WaLkie-TaLkie!

Vakna av att Oskar & P-J ringde - De va Sugna på Frukost & Självklart var de Välkomna att "Joina" oss på en Mådags-Frulle! Snart blir D Packa av här hemma för om några timmar bär det av till Kolmården!

Måste berätta nåt Galet - Om några dagar ska ja iväg på en Resa & Min Roliga Pappa har fått för sig att han vill ha med sig Walkie-Talkie på Resan, dels för att det är en kul Grej men även för att det kan va praktiskt om vi ska va på olika ställen,... Är så typiskt honom att komma me en sån idé, Haha! Det Roliga är att ja har 2 Walkie-Talkies här nere i Skåne så ja ska banne mig ta me dem till honom! =)

Själv köpte ja dem för ett år sen när vi hade haft inbrott i vår Bil vid ett flertal tillfällen. Då fick ja upp den Brillianta idén att om ja lägger en Walkie-Talkie i Bilen påslagen & har en bredvid mig så borde ja Höra om någon gör inbrott.... Då skulle ja hinna springa ut till vår bil och för en gångs skull lyckas Fånga Tjyyyyven!
Hur länge tror ni ja palla att hålla på me detta då? Inte speciellt länge, så om nu Papsen så gärna vill ha dem är det ju kanon att de kommer till användning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0