En HäNdeLSeRiK HeLg!

Lördag:
Vaknade av min nya, mysiga Alarmsignal på mobilen kl 08.30 - studsa sen in i Duschen. Drog iväg med bilen mot Vikbolandet o va på plats kl 10.00 hos våra Show-kompisar för att Repa inför ett Gig. Kul att dansa igen!

Klockan 13.45 bar det iväg mot dopet ja skulle sjunga på...
Mötte upp familjen o alla gäster på en brygga för att sedan åka ut med motorbåt till kyrkan som låg ute på en egen ö... Njöt när ja titta ut över den vackra Skärgården, så vackert!
Det var den minsta kyrka ja sett! Så charmig - Byggd i sten o lika stor som vårt vardagsrum i Landskrona-lägenheten =)

Kvällen avslutades med Super-härligt sällskap i Linköping!
Kräftor i Massor & Rolig Underhållning av Goa Ungar!
Kröp till Kojs 03:30 o Slumra i deras mjuka soffa!

Söndag:
Vakna upp till härligt barn-skratt! Gick upp o käka en härlig frukost för att sen bege mig iväg mot Skåne. Vet att det tar exakt 4 timmar från Linköping till Helsingborg... Skadad av allt bil-körande! =)
Snacket i bilen va i full gång - Vem var denna Guru vi skulle träffa? Hur e det egentligen att vara en Guru? Massa frågor som vi såg fram emot att få svar på!
Stanna o käka midda hos Uffe o hans 3vliga familj.

Åkte sedan o hämta upp 2 tjejkomisar som också ville hänga me!
Lisa o Nellie!

Vi hade tagit me oss en Vägbeskrivning från Eniro, men den hjälpte oss inte vidare mycket, enligt den skulle vi stanna mitt på E6:an - Det stämde visserligen att huset låg utmed E6:an men kom igen Eniro - bättre vägbeskrivning än så kan ni ge! Skärpning!

En stor Gård med öppna dörrar var framför oss, en vacker kvinna kom o mötte oss i dörröppningen o bad oss stiga in! Nu börja man verkligen bli pirrig!
Massa rökelser o tända ljus var uppställt inne i ett stort tum! Filtar låg utlagda på golvet o i en stor hög låg massa kuddar. Vi tog oss varsin kudde o satte oss på golvet. När Swami Vidyadhishamanda Giri kom in i rummet kändes det verkligen speciellt. Folk får tycka va de vill men det är verkligen en Speciell Upplevelse att Möta en Guru! Han prata om Själen o Livet på ett Unikt sätt o ja e Jätteglad att ja tog mig ner 50 mil för att lyssna på denna man!

Kommentarer
Postat av: zara

å va skoj.. vi ska på ngt andligt hos paula (hennes fik) på torsdag.. Tror de är ett medium.. de ska bli otroligt spännande!

2007-09-04 @ 21:24:24
URL: http://zara82.blogg.se
Postat av: Nellan

Tjenare bruden,
Asså det var ju sjukt underbart att se o höra denna guru. Hur han berättade om vad som händer när en kvinna blir gravid. Sjuukt intressant.
Hans vänliga o varma blick. So full of bliss.
Asså jag tackar ödmjukas för att jag fick hänga på lixom. Tusen tusen tack!
Krya på dig vännen!!!

2007-09-04 @ 22:09:57
URL: http://omeloo.blogg.se
Postat av: HeLeNa

TiLL ZaRa:
Ja, det va verkligen Skojj!
Låter Spännande me Medium! =)
Lycka till!
KraMeN!

2007-09-05 @ 16:22:17
Postat av: HeLeNa

TiLL NeLLaN:
Ja - visst va d en häftig upplevelse o träffa Gurun!
Kul att du hängde me!
Kraaam!

2007-09-05 @ 16:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0