GRaNNaR & DoP!

Min Dag börja lite annorlunda...
Ja & Johan öva på våra DopLåtar & det Plingar det på dörren. Där står Grannnen & säger att vi sjunger alldeles för Högt! Hon berättar att hennes Man jobbat Natt & att det är såå Lyhört... Ja ursäktar oss & Förklarar att vi ska sjunga på Dop och att vi ska "Dämpa" oss. När hon gått kollar ja på klockan & ser att den är 11.00...
Självklart förstår ja att Grannen vill sova om han jobbat Natt men samtidigt har vi också ett Jobb & Sköta & man måste ju få öva i sitt eget hem!? Är det en Pianolåt så är det ju en Pianolåt o hur tyst man än spelar på Pianot så klingar det genom väggen ändå.... Dessutom tycker ja att Klockslaget 11 inte är SuperDuperTidigt för att vara en LördaMorgon!
Vi hade lite olika åsikter här hemma - Johan tyckte att vi helt klart hade rätt att Sjunga högt o tydligt efter som det är vår Lägenhet + att det var Dagtid medan Ja kände lite mer för Grannen & innebörden av att vara en Hyresgäst... Det sluta iallfall me att Vi Skippa Sjungandet & lät Grannen Sova vidare i Lugn & Ro så vi får hoppas att det e Lugnt!

Dopet gick Bra & Alice kika upp mot oss när vi Sjöng på det där Gulliga sättet som bara Bebisar kan göra =)
Hennes StoraSyster Ellen va oxå me, Charmigare unge får man leta efter! =)



Sen åkte vi hem till Johans kusin - Stina & hälsa på Henne o Hennes Goa Tös - Signe!



Är Underbart hur Barn kan göra en Glad & Varm inombords! =)

Nu blir D Filmkväll me Grabbarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0