EN EFTeRMiDDaG På BaRNaVDeLNiNGeN!Idag var jag tillsammans med några andra eldsjälar på Helsingborgs lasarett. I Lekterapi-rummet på Barnavdelningen var det uppdukat med massa gott Fairtrade-fika och kl 14.00 kom en hel del barn med sina föräldrar för att fika och lyssna på Johan & mig =) Kändes fint att göra en insats för Fairtrade och samtidigt få muntra upp några sjuka barn genom musik & sång så att de kunde få tänka på något annat för en stund.
Lite senare gick vi runt till de barn som låg isolerade på sina rum, som inte fick komma ut till Lekterapi´n. Jag har sjungit för cancersjuka barn några gånger tidigare på olika sjukhus och varje gång har det blivit lika känslosamt. Livet känns så orättvist i dessa lägen. I de här orättvisa stunderna har jag ändå märkt vilken fantastisk inverkan musik har. Vi lät barnen önska sina favoritlåtar och i ett av rummen var det en kille som berätta att han spela gitarr - då var vi snabba med att låta honom prova vår gitarr och för en stund lyste han upp. Sådana stunder glömmer man inte...

Ikväll känner jag mig därför extra tacksam för att jag är frisk, i skrivandets stund går mina tankar till de fina barnen jag fick träffa idag och jag önskar med hela mitt hjärta att de blir friska snart!

Kommentarer
Postat av: Maria. - BLOGGEN OM MIG OCH MIN KRONISKT LUNGSJUKA MAMMA.

Vad fint. :) Det finns verkligen inget bättre än att få göra skillnad för någon annan! Tack för att ni finns.

2011-12-30 @ 20:46:10
URL: http://telefonmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0