in Säljarens Tekniker & Knep! Dagens Säljare Beundrar Ja & Han är Verkligen Rätt Man på Rätt Plats!
Kan inte Avslöja vad det är Affären handlar om ännu men Tids nog Mina Vänner ska Ni som ViLL Få Veta! =)

Nu ska ja Förbereda Grejerna som ska med till Stockholm imorrn!
Det blir att gå upp i Ottan för att komma fram till BoliBoMpa Studion i Tid...


DeN SpäCKaDe VeCKaN äR HäR!

Oj, Oj, Oj, känner ja när ja Kollar i min Kalender!
Det här kommer bli en Galet Rolig Vecka! =)
Kommer Flänga som en Tok mellan olika Städer & Sjunga för Kung & Fosterland, ja för Drottningen & deras Vackra Barn oxå för den Delen, HaHa!
 
Snart ska vi in till Norrpan & Snacka Buisness, idag gäller det!
Har en såkallad Affär på gång och idag ska VI besluta om den blir av eller inte! Skönt att beslutet ligger hos en Själv för en gångs skull, annars brukar det vara att man Själv väntar på besked...

Känns som det kommer bli en Bra Dag!

Ha D Bäst allesamman!


LöVSjöN!

Det som är så BRA med att Bo på Landet är att det finns så Himla Mycket Mysiga Stigar att Välja & Gå på. Det Roliga är att man under Promenadens gång även uppptäcker Nya, Slingrande Stigar som kan Leda var som helst - D GILLAR Ja!

Igår gick vi till LövSjön...
Idag blir det att Jobba med Företaget. Har Pappersjobb att Styra upp, då är det Härligt att man har en sån Underbar Altan att vara på! =)

UT i DeT BLå!

Efter en Go Frulle hemma hos Mamma & Pappa ska vi nu ge oss ut på en Långpromenad.
Är så Underbart att Bo Nära Mina Underbara Föräldrar så att Vi hinner Umgås! =)
Vissa Perioder i Livet händer det Saker som gör att man inser vad som är Viktigt för en Själv! För mig är det verkligen att Vara med Människor där ja Känner att det är Lika Villkor som Gäller! Finns alldeles för Många Människor i den här Världen som är Bittra och som Förväntar sig Saker som man som Vän inte alltid kan Leva upp Till. Istället för att upskatta Vänskapen kan då Vissa personer välja att ge en Dåligt samvete & omvändas till såkallade Energi-Tjuvar.

Hoppas ni Omger er av Fina Människor som Ger Energi & som får er att Må Bra!

SuPeR GLaD!

Det är ju Galet vad GLaD man kan bli över lite Värme & SoL!
Ja trodde personligen inte att ja Påverkades så mycket av Vädret men idag har ja flera gånger Överraskats av LyckoRus! Tanken på att Våren är Här & att vi har så många Härliga Månader framför oss gör mig SuperGlad! Jobben Strömmar in & Almenackan är snart så Full som den får bli i Sommar! Så ja Tackar, Tar emot & Njuter vidare av vad just den här Fredan har att erbjuda! =)


TjoLaHoPP!

Igårkväll fick Johan ett Ryck, som han brukar få Varje Vår & Kände att det var dags att Bjuda in Bygden på SURSTRÖMMINGS-PARTY! Ja Jublar lika mycket varje gång (NOT!) men vad gör man inte för sin Älskade! =)

Så två Timmar senare bjöds det på Potäter, Tunnbröd, Rå Lök, SockerDricka, Snaps & Just D - SurStrömming!
Som tur är har ja varit med några år så vi har kommit på våra Knep för att det ska Lukta så lite som möjligt! Var Hel Nöjd igår men idag känns Lukten betydligt mer kan ja lova! UrrrK! Nu står iallfall Dörrarna på Glänt & det Vädras för Fullt! Hehe!

Strax ska vi åka ner till Färjan i Kvarsebo för att sedan åka vidare till Vikbolandet & VINTERSBO HERRGÅRD. Där bor Våra Underbara Vänner Ullis & Peter!De kommer att Flytta till USA efter Sommaren för att satsa på sin Musik så ja ska Njuta extra mycket av att vara på deras Härliga Place idag!

Hoppas ni får en SuperBra Freda!

Nu DraR DeT SNaRT iGåNG!

Vakna kl 08.00 Pigg & Gla!
Fixa & Dona här Hemma inför att Producent-Mats & Grafiker-Gitte till Boom Shakalack skulle komma hem hit på Möte.
Efter att ha Hämtat upp dem på Kolmårdens Station & Handlat me Massa Gott Fika börja Mötet ute på vår Altan!
Vi fick upp Massa Roliga idéer till Inspelningen & Jag är så Lycklig över att få Jobba med det här Härliga Teamet! Känner att det kommer bli så bra!

Nästa Vecka drar det igång ordentligt:

* Tisdag - Åka till BoLiBoMpA STuDioN i STocKHoLM & Medverka där
* Onsdag - Sjunga, Snacka Boom Shakalack & Annat Skoj i SR P4
* Fredag - Åka till BoBSTeR i Malmö & Medverka där


                                         Foto: Leo Erdfeldt

På BäTTRiNGSVäGeN!

Äntligen känner ja mig Bättre! Så skönt!
Är inte riktigt van vid Känslan av att inte vara Sugen på Nånting men Nyss blev ja sugen på FruKTSaLLaD så ja Lyssnade till Mitt Kall & Fixa iordning en! =)
Nu ska ja ta tag i lite Jobb så att Ja Ikväll kan åka till ÅBY för & Fira Joel som Fyller år! Där har ja hört att det ska Bjudas på Tacco-Pizza, Pajjer & Massa annat Smaskigt! Känns som att den rätta Helena är på väg tillbaka, HaHa!

KoNSTiGT SjuKSySTeM!

Jag slutar aldrig Förvånas över hur det Funkar på Vårdcentralerna här i Sverige.
Först ringer man en Telefonsvarare & knappar in sitt Telefonnummer. 1 timme senare ringer en Telefonist upp, frågar massa frågor & ger en tillsist en utsatt tid.

Man åker till Vårdcentralen, betalar i kassan, sen sitter man & VÄNTAR i Väntrummet & tiden som fått stämmer helt plötsligt inte alls...
Sen ropas ens namn upp av Doktorn, man får komma in på hans Rum & han snackar sitt Doktor-Snack & kollar lite snabbt, som i mitt fall, i halsen. Sen säger Han att ja ska få gå & sätta mig i det andra Väntrummet. Det är ju inte så att han beskriver VART man ska gå, Nej, det ska man tydligen räkna ut själv!? Ja klara det ju fint men hur gör dem med alla Pensionärer? Eller behandlas dem på ett annat sätt kanske? Sen sätter man sig i PROV-LABB-VÄNTERUMMET för att Vänta på att Ta Prov i sisådär 30 min. När man äntligen får komma in dit känns det som man befinner sig i en Speed-Studio, här går det undan, ojojoj, gäller att vara med & hålla andan innan de kör ner den där grejen i halsen så det inte händer Tråkigheter, haha! Efter det blir det YTTERLIGARE 10 MIN VÄNTAN tills ja får veta att ja INTE har HalsFluss.

Är det nån Mer än JAG som Tycker att det är ett J-vla Väntande?
Hallå, det är år 2009, borde de inte kommit på ett Smidigare & Snabbare System?

Som i mitt fall t ex, hade de inte kunnat skicka mig direkt tiil ProvLabbet eftersom Ja på Telefon sa att ja trodde att ja hade HalsFluss när ja svara på Telefonistens alla Frågor. Doktorn fråga ju ändå samma frågor!?
Begriper mig inte på det!?

SjuK!

Vet inte HUR länge sen det var jag var Sjuk sist?
Kan inte ens Minnas det men NU har ja blivit Påmind om hur det är att vara det.
Har hög Feber, Sprängande Huvudverk, Darrar & Misstänker även att ja har HalsFluss.
Ja brukar annars Försöka Kurera mig själv utan Tabletter men den här gången är ja så Tacksam över att D finns - Tack IprenMannen! =)
Kl 11.15 ska ja vara på Vårdcentralen här i Kolmården för att Se om det är HalsFluss eller nåt annat galet...

Hoppas NI Mår Bra & Slipper vara Sjuka!

SaNDViKeN!

Efter att ha Suttit & Snackat i Vårt UteRum kände vi för att åka ner till Ettans Café i Sandviken. Där käka vi Massa Smarriga Saker & Njöt av den Underbara Utsikten!


Nu har Syrran kommit hem från Jobbet & Hela Familjen Rask ska ut på Promenad! Sen ska det GRiLLaS! MuMs MuMS!

Ta DaGeN SoM DeN KoMMeR!

Igår dök 4 olika Vänner upp Här Hemma på Spontan-Fika, det Gilla ja! =)
Nybakta Bullar hade dem med Sig & Det går ju alltid hem, HaHa!

Kvällen tillbringades hemma hos Fam Thörnkvist i Kvarsebo där vi Käka Taccos, Snacka & Sjöng Natten Lång. Ja råka Slumra till i Sofffan - De hade en sån där skön Hår-Grej, Ni vet en sån där man kan köpa på Marknader och som ger Massage i Hårbotten... Så ja tycker faktsiskt att ja kommer undan med anledningen till VARFÖR ja Somna! =)

Klockan 02.45 åkte vi därifrån & när ja kom hem va ja Pigg & Gla & Kom på en Ny idé till en LåtText!

Idag får vi se vad som Händer... Vet att Anna & Gun kommer förbi här Senare för att kolla in Vår Snygga Hall, HeHe!
Annars ska ja ta Dagen precis som den Kommer!

Ha D Bäst!

BeRuSaD aV LiVeT!

Idag när ja Vakna kände jag att det Här Kommer bli en Bra Dag! =)
Klampa sedan Upp & Gjorde mig Redo för en LångPromenad.
Under 1 timme Hann ja Se:

* Vacker Natur
* En Räv
* En Örn och
* Ett Rådjur

Uppskattar Sååå att ja bor på Landet!
När ja kom Hem hade Syrran Dukat upp Frukost - Mums Mums!

Känner mig Full av Liv & Fick upp Massa Nya idéer på Min MorgonPromenad.
Till er som inte brukar gå på MorgonPromenix kan ja verkligen Rekommendera er
att PROVA!

Önskar att Ni alla Får en Toppen-Dag!

ÅLDRaR På BaRN TiLL BooM SHaKaLacK

Fick en Fråga gällande Vilka Åldrar på Barn vi Söker till vårt MusikBarnProgram - Det är Barn mellan 7 - 12 år.

Tack för era Tips än så länge! =)

EN DaG i STocKHoLM!

Igår gick ja upp 05.00 för att klockan 06.00 köra mot STockHoLM!
Bäst att ge sig iväg i tid tänkte ja som vet vilka Bilköer det brukar vara däruppe på Mornarna! Tur va det kan ja Lova! =)
Nöjd & Glad för Min GPS var ja innan Resan men när ja märkte att den ville att ja skulle Köra av vägen redan vid Södermalm fatta ja att den valde den "Närmaste Vägen" Ja som brukar tycka att det är Segt att stå vid Röd-Ljus hemma i lilla Norrpan - det är ju inget emot Stockholmooo! 1 timme senare kom vi ÄNTLIGEN fram till vår Slutdestination som var Förskolan RIO på Sandhamnsgatan 12! =)
Kl 10.00 var det Full Fart me DriLL & DruLL och ca 50 Kids! Hur kul som helst!

Sedan körde vi vidare till ett Möte på Linnégatan.
Efter det gick Johan & ja till Handels där min Käre Vän Erik Pluggar...Ja jobba med Honom som ShoW-ARTiST på Lanzarote & vi kom fram till att vi inte setts på typ 2 år... Vi Snacka Gamla Minnen & Krängde FruktSallad med Chokladsås UTAN Socker - Var en Upplevelse som inte kommer Upplevas igen kan ja Lova, Haha!

Ny SäSoNg MeD BooM SHaKaLacK!


Foto: SVT

Nu får ja avslöja att det blir en Ny Säsong med vårt MusikBarnPrograM i SVT! =)
Så nu börjar Jakten efter Nya Kids som vill vara med i Vårt Program för att Skriva Låtar & Göra egna MusikVideoS!

Kanske just DU vet nån som skulle passa?
Tipsa mig gärna! =)

Det Roliga är att vi kommer få längre Programtid - Hela 30 minuter!
Inspelningen kommer börja redan i Maj så snart drar det igång! YeeHaa!

Kolla gärna in våra Härliga Ungars MusikVideos från förra Säsongen:
Här

Va TyCkS?!

Hej Hopp!
Nu ska ni Få Höra va JA hittat på - Jag har Fixat om i Våran HaLL! =)
Ja Gillar när det är Mörkt & Mysigt men ja vet inte hur många gånger Johan & Ja Snackat om att D vore Gött om det vore Liiiite Ljusare i Hallen...

Så vad Händer?

Jo - medans Johan lever Rövare i Skåne Fixar Hella Bella så Huset blir Ompysslat!

                                           FöRe:                                           EFTeR:
Jag är SuperNöjd & Taggad för att Inreda Vår Nya Hall! =)

ÖVeRRaSKNiNG!

Nu är ja tillbaka efter en SuperLyckad Kryssning =)
När ja kom hem hade min Älskade Johan anlänt Kolmården & det var till honom Överraskning var... Har fixat om i vårt TroLLHus medan han varit i Skåne!
Var så Kul att se hans Reaktion & hur Chockad han blev - Hihi!
Tänkte visa er Bilder imorn så Fram tills dess får Ni gärna Klura på vad NI tror att ja Hittat på för skoj =)

PåSK-PReSeNT!

När ja öppna Påsk-Ägget igår fick ja en Överraskande Present, nämligen att åka på Mini-Semester me Familjen! =) TjoooHoo - Har alltid Gillat att vara ute på Havet & under alla år har just våran Familj åkt på Massa Roliga Kryssningar!

  

Så strax drar Vi till Stockholm för att kliva på Birka Paradise & för att ha ett Roligt Dygn till Havs!

På Månda kväll är Ja tillbaka & då tänkte ja Avslöja en Överraskning... HeHe!

RoLiG KväLL Me BRuDaRNa!

Efter en Härlig eftermidda på Altanen hemma hos Mamma & Pappa me Massa KortSpelande åkte ja in till Stan för att Träffa 2 Underbara Vänner - Frida & Sara! Va länge sen vi Sågs så vi hade mycket Kul att Snacka om! Brudarna ville ha hjälp med att bli Stylade & Visst ställde Hella Bella upp!Har en Tendens att bli Crazy i deras Sällskap... Haha!
Fridas kommentar va: "Okej Brudar, nu tar vi ett Flum-kort & sen ett Normal-kort"
Så det va bara att Lyda... =)På Förfesten Bjöds det på en Ny-Uppfunnen Drink ur en...Just D- KaffeKanna!

Kvällen avslutades me Massa Dans på:
GLaD PåSK!

Påsken har så himlans Härliga Färger - Blir så Glad av dem!Syrran & Ja kände för att vi ville Spexa lite me Gästerna som kom igår så vi Övertala Mamsen, Papsen & Richard att Spöka ut oss...

Snacka om att Gästerna blev Förvånade & Fick sig ett Gott skratt när de kom =)
Idag kommer några Ungar Hit till Landet, de ska Kolla på Våra Nyfödda LammUngar. Minns själv när ja var Liten och kom ut hit (Min Familj byggde hus här ute för 12 år sen så vi har inte alltid bott i Kolmården) Det var Sååå Spännande att få gå in i Hagen & Klappa alla Söta Lammungar.
Jag har Världens Finaste Morfar som tar hand om alla Fåren & som är Vän med dem så därför är de extra Tama & Goa allihop!

Har ett extra starkt Minne från när ja var Barn...
En Vår dog en Får-Tacka & då fråga Morfar om ja ville bli LammUngens Nya "Mamma" Minns att ja blev SuperGlad! Då fick ja Hjälpa Morfar att Mata upp "GuSTuR" på NappFlaska. Var så Härligt & se GuSTuR komma Springandes Mot en när man kom me Nappflaskan, sen blev han ju extra Tam och det var många Kompisar i min Klass som ville hänga me ut hit & hälsa på mitt Husdjur, det är ett Fint Minne D! =)

Tror ja ska ut & Dokumentera Händelsen idag så får ni se lite Gulliga bilder senare!

Nu Hojtar Pappa att Hönan lagt Ägg så ja ska ut & Leta (Ja kan aldrig bli för Gammal för att Tycka det är Spännande o Leta efter PåskÄgg, Haha)

HoppaS Ni FåR eN SuPerBRa PåSkAFToN!  

UNDeRBaRT!

Åh, vad det är Underbart att vara i Kolmården!  =)
Gillar verkligen att bo på Två olika Ställen, Ja Uppskattar Livet på ett helt annat sätt eftersom ja har så Underbara Människor omkring mig både här och i Skåne!

Idag har ja varit ute på Långpromenad med Familjen Rask. Vi gick & kolla in Syrrans & Rickards Hus & De har jobbat på bra med Huset.
Från början skulle de Ge det 5 år men nu tror de att det kan vara helt Klart om 3 år! Är så Glad för deras skull att de hittat ett sånt Underbart ställe att Bo på!

Under Gårdagen Träffa ja Vänner, Fika & hade det allmänt Fint! =)
Snart kommer Släkten hit så ja tänkte erbjuda Mamsen att Hjälpa henne
inför det!

Ha D Bäst!

EFTeRLäNGTaDe KoLMåRDeN!

Idag bär det av Mot Kolmården för Min Del! =)
Känner mig SuperLycklig & Ja har Längtat efter Vårt LiLLa TroLLHus!
Ska bli så Mysigt & Kul att Komma HeM & Träffa alla Däruppe!

                Undrar om TroLLeN har Saknat Mig? HiHi...Johan är UnderbaR - Han håller just NU på att Packa ut alla Grejjer ja ska ha med Mig till Bilen, känner även att han satt igång KaffeKokaren i Köket för det börja Lukta så Himla Gott! Så snart blir D Frulle!
Johan åker inte med mig upp för han ska Mixa klart det sista på Plattan med sin Producent här i Skaaaauunne! Men det gör inget, kan vara Skönt att Längta efter Varandra ibland!

Kl 16.00 ska ja vara på Syrrans Nya Salong.
Hon har Startat eget Företag som sin StoreSyrra, Kul att man kan Inspirera! =)
KRiSTiN Jobbar numera på det Ny-Utbyggda KöpCentrumet i Norrköping!Blir KuL att Se Vad hon Hittar på Me Min FriLLa ida! =)

Hoppas Ni får en KanonDag!

EN DaG På VeN!Idag åkte Johan & Ja till Ven för att kolla in ett Ställe som vi kanske kan ha Sommarens MusikKollo på... Mysigt att åka Färja till en sån Vacker Ö!

Nu ska ja Fixa Fika för snart får vi Fika-Gäster! =)

BRa aTT Va ENSaM iBLaND!

Idag har ja haft en Fin Dag i Min Ensamhet när ja verkligen haft Tid att Fundera på Saker & Ting! Ja tycker det är Skönt att ha Dagar när man får Tid att Stanna upp & Tänka efter hur man har det, Om allt är som det ska eller om det Faktiskt finns Något man vill ändra på?

Ja vet själv hur Lätt det kan vara att bara "Köra På" och bli alldeles för Sönder-Stressad & Pressad från olika håll.
Förra året var ett av de Roligaste åren i Mitt Liv, ett år Fullt med Massa olika typer av Roliga Jobb som gick in i Varandra!
Efter några månader märkte ja att det även fanns Konsekvenser... Kroppen sa ifrån och Mitt Hjärta börja Bulta & Verka på ett sätt som det aldrig gjort Förut.
Ja blev riktigt Rädd & Kände att det var dags att Låta mig Själv Stanna upp!

Det Svåra när man Jobbar med det man Älskar är att man får så Mycket Roliga Förfrågningar på Jobb & Då är det svårt att Veta vart man ska sätta sin Gräns för Hur Mycket man faktiskt Orkar Jobba - Nu har ja Lärt mig att Tacka Nej om Ja känner att det Behövs!

Hoppas NI också Lyssnar till er Kropp & Ger er Tid åt er Själva som gör att NI mår Riktigt Bra även på Djupet!

MoT De VacKRa SaNDBeRGeN!

Nu kan ja inte hålla mig inomhus Längre! Har Suttit & Spanat
från Datorn genom Fönster-Rutan Ut i det Fria och Nu är det Dags!
En LångPromenad till SandBergen får det bli, I min ensamhet så
Mina Tankar får Flöda Fritt...Vill ställa mig på Toppen av SandBerget & Njuta av Vårt Vackra SkåneLand!


GriPeR TaG!

Pysslar & Lyssnar på den här Underbara Skivan...Ja Gillar Sofias Röst & Känner Glädjen som Finns mellan Henne & Spelmännen som medverkar på Plattan! Älskar när Musik Griper Tag i en på ett Själsligt sätt - Ni vet när det går en Rysning genom Kroppen, När man Känner en sån Stark Känsla så att Man Bara Vill Skrika Rakt Ut eller Fälla en LyckoTår!

Tänkte Ägna en Stund åt att Bara Vara & Njuta av Den här Dagen!

BaKiS!

Det blidde visst lite hårt igår, Klockan är över 22 & Jag är fortfarande Bakis...Är det NoRMaLT?
Inte för Hella Bella! Förr i Tiden kunde ja inte Blanda Öl & Vin för då blev Ja Otrooooligt Bakis MEN igår Tänkte Ja att NU har Ja blivit Vuxen & då borde det ju gå men NEPP!

KUL hade ja iallfall & ja kan säga att det var värt det! Haha!
Under Kvällens gång blev det Armbrytar-Tävling & Jädrar vad ja Tog i! Har alltid varit en Hejjare med Vänster-Armen & det känns idag kan ja Lova!
"Vissa" fick inte va me & Tävla pga att de ansågs som O-ÖverVinnliga! Tror att PER Njöt av att vi Tänkte så...Oskar & Ja Förlora Mot Vinnaren men inte SuRa Vi för D!Vinnaren = MICKE!Johan va extra Glad över att Oskar va tillbaka i Stan - Han & Oskar har lika Sjuk Humor & Den är faktiskt som Roligast när de 2 är Tillsammans!


RoLiG LöRDaG!

Oj, Oj, Oj vad mycket Folk det Krylla på Torget idag! Vädret var ju Strålande & Ja är så Glad att ja Pallra mig dit trots att Mina Polare Banga ur! =)
Fick Sålt en Hel Del och att Se Barnens Lycka när de Köpte DET de Ville Ha för sin VeckoPeng var Oslagbar!

Nu e ja helt slut efter allt Släpande så ja ska Lägga mig under Filten i Soffan & Slappa för att Lada upp inför Kvällen.
Då är vi ett Stort Gäng som ska till SPEAKERS CORNER för att Käka & Sen ska Vi Festa vidare i Stan!

Oskar är på "Hemmabesök" i Skåne nu. Ja & Johan Rekommendera honom som Fotograf/Filmare till SVT när vi Spela in Boom Shakalack och sen dess har han jobbat för dem och just nu jobbar han uppe i Sundsvall!
Han är en Toppenkille med Världens Skönaste inställning till Livet!I hans sällskap kan man inte annat än att Skratta & Ha det Bra! Han är för övrigt en av de få killar ja känner som Bloggar...Bröderna Östberg ska oxå me ikväll...+ Massa andra Galna Skåningar så det lär nog bli en Riktigt Lyckad Kväll!

LopPiS!

Här hemma har det Plockats & Grejjats ikväll kan ja Lova - Ska nämligen till Torget imorn FÖR där är det LOPPIS!
Härligt när Människor Samlas & ett Ypperligt Tillfälle för mig att Bli av med lite Prylar som ja inte behöver längre!


Snart är det FärdigPackat & ja ska Krypa till Kojs... Kl 06.00 öppnar Bord-Uthyraren & det vore skönt me några Timmars Natt-Sömn, Hehe!

DuuuuBiiiDooo!

Har Sprungit Runt & Trallat & Varit allmänt Glad här i Lägenheten rätt Länge nu! =)
Grannarna måste va Tokiga på mig vid det här laget men är man FuLL av Musik & Toner så är Man!

♥ Längtar ♥ till Kolmården...
att Sitta i vårt Mysiga UteRum, Fika & Blicka ut över det Vackra!


Vill bara UT i det Lockande Vädret men ja har en del att Jobba med här Hemma! Gäller att ha lite Disciplin när man har Eget Företag, eller va säger ni andra Företagare?

Kan ju iallfall Locka mig Själv med Tanken att "Desto Fortare ja sätter igång & Jobbar desto fortare kommer ja UT!"

Kanske ska sätta igång då?
JAPP!

YeS!

Äntligen har ja hittat lite olika alternativ på Ställen som skulle passa till vårt MusikKollo! =) Är inte det Lättaste att hitta ett ställe SommarTid till ett bra Pris men Skam den som ger sig!

Har ägnat eftermiddan åt Förberedelser till MusikKollot & Nu ska ja iväg & Rensa Tankarna på ett TräningsPass!

Hasta La Vista!

LycKLiG & SPRaLLiG!

Efter en Fantastisk Gårdag med Min UnderBara LiVsKaMRaT kan ja inte beskriva mitt Tillstånd bättre än ovanstående Rubrik =)

Jag är Full av Liv & Har så Mycket Energi!
Ut i det Vackra vädret ska ja NU bege mig på en LångPromenad!

JoHaN & Ja - 9 åR!
Idag har JaG & MiN ÄLsKaDe JoHaN Varit Tillsammans i 9 år! =)
Helt sjukt vad de Åren gått Fort!

DET ska vi FIRA genom att Dra iväg & Hitta på Nåt SkoJ!
KraM FRåN eN LyCKLiG HeLeNa

RSS 2.0